αλλά για να εξέφρασε την απορία της σ αυτό το 8έμα 8α είχε λόγο...

-----------------------------------------
σχετικά με την κύρια ερώτηση που εκφράστηκε,προσωπικά (όπως μπορείς να δεις και στο προφίλ μου) έχω δώσει και περάσει το Β2 ΚΠγ στ αγγλικά....Είναι ίσως η καλύτερη εξέεταση που έχω περάσει:iagree:...Ούτε υπερβολικά απαιτητικό ούτε γελοίο όπως άλλα πιστοποιητικά!!!Για να το περάσεις δεν απαιτείται να έχεις και τις τέλειες γνώσεις της αγγλικής...Στην ενότητα 1(Κατανόηση γραπτού λόγου) αρκεί να αντιληφ8είς το γενικό νόημα των κειμένων και να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις λεξιλογίου και γραμματικής.Στη 2η ενότητα(γραπτή έκφραση) έχεις να γράψεις 2 εκ8έσεις ,όπου για να σε περάσουν αρκεί να έχεις δομή στο λόγο σου και να χρησιμοποιείς το ανάλογο με το ύφος της έκ8εσης επίπεδο λεξιλογίου και γραμματικής(π.χ.αν ζητείται κάτι επίσημο να γραφτεί,8α πρέπει να χρησιμοποιείς το ανάλογο λεξιλόγιο,συνδετικές λέξεις και χρήση γραμμτικών φαινομένων όπως πα8ητική φωνή κλπ.).Στην 3η ενότητα(κατανόηση προφοριού λόγου) πίστεψέ με το μόνο που χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος(η) και όλα 8α πάνε καλά...Τέλος,στην ενότητα 4(παραγωγή προφορικού λόγου),απλά δε 8έλει άγχος και όλα μια χαρά!!!Αυτά...