Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
noshatake
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Αριστοτέλης100
Νεοφερμένο μέλος

Alan
Δραστήριο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη σχολή μου έγινε συνέλευση ,και ψηφίστηκε κατάληψη .
Από ποιούς? Από τους φοιτητές???
Alan
Δραστήριο μέλος

Από ποιούς? Από τους φοιτητές???
Ναι.Ήδη είχαμε κατάληψη απ την προηγούμενη τετάρτη μέχρι σήμερα.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι.Ήδη είχαμε κατάληψη απ την προηγούμενη τετάρτη μέχρι σήμερα.
Δε θέλω να φανώ κακιά αλλά ποιος φοιτητής κάνει κατάληψη στο σημείο που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα?
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θέλω να φανώ κακιά αλλά ποιος φοιτητής κάνει κατάληψη στο σημείο που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα?
τα αριστερα κομματοσκυλα. Αυτοι και σε ουτοπικες συνθηκες να κανανε μαθημα , παλι καταληψη θα κανανε
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτοί που είναι ζεσταμένοι από τη θέρμη του μπαμπά, κι αποφάσισαν μια ωραία πρωία να καυλώσουν με κατάληψη (βλ. ΕΑΑΚ). Του τύπου: κάνω κατάληψη και πίνω μπύρες. Ξέρεις, από τις σοβαρές καταλήψεις, με συγκεκριμένο στόχο και πολιτική. Ζώα παντού.Δε θέλω να φανώ κακιά αλλά ποιος φοιτητής κάνει κατάληψη στο σημείο που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα?
Alan
Δραστήριο μέλος

Πρωτοετής είμαι ,δεν είμαι ακόμη και πολύ των πραγμάτων :Ρ
DrHouse
Διάσημο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Διαβάστε περισσότερα: ΕΚΠΑ – ΕΜΠ | Χαμένο το εξάμηνο βάσει νόμου!
https://ipaideia.gr/ekpa-8211-emp-124-xameno-to-eksamino-vasei-nomou.eb53076d561e21d6c776ff1c1055304d.htm
Δε θα χαθεί το εξάμηνο ανέφρε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας. Οπότε ας σταματήσουν όλοι όσοι έλεγαν χάνεται το εξάμηνο για τους φοιτητές εντείνοντας την αγωνία τους. Πολλοί για να πουλήσουν κινδυνολογούν. Παραθέτουμε τις δηλώσεις του Υπουργού.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο της απώλειας εξαμήνου ο υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι το εξάμηνο "θα σωθεί".
Οι σύλλογοι των υπαλλήλων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου συνεδριάζουν τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, προκειμένου να καθορίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι προθέσεις τους όμως προσκρούουν στην απεργία των διοικητικών και στο γεγονός ότι αρκετές σχολές, εννέα τον αριθμό, στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο τελούν υπό κατάληψη.
Βγάλτε ακρη.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρωτοετής είμαι ,δεν είμαι ακόμη και πολύ των πραγμάτων :Ρ
Δεν το λέω προσωπικά σε εσένα... συγγνώμη αν σου φάνηκε προσωπικό!

Alan
Δραστήριο μέλος

Δεν το λέω προσωπικά σε εσένα... συγγνώμη αν σου φάνηκε προσωπικό!Απλά ξέρεις τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο και αυτή η κατάσταση δεν μας ευνοεί..δεν υπάρχει λόγος να την χειροτερεύουμε!Και εσύ πιστεύω αλλά και εγώ δεν μπορούμε άλλο αυτή τη κατάσταση!
![]()
Όχι δεν το πήρα προσωπικά ,συγνώνη αν φάνηκε κάπως η απάντηση μου!Εννοείται πως δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση,και πλέον μ αυτά που έχω συμπεράνει,δε ξερω αν θα παλεύεται και όταν ξεκινήσουμε.
bond_bill
Νεοφερμένο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

τα γίδια και τα πρόβαταααααααααα!!! 8)
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΟΝΝΕΔ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ANOIXTESSXOLES.GR;
Χωρίς πολιτική ταυτότητα επιχειρεί να εμφανιστεί η ιστοσελίδα anoixtessxoles.gr η οποία στρέφεται εναντίον της απεργίας για τη διάσωση της δημόσιας και δωρεάν Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παρά το γεγονός ότι η σχετική πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είχε ανακοινωθεί στον Τύπο, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας προτίμησαν να κρύψουν την κομματική τους ταυτότητας.
Όπως παρατήρησε βέβαια και ο χρήστης @O_Ktiniatros στο Twitter, ξέχασαν να βγάλουν το e-mail της ΟΝΝΕΔ με το οποίο έκαναν την καταχώρηση του ονόματος.
Όπως σωστά επεσήμανε και ο Παναγιώτης Κάτσικας η Καθημερινή με δημοσίευμά της επιχειρεί να πλασάρει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ως ανεξάρτητη.
Απαντώντας στο info-war.gr ( εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ; ) o Νίκος Λυσιγάκης, υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ, υποστήριξε ότι υπάρχουν σχετικές αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες και στο facebook αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί γιατί δεν γίνεται καμία αναφορά στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Θέλοντας να διαπιστώσουμε αν η συλλογή υπογραφών είναι γνήσια ψηφίσαμε τρεις φορές από τον ίδιο υπολογιστή χρησιμοποιώντας δυο αληθινά e-mail και ένα ψεύτικο. Και οι τρεις ψήφοι έγιναν δεκτές από το σύστημα χωρίς να λάβουμε e-mail επιβεβαίωσης. Φαίνεται λοιπόν ότι μπορούμε να ψηφίσουμε χιλιάδες φορές χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο.
- See more at: https://info-war.gr/2013/10/γιατί-κρ...πό-το-anoixtessxoles-gr/#sthash.sRzbRwpF.dpuf
πηγή
δεν τους βγήκε η σημερινή συγκέντρωση στα Προπύλαια, μαζεύτηκαν μόνο κάτι τραγικά δαπιτόπαιδα με πανό για ανοιχτές σχολές. Οι ξεφτυλισμένοι υπονομεύουν τον αγώνα των διοικητικών την στιγμή που οι άνθρωποι παλεύουν για το ψωμί τους. Αλλά ξεφτυλίστηκαν όπως τους άξιζε.
υγ. τσεκάρετε τον σύνδεσμο στο infowar γιατί έχει ένα τεκμήριο που δεν βγήκε στο copy-paste.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

