χαλαρός είμαι... μάλλον εσύ το παίρνεις στα σοβαρά και με περνάς για αγχωμένο
υπάρχουν τόσα τέτοια αγόρια που δεν τους δίνετε σημασία και θέλετε να νομίζετε τώρα ότι με την προτίμηση σας αυτή βγάζετε κάτι το διαφορετικό ??? ... και δεύτερον πρόκειται σίγουρα για την εμφάνιση μην λέμε και μαλακίες (αχ κούκλος είναι, θεός θεός)
και τυχαίνει αυτό το διαφορετικό όλως τυχαίως να βγαίνει μέσα από ταινίες και celebrities
με έντονο το παραμυθιακό στοιχείο ?? ... Έχει διαφορά... αυτό το διαφορετικό το ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ... βρες ένα αληθινό αγόρι που να εκφράζει αυτήν την διαφορετικότητα. σίγουρα υπάρχει... και στην τελική δεν πιστεύω ότι το τόσα πολλά κορίτσια που παραμυθιάζονται εκφράζουν κάτι το διαφορετικό, απλά έτσι θέλουν να πιστεύουν. και ο Κεν της barbie είναι "διαφορετικός"

[διαχρονικότητα]
Ναι όλα τα αγόρια είναι χυδαία... το βρήκες... ]Η αδερφή μου είχε ένα σωρό φωτογραφίες του miller (γιατί συνέπεσε σε αυτήν την περίοδο) δεν νομίζω να τις είχε για να βλέπει το διαφορετικό αλλά την αμφοτερόπλευρη ομορφιά του. ο miller όπως κάθε κούκλος που βγάζει το hollywood έχουν και την τέλεια συμπεριφορά ώστε να γίνονται ανάρπαστοι.
αυτό το είπα και εγώ, μάλλον δεν διάβασες το post μου και τον διαχωρισμό που έκανα...