Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (Γερμανικά)

nikosD

Νεοφερμένος

Ο nikosD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
παιδια ευχαριστω για απαντησεις και για βιβλιο , παντως πραγματικα σας λεω οτι σιγα σιγα βλεπω οτι δεν θα αξιζει να δινουμε γενικα τα πιστοποιητικα των ινστιτουτων που ειναι και απιστευτοι κλεφτες ... ενα απλο πιστοποιητικο γλωσσας ειναι και πιστευω το υπουργειο παιδειας εχει και το μεγαλυτερο κυρος .

π.χ. στα γερμανικα απο ο,τι βλεπω η διαφορα η μονη ειναι στα προφορικα που αντε το goethe να ειναι πιο απαιτητικο σε προφορικα απο οτι θα ειναι στο κπγ , τσαμπα λεφτα δινουμε στα ινστιτουτα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NikoTexXx

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,554 μηνύματα.
Κοιτα δεν υπαρχει ο ανταγωνισμος οπως στα αγγλικα για παραδειγμα. Στα αγγλικα τα πτυχια-πιστοποιητικα ειναι παρα πολλα, σχεδον καθε μερα ξεφυτρωνει ολο και απο κανενα και ετσι υπαρχει μια γκαμα επιλογων. Γι' αυτο προσπαθουν να προσεγγισουν τους υποψηφιους με την τιμη. Σε σχεση με τα γερμανικα που υπαρχει μονο το ινστιτουτο γκετε(που το προτιμουν γιατι ειναι αναγνωρισμενο παγκοσμιως) και το κρατικο. Ετσι ανεβοκατεβαζει το γκετε τις τιμες οποτε θελει..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top