Vasiliki34022
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποι φροντιστήριο ή αν κάνουν ιδιαίτερα?
(Καποιες φορές , νομίζω οτι είμαι η μόνη που ενδιαφέρεται....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

[SIZE=-1][SIZE=-1]Δες[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-1][SIZE=-1]Αριθμός χρηστών ανα γλώσσα[/SIZE]
[/SIZE]
Vasiliki34022
Νεοφερμένο μέλος

Mην απογοητεύεσαι. Υπάρχουν [SIZE=-1]36,794,800 χρήστες στο Ίντερνετ και [SIZE=-1]70,944,739 ομιλητές στον κόσμο [/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-1][SIZE=-1]Δες[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-1][SIZE=-1]Αριθμός χρηστών ανα γλώσσα[/SIZE]
[/SIZE]
Κατι σε Ελλάδα?
A propos
Διάσημο μέλος

[/SIZE][/SIZE]
elefantaki07
Νεοφερμένο μέλος

karv2
Νεοφερμένο μέλος

Κατι σε Ελλάδα?
Το ξέρω τώρα έχουν περάσει 4 περίπου χρόνια από το μήνυμα που έχεις γράψει, αλλά δεν είσαι η μόνη που ενδιαφέρεται (ή που έστω ενδιαφερόταν ) για κορεάτικα. Μήπως βρήκες τίποτα στο ίντερνετ τυχαία , όπου να μπορώ να μάθω;
Διότι τελευταία άρχισα να ακούω πολύ κορεάτικη μουσική και έχω πάθει πώρωση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g.jojo.g
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki14
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki14
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.