Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.272 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 11:59 Ο Samael έγραψε: #161 23-07-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εξυπνα κοριτσια εχουν τα πολυτεχνεια και αρκετα προσγειωμενα σε σχεση με κοπελες απο φιλολογιες,ψυχολογιες,νομικες κ ΟΔΕ κλπ . Προσωπικα τις προτιμω Click για ανάπτυξη... Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Μερικές είναι εξαιρετικά έξυπνες επίσης. Των πολυτεχνείων και των υπόλοιπων θετικών π.χ. ιατρική, φαρμακευτική, βιολογία κτλπ. είναι πιο απόμακρες, και ξινές μάλιστα, ενώ δεν είναι σπάνιο και το να έχουν υπεροψία. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.890 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 12:02 Ο GeorgePap2003: #162 23-07-25 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τι άλλα χαρακτηριστικά; Click για ανάπτυξη... Σεμνοτητα Υπομονη Οξυδερκεια Εργατικοτητα (χ3) Μαχητικοτητα Πολλες απο αυτες εχουν μια αχνη ντροπαλοτητα που εμενα μου ειναι πολυ ερωτευσιμο χαρακτηριστικο Επαγγελματισμος Οσες κοπελες μηχανικους εχω συναντησει τα εχουν ολα αυτα που προειπα κ ειναι και καλες φιλες κ αναλογα με τα χαρακτηριστικα τα εξωτερικα που αρεσουν στον καθενα κ συντροφοι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν εχω συναντησει κατι τετοιο απλα αυτο που λες εσυ πιστευω οτι εννοεις οτι ειναι πιο κοινωνικες κ πιο εξωστρεφεις! Ναι ειναι πολυ πιο εξωστρεφεις Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 14:37 Ο Guest 688951: #163 23-07-25 14:37 Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο Dias έγραψε: #164 23-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:24 Ο Guest 688951: #165 23-07-25 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3View attachment 150460 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως ζησαμε.Ισως οι πιο παραξενα ομορφες κοπελες Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.272 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #166 23-07-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Το ακούω. Το χειρότερο μου είναι οι βιολόγες ενώ το καλύτερο balance είναι κάπου στο χημικό πιστεύω. Όλα τα υπόλοιπα ο καλός ο μύλος... Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 18:56 Ο Entropy24: #167 23-07-25 18:56 Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 margielajugg ioanna2007 thewitcher Kafkinos friesnchocolate kei Georgiaaa_ Bonaparte Hmmytheos mathithsgr andromaxi Dimitris462 jYanniss Giannis_19 Lydiaaaaaaa dimitrisz123 Drscientist KaterinaL katia.m phoni annapdk jellojina Atrlef m.b. Debugging_Daemon nicole1982 Fwteini69 Unboxholics sakplat giannis06 mumofstudents N2007 Ilikntas Jauahahwiwisjs restinbass charmander thenutritionist Highlander Msp1 giorgos8907 chester20080 sophieee st.krf tsiobieman Corfu kitty abyssiniancat fotia13 thecrazycretan GeorgePap2003 bigguy Maraki3 Angelikaaa Scandal Jesse_ psychoticwaltz ang12_012 giannhs2001 Entropy24 elenitren shuuu BatGuin Mixalis! Sotiris 12 confused??? Ersa Paragontas7000 constansn ch2006 Ryuzaki Mapz sevi1 bibliofagos Kate1914 thanasarasz aris65 Vera maritina07 elinamav Startx0 blissele V@Per sky1 ydroxoos iew panunniotis Xryssa tomftw Lathy redpointer Geo20 mvas gianikit Dina korydallos afraim Leo komm woasibe EFAKIT Andante Xara flaura kalhkardia George_dr angies KimTaehyung vetas Dr. Gl. Luminous spring day Βασίλης Μηχανικός TonyMontanaEse harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εξυπνα κοριτσια εχουν τα πολυτεχνεια και αρκετα προσγειωμενα σε σχεση με κοπελες απο φιλολογιες,ψυχολογιες,νομικες κ ΟΔΕ κλπ . Προσωπικα τις προτιμω Click για ανάπτυξη... Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Μερικές είναι εξαιρετικά έξυπνες επίσης. Των πολυτεχνείων και των υπόλοιπων θετικών π.