Κωδικοί taxisnet

Ιωάννης1234

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Τους κωδικούς taxisnet για την εγγραφή που τους βρίσκω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έληξε η προθεσμία για τις εγγραφές στα λύκεια;
Εμείς από τον λογιστή τους πήραμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έληξε η προθεσμία για τις εγγραφές στα λύκεια;
Εμείς από τον λογιστή τους πήραμε.
Μέχρι 28 νομίζω είναι η προθεσμία:P

Εγω εκανα την δηλωση του αδερφου μου την Δευτέρα της προηγούμενης εβδομάδας και ελεγε οτι ληγει εκεινη την ημερα στις 12 τα μεσανυχτα.

Τελευταία επεξεργασία:
Τι είναι αυτό;

Θέλει κωδικούς taxisnet για να γραφτείς στο Λύκειο; Μη χειρότερα!

Εγω εκανα την δηλωση του αδερφου μου την Δευτέρα της προηγούμενης εβδομάδας και ελεγε οτι ληγει εκεινη την ημερα στις 12 τα μεσανυχτα.
Ξανάνοιξε η πλατφόρμα από 25 έως 28, και θέλω κι εγώ να κάνω τώρα του αδελφού μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back