Κλείνουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια λόγω κορονοϊού για 14 μέρες

Συμφωνείτε με αυτή την απόφαση του υπουργείου Υγείας;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 69)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Guest 451212

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τι ποιο γελοίο από τη διανομή των συγγραμμάτων με δίσκο; Τόσα εκατομμύρια, για να τα πάρουν αργότερα από τι μπορούσαν οι φοιτητές, διανέμονται λάθος συγγράμματα άλλων σχολών και για κανένα λόγο υπερφορτωνονται οι ταχυδρομικές εταιρείες, με αποτέλεσμα πολίτες που πραγματικά χρειάζεται να στείλουν κάτι να φτάνουν ποτέ.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,075 μηνύματα.
Η κα Λινού είπε σήμερα ότι «αν συνεχίσουμε να έχουμε κρούσματα θα προσπαθούσα να μην ανοίξω τα σχολεία. Θα φρόντιζα να βρω κονδύλια για να δώσω σε κάθε παιδί ένα τάμπλετ και θα έβρισκα τρόπο με τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου να έχουν όλοι διαδίκτυο, αν είναι δυνατόν δωρεάν.»

«Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε να αραιώσουμε τα παιδιά... Φαίνεται ότι τα παιδιά κάτω των 10 [ετών] μεταδίδουν λίγο λιγότερο, τα μεγαλύτερα μεταδίδουν όσο και οι ενήλικες. Μάσκες στα μεγάλα παιδιά; Είναι δύσκολο, αλλά δεν βλέπω ότι θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε κανονικά,» δήλωσε η κα Λινού.
 

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,658 μηνύματα.
Πάντως επειδή παρακολουθούσα μανιωδώς τι λέγανε για τις πανελλήνιες κι οχι απλα εγιναν μονο με μια βδομάδα καθυστέρηση αλλα και κανονικότατα(όχι σε αμφιθέατρα, οχι κατεύθυνση ανα κατεύθυνση κτλ κτλ) θα πρότεινα να κραταμε μικρο καλαθι για ολες αυτες τις δηλώσεις.

Γιατι αλλιώς τα λενε κι όταν έρχεται η ωρα να υπολογίσουν το οικονομικό κόστος( πχ πανελλήνιες τον ιουλιο) τα παίρνουν πίσω.

Εγω πιστεύω οτι θα ανοίξουν κανονικα τα σχολεία απλα με αντισηπτικα κτλ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top