χ. ιατρική, φαρμακευτική, βιολογία κτλπ. είναι πιο απόμακρες, και ξινές μάλιστα, ενώ δεν είναι σπάνιο και το να έχουν υπεροψία.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.890 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 12:02 Ο GeorgePap2003: #162 23-07-25 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τι άλλα χαρακτηριστικά; Click για ανάπτυξη... Σεμνοτητα Υπομονη Οξυδερκεια Εργατικοτητα (χ3) Μαχητικοτητα Πολλες απο αυτες εχουν μια αχνη ντροπαλοτητα που εμενα μου ειναι πολυ ερωτευσιμο χαρακτηριστικο Επαγγελματισμος Οσες κοπελες μηχανικους εχω συναντησει τα εχουν ολα αυτα που προειπα κ ειναι και καλες φιλες κ αναλογα με τα χαρακτηριστικα τα εξωτερικα που αρεσουν στον καθενα κ συντροφοι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν εχω συναντησει κατι τετοιο απλα αυτο που λες εσυ πιστευω οτι εννοεις οτι ειναι πιο κοινωνικες κ πιο εξωστρεφεις! Ναι ειναι πολυ πιο εξωστρεφεις Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 14:37 Ο Guest 688951: #163 23-07-25 14:37 Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο Dias έγραψε: #164 23-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:24 Ο Guest 688951: #165 23-07-25 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3View attachment 150460 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως ζησαμε.Ισως οι πιο παραξενα ομορφες κοπελες Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.272 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #166 23-07-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Το ακούω. Το χειρότερο μου είναι οι βιολόγες ενώ το καλύτερο balance είναι κάπου στο χημικό πιστεύω. Όλα τα υπόλοιπα ο καλός ο μύλος... Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 18:56 Ο Entropy24: #167 23-07-25 18:56 Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 margielajugg ioanna2007 thewitcher Kafkinos friesnchocolate kei Georgiaaa_ Bonaparte Hmmytheos mathithsgr andromaxi Dimitris462 jYanniss Giannis_19 Lydiaaaaaaa dimitrisz123 Drscientist KaterinaL katia.m phoni annapdk jellojina Atrlef m.b. Debugging_Daemon nicole1982 Fwteini69 Unboxholics sakplat giannis06 mumofstudents N2007 Ilikntas Jauahahwiwisjs restinbass charmander thenutritionist Highlander Msp1 giorgos8907 chester20080 sophieee st.krf tsiobieman Corfu kitty abyssiniancat fotia13 thecrazycretan GeorgePap2003 bigguy Maraki3 Angelikaaa Scandal Jesse_ psychoticwaltz ang12_012 giannhs2001 Entropy24 elenitren shuuu BatGuin Mixalis! Sotiris 12 confused??? Ersa Paragontas7000 constansn ch2006 Ryuzaki Mapz sevi1 bibliofagos Kate1914 thanasarasz aris65 Vera maritina07 elinamav Startx0 blissele V@Per sky1 ydroxoos iew panunniotis Xryssa tomftw Lathy redpointer Geo20 mvas gianikit Dina korydallos afraim Leo komm woasibe EFAKIT Andante Xara flaura kalhkardia George_dr angies KimTaehyung vetas Dr. Gl. Luminous spring day Βασίλης Μηχανικός TonyMontanaEse harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τι άλλα χαρακτηριστικά; Click για ανάπτυξη... Σεμνοτητα Υπομονη Οξυδερκεια Εργατικοτητα (χ3) Μαχητικοτητα Πολλες απο αυτες εχουν μια αχνη ντροπαλοτητα που εμενα μου ειναι πολυ ερωτευσιμο χαρακτηριστικο Επαγγελματισμος Οσες κοπελες μηχανικους εχω συναντησει τα εχουν ολα αυτα που προειπα κ ειναι και καλες φιλες κ αναλογα με τα χαρακτηριστικα τα εξωτερικα που αρεσουν στον καθενα κ συντροφοι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν εχω συναντησει κατι τετοιο απλα αυτο που λες εσυ πιστευω οτι εννοεις οτι ειναι πιο κοινωνικες κ πιο εξωστρεφεις! Ναι ειναι πολυ πιο εξωστρεφεις
Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 14:37 Ο Guest 688951: #163 23-07-25 14:37 Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο Dias έγραψε: #164 23-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:24 Ο Guest 688951: #165 23-07-25 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3View attachment 150460 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως ζησαμε.Ισως οι πιο παραξενα ομορφες κοπελες Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.272 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #166 23-07-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Το ακούω. Το χειρότερο μου είναι οι βιολόγες ενώ το καλύτερο balance είναι κάπου στο χημικό πιστεύω. Όλα τα υπόλοιπα ο καλός ο μύλος... Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 18:56 Ο Entropy24: #167 23-07-25 18:56 Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 margielajugg ioanna2007 thewitcher Kafkinos friesnchocolate kei Georgiaaa_ Bonaparte Hmmytheos mathithsgr andromaxi Dimitris462 jYanniss Giannis_19 Lydiaaaaaaa dimitrisz123 Drscientist KaterinaL katia.m phoni annapdk jellojina Atrlef m.b. Debugging_Daemon nicole1982 Fwteini69 Unboxholics sakplat giannis06 mumofstudents N2007 Ilikntas Jauahahwiwisjs restinbass charmander thenutritionist Highlander Msp1 giorgos8907 chester20080 sophieee st.krf tsiobieman Corfu kitty abyssiniancat fotia13 thecrazycretan GeorgePap2003 bigguy Maraki3 Angelikaaa Scandal Jesse_ psychoticwaltz ang12_012 giannhs2001 Entropy24 elenitren shuuu BatGuin Mixalis! Sotiris 12 confused??? Ersa Paragontas7000 constansn ch2006 Ryuzaki Mapz sevi1 bibliofagos Kate1914 thanasarasz aris65 Vera maritina07 elinamav Startx0 blissele V@Per sky1 ydroxoos iew panunniotis Xryssa tomftw Lathy redpointer Geo20 mvas gianikit Dina korydallos afraim Leo komm woasibe EFAKIT Andante Xara flaura kalhkardia George_dr angies KimTaehyung vetas Dr. Gl. Luminous spring day Βασίλης Μηχανικός TonyMontanaEse harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο Dias έγραψε: #164 23-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:24 Ο Guest 688951: #165 23-07-25 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3View attachment 150460 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως ζησαμε.Ισως οι πιο παραξενα ομορφες κοπελες Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.272 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #166 23-07-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Το ακούω. Το χειρότερο μου είναι οι βιολόγες ενώ το καλύτερο balance είναι κάπου στο χημικό πιστεύω. Όλα τα υπόλοιπα ο καλός ο μύλος... Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 18:56 Ο Entropy24: #167 23-07-25 18:56 Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 margielajugg ioanna2007 thewitcher Kafkinos friesnchocolate kei Georgiaaa_ Bonaparte Hmmytheos mathithsgr andromaxi Dimitris462 jYanniss Giannis_19 Lydiaaaaaaa dimitrisz123 Drscientist KaterinaL katia.m phoni annapdk jellojina Atrlef m.b. Debugging_Daemon nicole1982 Fwteini69 Unboxholics sakplat giannis06 mumofstudents N2007 Ilikntas Jauahahwiwisjs restinbass charmander thenutritionist Highlander Msp1 giorgos8907 chester20080 sophieee st.krf tsiobieman Corfu kitty abyssiniancat fotia13 thecrazycretan GeorgePap2003 bigguy Maraki3 Angelikaaa Scandal Jesse_ psychoticwaltz ang12_012 giannhs2001 Entropy24 elenitren shuuu BatGuin Mixalis! Sotiris 12 confused??? Ersa Paragontas7000 constansn ch2006 Ryuzaki Mapz sevi1 bibliofagos Kate1914 thanasarasz aris65 Vera maritina07 elinamav Startx0 blissele V@Per sky1 ydroxoos iew panunniotis Xryssa tomftw Lathy redpointer Geo20 mvas gianikit Dina korydallos afraim Leo komm woasibe EFAKIT Andante Xara flaura kalhkardia George_dr angies KimTaehyung vetas Dr. Gl. Luminous spring day Βασίλης Μηχανικός TonyMontanaEse harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν και δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, της φιλολογίας είναι γενικά οι πιο φιλικές. Click για ανάπτυξη... Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Αρχιτεκτονισες παιδια....Κορυφην αν και περιεργες Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει.
Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:24 Ο Guest 688951: #165 23-07-25 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3View attachment 150460 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως ζησαμε.Ισως οι πιο παραξενα ομορφες κοπελες Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.272 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #166 23-07-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Το ακούω. Το χειρότερο μου είναι οι βιολόγες ενώ το καλύτερο balance είναι κάπου στο χημικό πιστεύω. Όλα τα υπόλοιπα ο καλός ο μύλος... Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 18:56 Ο Entropy24: #167 23-07-25 18:56 Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 margielajugg ioanna2007 thewitcher Kafkinos friesnchocolate kei Georgiaaa_ Bonaparte Hmmytheos mathithsgr andromaxi Dimitris462 jYanniss Giannis_19 Lydiaaaaaaa dimitrisz123 Drscientist KaterinaL katia.m phoni annapdk jellojina Atrlef m.b. Debugging_Daemon nicole1982 Fwteini69 Unboxholics sakplat giannis06 mumofstudents N2007 Ilikntas Jauahahwiwisjs restinbass charmander thenutritionist Highlander Msp1 giorgos8907 chester20080 sophieee st.krf tsiobieman Corfu kitty abyssiniancat fotia13 thecrazycretan GeorgePap2003 bigguy Maraki3 Angelikaaa Scandal Jesse_ psychoticwaltz ang12_012 giannhs2001 Entropy24 elenitren shuuu BatGuin Mixalis! Sotiris 12 confused??? Ersa Paragontas7000 constansn ch2006 Ryuzaki Mapz sevi1 bibliofagos Kate1914 thanasarasz aris65 Vera maritina07 elinamav Startx0 blissele V@Per sky1 ydroxoos iew panunniotis Xryssa tomftw Lathy redpointer Geo20 mvas gianikit Dina korydallos afraim Leo komm woasibe EFAKIT Andante Xara flaura kalhkardia George_dr angies KimTaehyung vetas Dr. Gl. Luminous spring day Βασίλης Μηχανικός TonyMontanaEse harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3View attachment 150460 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως ζησαμε.Ισως οι πιο παραξενα ομορφες κοπελες
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.272 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 17:48 Ο Samael έγραψε: #166 23-07-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Το ακούω. Το χειρότερο μου είναι οι βιολόγες ενώ το καλύτερο balance είναι κάπου στο χημικό πιστεύω. Όλα τα υπόλοιπα ο καλός ο μύλος... Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 18:56 Ο Entropy24: #167 23-07-25 18:56 Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 margielajugg ioanna2007 thewitcher Kafkinos friesnchocolate kei Georgiaaa_ Bonaparte Hmmytheos mathithsgr andromaxi Dimitris462 jYanniss Giannis_19 Lydiaaaaaaa dimitrisz123 Drscientist KaterinaL katia.m phoni annapdk jellojina Atrlef m.b. Debugging_Daemon nicole1982 Fwteini69 Unboxholics sakplat giannis06 mumofstudents N2007 Ilikntas Jauahahwiwisjs restinbass charmander thenutritionist Highlander Msp1 giorgos8907 chester20080 sophieee st.krf tsiobieman Corfu kitty abyssiniancat fotia13 thecrazycretan GeorgePap2003 bigguy Maraki3 Angelikaaa Scandal Jesse_ psychoticwaltz ang12_012 giannhs2001 Entropy24 elenitren shuuu BatGuin Mixalis! Sotiris 