fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smaragda:)
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος

μετα κοιταω χερια

και μετα επιτελους φτανω στα .....ματια

*συνεχιστε καλα το πατε*
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

με εσενα απαξιω εισαι κλινικη περιπτωσηκαι μετα επιτελους φτανω στα .....ματια
*συνεχιστε καλα το πατε*

roseberry
Διάσημο μέλος

crine
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελω να πω...ο αντρας ο ανωριμος φαινεται απο τον τροπο που κοιταζει!!!!!
nPb
Επιφανές μέλος

το βλεμα του......και αν μου βγαζει τη μοναδικοτητα...δηλ να ξεχωριζει....
για κάνε μας μια ανάλυση

myrtaki
Νεοφερμένο μέλος

Exεις απολυτο δικιοτο βλεμα του......και αν μου βγαζει τη μοναδικοτητα...δηλ να ξεχωριζει....

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους!

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικά όταν πρωτοδώ κάποιον για να μου αρέσει
θα πρέπει να έχει ωραία μάτια(ωραίο βλέμμα

ωραία μαλλία
και μετά κοιτάω να έχει ωραίες πλάτες(κουλό...

όσο για χαραχτήρα
θα μου άρεσε να είναι ευγενικός
να δείχνει ενδιαφέρον

και να μην μιλάει απότομα...
αα και να έχει χιούμορ για να μη με παρεξηγεί όταν λέω μαμακίες..

Civilara
Περιβόητο μέλος

μπορεί να "ακουστεί" κλισε αλλά τα μάτια του, μου αρέσουν πολύ τα μπλε ματια![]()
τα πράσινα?
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

αρκει με την πρωτη ματια να μου κανει "κλικ" που λεμε, για να προχωρησουμε στα περαιτερω...
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε χαρακτηρα θελω να ειναι καλος,προστατευτικος, να μην ειναι ειρωνικος.....κ ν μην ειναι ανωριμος....
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
smaragda:)
Νεοφερμένο μέλος

τα πράσινα?
ωραία είναι και τα πράσινα αλλά προτιμώ τα μπλε

yo_kzn
Νεοφερμένο μέλος

μετά τον τρόπο που θα κοιτάζει εμένα..τώρα τελευταία προσέχω κ την ευγένεια..πραγματικά με σκλαβώνει όταν υπάρχει..
τα άλλα είναι γνωστά..χιούμορ,να μην παραμελεί τον εαυτό του κλπ
όσο για το τελευταίο δεν εννοώ να έχει όσους κοιλιακούς περισσότερους..ίσα ίσα που αυτό μερικές φορές με ξενερώνει..
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Αυτά σε γενικές γραμμές.εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε ματια και τα μαύρα μαλλια....αλλά παντα πάνω σε κατι φλώρους πεφτω....
και μετα δεν αρχιζω κανένα σκαναρισμα...
μου αρεσουν μόνο οι ψηλοι...
και κατι που δεν το εχω μονο εγω σαν γουστο....δεν μου αρεσουν καθολου,μα καθόλου οι μικροτεροι..![]()
σε χαρακτηρα θελω να ειναι έξυπνος,να ενδιαφέρεται και για κάτι παραπάνω εκτός από το ποδόσφαιρο,να ξέρει να συμπεριφέρεται σε μια κοπέλα,να έχει διαβάσει και κάτι παραπάνω εκτός από το Κάμα Σούτρα,να ειναι ειρωνικος εκεί που πρέπει.....ν μην ειναι ανωριμος....να παίρνει πρωτοβουλίες διαφόρων ειδών.![]()

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

πρόσωπο: συνήθως κάποιον με γλυκό πρόσωπο,ίσως επειδή μου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο αθώος
σώμα: δυνατό σώμα αλλά όχι απαραίτητα γυμνασμένο με κοιλιακούς.και η κοιλίτσα με συγκινεί ομολογώ

χέρια: ε όταν ο άλλος έχει ωραία χέρια,περιποιημένα νύχια (και δεν εννοώ μανικιούρ,αλλά να μην είναι φαγωμένα μέχρι τον αγκώνα

μαλλιά:νομίζω ότι τελικά έχω αδυναμία στους μελαχρινούς
μάτια: σε αντίθεση με την πλειοψηφία,προτιμώ τα σκούρα μάτια..είναι πιο μυστήρια!Οπότε όχι στα μπλε,πράσινα,γκρι (αλλά εντάξει,δε θα πω και όχι αν τύχει

Αυτά τα λίγααα

Τώρα από χαρακτήρα (στον οποίο δίνω και μεγαλύτερη βάση) και προσωπικότητα..Μου αρέσει κάποιος με συγκροτημένη προσωπικότητα,που ξέρει τι θέλει,που είναι ώριμος.Αυτό είναι εν μέρη μία ανάγκη ασφάλειας,γιατί καλά και όμορφα τα αλάνια και τα ανώριμα,αλλά δύσκολα στεριόνουν σε μία σχέση.Με συγκινεί κάποιος που είναι ρομαντικός (αλλά όχι παραπάνω από μένα),που δεν του αρέσει η ρουτίνα.Μου αρέσουν οι επαναστάτες,που διαφωνούν,εναντιώνονται στα καθημερινά και τελοσπάντων,έχουν λίγη αναρχία μέσα τους.Μου τη δίνουν οι καθως πρέπει,οι ψεύτικοι,τα ψώνια,τα λιγούρια,οι σαλιάριδες και τα..κομματόσκυλα.Τέτοιοι άντρες..μακριά από'μας.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά σε γενικές γραμμές.![]()
1.μου αρεσει ο τροπος που το εθεσες

2. συμφωνω απολυτα οσον αφορα αυτα που γραφεις γ τον χαρακτηρα

3.οσον αφορα την εμφανιση ενταξει γουστα ειναι αυτα και διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.