lenypap Νεοφερμένο μέλος Η lenypap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2020 στις 15:44 Η lenypap έγραψε: #1 27-08-20 15:44 Με αφορμή το θέμα με τα μαθήματα που θα γίνουν εξ αποστάσεως και δια ζώσης. Διάβασα ότι στο ΑΠΘ θα γίνουν δια ζώσης τα εργαστηριακά μαθήματα. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα εργαστηριακά στο τμήμα κινηματογράφου του ΑΠΘ στο πρώτος εξαμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2020 στις 18:44 Ο Slytherin: #2 27-08-20 18:44 Αρχική Δημοσίευση από lenypap: Με αφορμή το θέμα με τα μαθήματα που θα γίνουν εξ αποστάσεως και δια ζώσης. Διάβασα ότι στο ΑΠΘ θα γίνουν δια ζώσης τα εργαστηριακά μαθήματα. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα εργαστηριακά στο τμήμα κινηματογράφου του ΑΠΘ στο πρώτος εξαμηνο; Click για ανάπτυξη... Ενα Εργαστήριο Σκηνοθεσίας έχεις. Εδώ μπορείς να ενημερωθείς. https://qa.auth.gr/el/studyguide/280000079/current Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenypap Νεοφερμένο μέλος Η lenypap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2020 στις 19:51 Η lenypap έγραψε: #3 27-08-20 19:51 Τα έχω κοιτάξει αυτα. Είδα για το εργαστήριο σκηνοθεσίας, απλά ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάποιο άλλο εργαστηριακό. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 15:48 Η anastasia papa: #4 27-08-21 15:48 Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2021 στις 17:36 Ο Guest 561241: #5 27-08-21 17:36 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:33 Η anastasia papa: #6 28-08-21 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! Click για ανάπτυξη... Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:42 Ο Guest 561241: #7 28-08-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rubythroat tomftw Aggel0sss Guhahg5837 thenutritionist Έλενα Παπαμακαριου Praxis Eco2 Nikos05 Maria_Xagorari Libertus anastasia papa johnpap123 Paragontas7000 lnesb thecrazycretan SlimShady Zoigian kiyoshi tsiobieman Nala eukleidhs1821 constansn igeorgeoikonomo korlef damn TonyMontanaEse vetas Ria99 dragonite Belle26 Scandal lenypap Unseen skygge Ggpg Slytherin Μάρκος Βασίλης ikigai Viedo Memetchi kaaaaate MarcoReus uni77 Makis7 jimis2001 Thanos_D Κλημεντίνη eri548 Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με αφορμή το θέμα με τα μαθήματα που θα γίνουν εξ αποστάσεως και δια ζώσης. Διάβασα ότι στο ΑΠΘ θα γίνουν δια ζώσης τα εργαστηριακά μαθήματα. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα εργαστηριακά στο τμήμα κινηματογράφου του ΑΠΘ στο πρώτος εξαμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2020 στις 18:44 Ο Slytherin: #2 27-08-20 18:44 Αρχική Δημοσίευση από lenypap: Με αφορμή το θέμα με τα μαθήματα που θα γίνουν εξ αποστάσεως και δια ζώσης. Διάβασα ότι στο ΑΠΘ θα γίνουν δια ζώσης τα εργαστηριακά μαθήματα. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα εργαστηριακά στο τμήμα κινηματογράφου του ΑΠΘ στο πρώτος εξαμηνο; Click για ανάπτυξη... Ενα Εργαστήριο Σκηνοθεσίας έχεις. Εδώ μπορείς να ενημερωθείς. https://qa.auth.gr/el/studyguide/280000079/current Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenypap Νεοφερμένο μέλος Η lenypap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2020 στις 19:51 Η lenypap έγραψε: #3 27-08-20 19:51 Τα έχω κοιτάξει αυτα. Είδα για το εργαστήριο σκηνοθεσίας, απλά ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάποιο άλλο εργαστηριακό. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 15:48 Η anastasia papa: #4 27-08-21 15:48 Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2021 στις 17:36 Ο Guest 561241: #5 27-08-21 17:36 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:33 Η anastasia papa: #6 28-08-21 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! Click για ανάπτυξη... Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:42 Ο Guest 561241: #7 28-08-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rubythroat tomftw Aggel0sss Guhahg5837 thenutritionist Έλενα Παπαμακαριου Praxis Eco2 Nikos05 Maria_Xagorari Libertus anastasia papa johnpap123 Paragontas7000 lnesb thecrazycretan SlimShady Zoigian kiyoshi tsiobieman Nala eukleidhs1821 constansn igeorgeoikonomo korlef damn TonyMontanaEse vetas Ria99 dragonite Belle26 Scandal lenypap Unseen skygge Ggpg Slytherin Μάρκος Βασίλης ikigai Viedo Memetchi kaaaaate MarcoReus uni77 Makis7 jimis2001 Thanos_D Κλημεντίνη eri548 Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lenypap: Με αφορμή το θέμα με τα μαθήματα που θα γίνουν εξ αποστάσεως και δια ζώσης. Διάβασα ότι στο ΑΠΘ θα γίνουν δια ζώσης τα εργαστηριακά μαθήματα. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα εργαστηριακά στο τμήμα κινηματογράφου του ΑΠΘ στο πρώτος εξαμηνο; Click για ανάπτυξη... Ενα Εργαστήριο Σκηνοθεσίας έχεις. Εδώ μπορείς να ενημερωθείς. https://qa.auth.gr/el/studyguide/280000079/current Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenypap Νεοφερμένο μέλος Η lenypap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2020 στις 19:51 Η lenypap έγραψε: #3 27-08-20 19:51 Τα έχω κοιτάξει αυτα. Είδα για το εργαστήριο σκηνοθεσίας, απλά ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάποιο άλλο εργαστηριακό. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 15:48 Η anastasia papa: #4 27-08-21 15:48 Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2021 στις 17:36 Ο Guest 561241: #5 27-08-21 17:36 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:33 Η anastasia papa: #6 28-08-21 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! Click για ανάπτυξη... Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:42 Ο Guest 561241: #7 28-08-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rubythroat tomftw Aggel0sss Guhahg5837 thenutritionist Έλενα Παπαμακαριου Praxis Eco2 Nikos05 Maria_Xagorari Libertus anastasia papa johnpap123 Paragontas7000 lnesb thecrazycretan SlimShady Zoigian kiyoshi tsiobieman Nala eukleidhs1821 constansn igeorgeoikonomo korlef damn TonyMontanaEse vetas Ria99 dragonite Belle26 Scandal lenypap Unseen skygge Ggpg Slytherin Μάρκος Βασίλης ikigai Viedo Memetchi kaaaaate MarcoReus uni77 Makis7 jimis2001 Thanos_D Κλημεντίνη eri548 Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα έχω κοιτάξει αυτα. Είδα για το εργαστήριο σκηνοθεσίας, απλά ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάποιο άλλο εργαστηριακό. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 15:48 Η anastasia papa: #4 27-08-21 15:48 Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2021 στις 17:36 Ο Guest 561241: #5 27-08-21 17:36 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:33 Η anastasia papa: #6 28-08-21 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! Click για ανάπτυξη... Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:42 Ο Guest 561241: #7 28-08-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rubythroat tomftw Aggel0sss Guhahg5837 thenutritionist Έλενα Παπαμακαριου Praxis Eco2 Nikos05 Maria_Xagorari Libertus anastasia papa johnpap123 Paragontas7000 lnesb thecrazycretan SlimShady Zoigian kiyoshi tsiobieman Nala eukleidhs1821 constansn igeorgeoikonomo korlef damn TonyMontanaEse vetas Ria99 dragonite Belle26 Scandal lenypap Unseen skygge Ggpg Slytherin Μάρκος Βασίλης ikigai Viedo Memetchi kaaaaate MarcoReus uni77 Makis7 jimis2001 Thanos_D Κλημεντίνη eri548 Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις?
Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2021 στις 17:36 Ο Guest 561241: #5 27-08-21 17:36 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:33 Η anastasia papa: #6 28-08-21 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! Click για ανάπτυξη... Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:42 Ο Guest 561241: #7 28-08-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rubythroat tomftw Aggel0sss Guhahg5837 thenutritionist Έλενα Παπαμακαριου Praxis Eco2 Nikos05 Maria_Xagorari Libertus anastasia papa johnpap123 Paragontas7000 lnesb thecrazycretan SlimShady Zoigian kiyoshi tsiobieman Nala eukleidhs1821 constansn igeorgeoikonomo korlef damn TonyMontanaEse vetas Ria99 dragonite Belle26 Scandal lenypap Unseen skygge Ggpg Slytherin Μάρκος Βασίλης ikigai Viedo Memetchi kaaaaate MarcoReus uni77 Makis7 jimis2001 Thanos_D Κλημεντίνη eri548 Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Η αδερφη μου εκανε 10 % και περασε σε αυτη τη σχολη.μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?θεωρειται καλη σχολη και μετα που μπορεις να δουλεψεις? Click για ανάπτυξη... Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια!
anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:33 Η anastasia papa: #6 28-08-21 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! Click για ανάπτυξη... Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:42 Ο Guest 561241: #7 28-08-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Είναι υπέροχη σχολή! Ο θείος μου τελείωσε αυτή την σχολή και πλέον δουλεύει σε δραματική σχολή τα τελευταία 3 χρόνια! Click για ανάπτυξη... Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι?
Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2021 στις 00:42 Ο Guest 561241: #7 28-08-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου
Αρχική Δημοσίευση από anastasia papa: Τι ακριβως κανει στη δραματικη σχολη?Καθηγητης ειναι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Καθηγητής σκηνοθεσίας! Βέβαια μετά το ΑΠΘ πήγε και σε ιδιωτική σχολή κινηματογράφου