12 confused??? Ersa Paragontas7000 constansn ch2006 Ryuzaki Mapz sevi1 bibliofagos Kate1914 thanasarasz aris65 Vera maritina07 elinamav Startx0 blissele V@Per sky1 ydroxoos iew panunniotis Xryssa tomftw Lathy redpointer Geo20 mvas gianikit Dina korydallos afraim Leo komm woasibe EFAKIT Andante Xara flaura kalhkardia George_dr angies KimTaehyung vetas Dr. Gl. Luminous spring day Βασίλης Μηχανικός TonyMontanaEse harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Xε! Σαν τις φοιτήτριες της θεολογίας δεν υπάρχουν. Όχι όλες βέβαια, υπάρχουν και οι μισές (1) που είναι μικρογραφία της κ. Λουκά. Οι άλλες μισές όμως (2), που βρέθηκαν τυχαία στη σχολή λόγω ελλείψεως μορίων είναι μια χαρά κορίτσια. Φιλικές, μοντέρνες, προσιτές, της παρέας, του κεφιού. 1 2 3 Αυτό ξαναπέστο. Όποιος έχει ζήσει με αρχιτεκτόνισσα (3) ξέρει. Click για ανάπτυξη... Το ακούω. Το χειρότερο μου είναι οι βιολόγες ενώ το καλύτερο balance είναι κάπου στο χημικό πιστεύω. Όλα τα υπόλοιπα ο καλός ο μύλος...
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 18:56 Ο Entropy24: #167 23-07-25 18:56 Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 margielajugg ioanna2007 thewitcher Kafkinos friesnchocolate kei Georgiaaa_ Bonaparte Hmmytheos mathithsgr andromaxi Dimitris462 jYanniss Giannis_19 Lydiaaaaaaa dimitrisz123 Drscientist KaterinaL katia.m phoni annapdk jellojina Atrlef m.b. Debugging_Daemon nicole1982 Fwteini69 Unboxholics sakplat giannis06 mumofstudents N2007 Ilikntas Jauahahwiwisjs restinbass charmander thenutritionist Highlander Msp1 giorgos8907 chester20080 sophieee st.krf tsiobieman Corfu kitty abyssiniancat fotia13 thecrazycretan GeorgePap2003 bigguy Maraki3 Angelikaaa Scandal Jesse_ psychoticwaltz ang12_012 giannhs2001 Entropy24 elenitren shuuu BatGuin Mixalis! Sotiris 12 confused??? Ersa Paragontas7000 constansn ch2006 Ryuzaki Mapz sevi1 bibliofagos Kate1914 thanasarasz aris65 Vera maritina07 elinamav Startx0 blissele V@Per sky1 ydroxoos iew panunniotis Xryssa tomftw Lathy redpointer Geo20 mvas gianikit Dina korydallos afraim Leo komm woasibe EFAKIT Andante Xara flaura kalhkardia George_dr angies KimTaehyung vetas Dr. Gl. Luminous spring day Βασίλης Μηχανικός TonyMontanaEse harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο δικό μου τμήμα (ΗΜΜΥ), στα 10 άτομα που θα βρεις (τουλάχιστον στο αμφιθέατρο) τα 3-4 (το πολύ) είναι γυναίκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω αντιληφθεί.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #168 23-07-25 19:13 Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καθε κοριτσαρα εχει τις χαρες τις αλλα πρεπει να ξερεις να τις αναδειξεις. Τιποτα δεν ειναι δωρεαν ολα τα καλα θελουν κοπο. Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε.
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2025 στις 19:53 Ο Entropy24: #169 23-07-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και μην πολυκολλατε τις μηχανικες γιατι θα σας πεταξουν κανενα διανυσμα και θα ψαχνεστε. Click για ανάπτυξη... Με την γωνία του εσωτερικού γινομένου να είναι 180°. Το gradient της σχέσης σας θα μειώνεται στο μέγιστο.