σωστα. εκμεταλλευονται το γεγονος ότι μονο με αυτα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. εγω εψαχνα για βιβλια περισυ στον Ελευθερουδακη. βρηκα κατι γραμματικες κανονικες, που ειναι για σχολικο ετος, με 20 ευρω. και μετα τους φαινονται πολλα τα 45 ευρω που δινουν στον οδοντιατρο για να κανουν ενα σφραγισμα! (ασχετο, αλλα μου συμβαινει συχνα και το συσχετισα).
-----------------------------------------
πρεπει να πω, βεβαια, οτι εγω διαβασα μονη μου, χωρις καθηγητη. ειχα λοιπον μια σχετικη ανασφαλεια για το αν ημουν καλα προετοιμασμενη. γι'αυτο εδωσα για το κπγ που ήταν πιο λιγα τα λεφτα και δεν θα εχανα πολλα αν κοβομουν. παιζει ρολο, πιστεψτε με, γιατι θεωρω αισχροκερδεια αυτο που γινεται με τα ξενα πτυχια. και, επισης, δεν ηθελα να μπλεξω με τους ιδιωτικους φορεις γιατι μου φαινοταν πονοκεφαλος! ενω με το κπγ τα κανονισα ολα μονη μου. τωρα, αν καποιος θελει να ειναι σιγουρος και για το εξωτερικο, ας δωσει ενα απο αυτα που αναγνωριζονται εξω και ας τελειωνει εκει. εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλα παιδια δινουν π.χ. και μιτσιγκαν και κειμπριτζ προφισιενσι, δηλ. και διπλος κοπος και διπλα χρηματα. ας προετοιμαστειτε για ενα , βρε παιδια, και όχι για όλο το σύμπαν των πτυχίων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.