Δηλαδη οι επι πτυχιω,οι τελειοφοιτοι με ενα μαθημα για πτυχιο ακομα και ολοι οι σπουδαστες της σχολης πλην των 1ετων και ολοι αυτοι που πραγματικα καιγονται ειναι με αλλα λογια μαζοχιστες .Γιατι αν εσενα σου φαινεται μια φορα κινεζικο βασανιστηριο ,σε αυτους που χρωστανε μαθηματα για σεπτεμβρη ή αγωνιζονται επιτελους για να τελειωσουν και παρ' ολα αυτα ειναι θετικοι στο να υπαρξει εστω μια μικρη αντισταση θα φαινεται η αιωνια κολαση.Και δεν ειναι τοσο λιγα αυτα τα ατομα.
Γενικα,καταλαβαινω οτι ως 1ετης θελεις να δεις το καινουριο περιβαλλον,θελεις να σπουδασεις,να μπεις στη φοιτητικη ζωη και ουσιαστικα αλλα αυτη τη στιγμη διακυβευονται σοβαροτερα πραγματα τα οποια απο τη θεση σου,ως μη ενταγμενο μελος της ακαδημαικης κοινοτητας,αδυνατεις να τα καταλαβεις ακομα.
Προς θεου,δεν θελω να σε προσβαλλω,αλλα κανε λιγο υπομονη οπως τοσοι αλλοι.Και ας μην βγαζει νοημα.Καποια στιγμη πιθανοτατα θα καταλαβεις.