dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ναι, το σκέφτηκα και εγώ... Τις έχω ήδη μια βδομάδα αλλα εξακολουθούν να είναι κόκκινες δεν άλλαξαν χρώμα ..συνήθως με το καιρό δεν γίνονται λευκές;
Ναι αλλά ο καιρός αυτός μπορεί να είναι και μερικοί μήνες.
Φλεβίτιδα; Τζίζους!

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

μπορει να ναι αλλεργικο,μπορει και απο αγχος

dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις καθόλου φαγούρα σε εκείνο το σημείο; Τι είδους κρέμα σου έδωσε;
dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

Ίσως είναι και από το ξύρισμα που είπες, μήπως χρησιμοποίησες κανένα βρωμικο ξυράφι ή κατι τέτοιο;
dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πας στο γιατρό άμεσα ώστε να σου πει στα σίγουρα που οφείλονται οι κόκκινες γραμμές που αναφέρεις, και να μην μένεις στα ''μπορεί'', τα οποία σε αγχώνουν...
Έχεις καθόλου φαγούρα σε εκείνο το σημείο; Τι είδους κρέμα σου έδωσε;
οχι δεν εχω φαγουρα η κρεμα λεγεται hemeran gel μου πε πως ειναι η μοναδικη που υπαρχει για φλεβιτιδα και πως αν μετα απο την μια βδομαδα που θα παω στον γιατρο δεν εχουν φυγει θα παρω χαπια

Ίσως είναι και από το ξύρισμα που είπες, μήπως χρησιμοποίησες κανένα βρωμικο ξυράφι ή κατι τέτοιο;
όχι δεν το νομίζω....στο συρτάρι βρισκόταν το ξυραφάκι βασικά....δεν ξερό γενικά έχω ευαίσθητο δέρμα... αλλά αν ήταν απ το ξύρισμα δεν θα χε φύγει μέχρι τώρα πέρασε μια ολόκληρη βδομάδα ...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

παντως μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε,καλυτερα συμβουλεψου καποιον γιατρο
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

και μετά από αυτό το οφ τόπικ θαήθελα να πω ότι πρέπει ν απας στο γιατρό γιατί υπάρχουν (αρκετοι) φαρμακοποιοί που δεν ξέρουν την τυφλα τους από ιατρικά θέματα...η μαμα μου (που είναι 50 χρωνών) έχει φλεβίτιδα ακι είναι σχεδον αδιανόητο να έχει ενα παιδί 14 χρωνών...
α..και μια διευκρίνηση....οι κόκκινες γραμμές είναι σαν τεθλασμένες...η καμπύλες?? και μηπως σε κάποια σημεία είναι πιο παχιές?και μήπωβς είναι και μωβ?
Υ.Γ. η ιατρικη ειναι μια απαιτητικη σε πληθος γνώσεων επιστήμη...αλλά έτσι και προκύψει ιατρικο θέμα το παίζουμε όλοι ειδημονες

dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

α..και μια διευκρίνηση....οι κόκκινες γραμμές είναι σαν τεθλασμένες...η καμπύλες?? και μηπως σε κάποια σημεία είναι πιο παχιές?και μήπωβς είναι και μωβ?
τεθλασμένες... όχι δεν είναι πουθενά πιο παχιές ούτε μοβ...το χρώμα τους είναι ροζ προς το ελαφρύ κόκκινο ..
fockos
Επιφανές μέλος

Ο φαρμακοποιός έδωσε προφανώς μια ενυδατική κρέμα. Φλεβίτιδα μπορεί να συμβεί και σε παιδιά πιο σπάνια ειδικά σε καταστάσις που έχουμε μεγάλες αυξομοιώσεις βάρους ή μειωμένη πρόσληψη υγρών.
Πολλες φορές είναι τυχαίο γεγονός (αν και δε νομίζω να υπάρχει φλεβίτιδα).
Αλλεργία... αν έχεις μόνο σε ένα σημείο είναι δύσκολο να έχεις αλλεργία αφού συνήθως τα αλλεργικα΄εξανθήματα πιάνουν σημεία από όλο το αίμα.
μικροτραυματισμός από κάτι και να μολύνθηκε η περιοχή τοπικά και να έγινε φλεγμονή και να δημιουργήθηκε αυτή η εικόνα το θεωρώ το πιο πιθανό. Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος είναι ο ιατρός.
dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

βασικα και γω πιστευω πως ειναι ραγαδες....αρα να σταματήσω την κρέμα και αντι για τον αγγειολογο να παω σε κανα δερματολόγο?
Πηγαινε καλε σε ένα παιδίατρο που μπορεί να σε καλύψει και εξετάσει για πολλά συστήματα και αυτός θα κρίνει αν θέλεις εξειδικευμένο ιατρό.
dinaki<3
Νεοφερμένο μέλος

Πηγαινε καλε σε ένα παιδίατρο που μπορεί να σε καλύψει και εξετάσει για πολλά συστήματα και αυτός θα κρίνει αν θέλεις εξειδικευμένο ιατρό.
Οκ ευχαριστω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.