Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

28-08-23

18:27
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να δώσω το κρατικό πτυχίο των αγγλικών Β2 . Μπορεί όποιος γνωρίζει να μου περιγράψει την δομή των θεμάτων; Περιλαμβάνει writing και speaking; Πιστεύετε ότι χρειάζεται φροντιστήριο για προετοιμασία;
Alessandra Eliza
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών Ιωαννίνων και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 246 μηνύματα.

28-08-23

19:44
Ναι, έχει και writing και speaking. Αυτό που ξέρω είναι ότι διαβαθμισμένο, δηλαδή πρέπει να γράψεις από 120/200 και πάνω για να πάρεις το B2.Καλησπέρα. Σκέφτομαι να δώσω το κρατικό πτυχίο των αγγλικών Β2 . Μπορεί όποιος γνωρίζει να μου περιγράψει την δομή των θεμάτων; Περιλαμβάνει writing και speaking; Πιστεύετε ότι χρειάζεται φροντιστήριο για προετοιμασία;
Guest 991793
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-08-23

20:48
Γεια σου, ΕλευθερίαΚαλησπέρα. Σκέφτομαι να δώσω το κρατικό πτυχίο των αγγλικών Β2 . Μπορεί όποιος γνωρίζει να μου περιγράψει την δομή των θεμάτων; Περιλαμβάνει writing και speaking; Πιστεύετε ότι χρειάζεται φροντιστήριο για προετοιμασία;

Παρακάτω επισυνάπτω τα θέματα Μαΐου 2023 του ΚΠγ Αγγλικών (για το επίπεδο που θες) για να πάρεις μια ιδέα.
Για τις απαντήσεις τους ή/και για παλαιότερα θέματα (με τις απαντήσεις τους), μπορείς να μου στείλεις πμ.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...