ροβόλα ταααααα, ροβόλα ταααα
τα γίδια και τα πρόβαταααααααααα!!! 8)
δεν τους βγήκε η σημερινή συγκέντρωση στα Προπύλαια, μαζεύτηκαν μόνο κάτι τραγικά δαπιτόπαιδα με πανό για ανοιχτές σχολές. Οι ξεφτυλισμένοι υπονομεύουν τον αγώνα των διοικητικών την στιγμή που οι άνθρωποι παλεύουν για το ψωμί τους. Αλλά ξεφτυλίστηκαν όπως τους άξιζε.
υγ. τσεκάρετε τον σύνδεσμο στο infowar γιατί έχει ένα τεκμήριο που δεν βγήκε στο copy-paste.
Οι περισσοτεροι εκει μεσα εχουν μπει προ -ΑΣΕΠ ,αρα με γνωστους και διασυνδεσεις .Οι υπηρεσιες που παρεχουν ειναι για τον πεο,οποιοσδηποτε φυσιολογικος εργοδοτης θα τους ειχε σουταρει προπολου.
Αν θελουν να διαμαρτηρηθουν , ας πανε να κλεισουν το γραφειο του υπουργου ,αλλα φυσικα ειναι ποιο ευκολο να κρατας ομηρους τους φοιτητες,οποτε διαλεγουν την ευκολη λυση. Επισης ειναι αστειο το γεγονος ,οτι νομιζουν οτι εχουν εστω και την ελαχιστη πιθανοτητα ,να ανακληθουν οι διαθεσιμοτητες ,απεγνωσμενη συμπεριφορα ειναι ,αλλα ειναι της λογικης ''θα παρασυρω οσους περισσοτερους μπορω μαζι μου στον πατο(φοιτητες)
Και μετα εχουμε και εσας τους αριστεροκαγκουρες που ο μονος στοχος στην τιποτενια ζωη σας ειναι ο ''αγωνας'' του φραπε και της παραλιας
DrHouse
Διάσημο μέλος

Οι περισσοτεροι εκει μεσα εχουν μπει προ -ΑΣΕΠ ,αρα με γνωστους και διασυνδεσεις .Οι υπηρεσιες που παρεχουν ειναι για τον πεο,οποιοσδηποτε φυσιολογικος εργοδοτης θα τους ειχε σουταρει προπολου.
Ο ''φυσιολογικος'' εργοδοτης,θα τους απελυε,αλλα θα τους αντικαθιστουσε με αλλους.Η απολυση,που συνοδευεται με μη αναπληρωση,αλλα και μειωση μισθου των οσων δεν απολυθηκαν,σημαινει προβλημα.
Αν θελουν να διαμαρτηρηθουν , ας πανε να κλεισουν το γραφειο του υπουργου ,αλλα φυσικα ειναι ποιο ευκολο να κρατας ομηρους τους φοιτητες,οποτε διαλεγουν την ευκολη λυση.
''Ας πανε να κλεισουν το γραφειο του υπουργου'' ΟΥΓΚ. ''Ας πανε να καψουν την βουλη'' ΟΥΓΚ
Ξερεις,οι εργαζομενοι,απεργουν στον χωρο εργασιας τους,οχι στο βουνο.Και ο χωρος εργασιας ειναι το πανεπιστημιο.
Επιπλεον,δεν εχεις καταλαβει,οτι το πανεπιστημιο δεν το κλεινουν οι εργαζομενοι,αλλα η Κυβερνηση.Δεν μπορει να λειτουργησει χωρις διοικητικους

Επισης ειναι αστειο το γεγονος ,οτι νομιζουν οτι εχουν εστω και την ελαχιστη πιθανοτητα ,να ανακληθουν οι διαθεσιμοτητες ,απεγνωσμενη συμπεριφορα ειναι ,αλλα ειναι της λογικης ''θα παρασυρω οσους περισσοτερους μπορω μαζι μου στον πατο(φοιτητες)
Και μετα εχουμε και εσας τους αριστεροκαγκουρες που ο μονος στοχος στην τιποτενια ζωη σας ειναι ο ''αγωνας'' του φραπε και της παραλιας
Απεγνωσμενη συμπεριφορα,κρινεται η δικη σου,και ακρως αποπολιτικοποιημενη,δηλαδη επικινδυνη.Αδυναμια αναγνωρισης του πραγματικου ιθυνοντος,και οικοδομηση ευκολου αποδιοπομπαιου τραγου.Κανε μια προσπαθεια να κατανοησεις βασικες εννοιες της πραγματικοτητας,και τοτε,ισως,μπορεσεις να σκεφτεις λογικα,και να πραξεις αναλογα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.