Δίνω πανελλήνιες σε 3 μήνες. Ειμαι θετικη με βιολογια (υγειας) και εχω αρκετά κενά στη χημεία. Έκανα μέχρι πριν λίγες μέρες ιδιαίτερα με μια καθηγήτρια που δεν είχε εμπειρία με τον φροντιστηριακό χώρο. Έχουμε ξεκινήσει μαθήματα από τον Ιούνιο, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε ακόμα την ύλη, επειδή δυσκολευομουν...μενει ακόμα το κεφάλαιο με τις διαμοριακες δυνάμεις και η ογκομετρηση. Εγώ γενικά είμαι άτομο που θέλω τον χρόνο μου για να εξοικειωθώ με δύσκολες ασκήσεις, αλλά εκείνη βιαζόταν να βγάλουμε την ύλη, ξεκινούσε πάντοτε αναθέτοντας μου σύνθετες ασκήσεις και εγώ δυσκολευομουν να προχωρήσω και να καταλαβαίνω ταυτόχρονα, παρόλο που έκανα μεγάλη προσπάθεια. Έκανα ένα μάθημα χθες με τον καινούργιο μου καθηγητή, ο οποίος μου είπε ότι υπάρχουν αρκετά κενά που θα πρέπει να καλυφθούν. Όπως καταλαβαίνετε, αγχώθηκα πάρα πολύ και σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ελπίδα να πετύχω τον στόχο μου, που είναι να μπω στην ιατρική. Να σημειωθεί ότι στα υπόλοιπα μαθήματα (βιολογία και φυσική) οι επιδόσεις μου είναι υψηλές και οι βαθμοί μου μπορουν να φτασουν έως και 95%. Και στην έκθεση τα πηγαίνω αρκετά καλά. Ωστόσο, αντιμετωπίζω προβλήματα στη χημεία, τα οποία δεν ξέρω αν θα μπορέσω να διορθώσω μέσα σε 3 μόνο μήνες...Στα διαγωνίσματα γράφω πάντα χάλια, δηλαδή κάτω από τη βάση...το υψηλότερο που έχω πετύχει είναι το 60%.Γενικά έχω δουλέψει, αλλά με λάθος τρόπο. Θα μπορούσε να βελτιωθεί αυτό μέσα σε 3 μήνες με επίμονο διάβασμα; Εγώ υποσχεθεί να μην βγαίνω συχνά και εχω κλειστό το κινητό. Γενικά είμαι από τα άτομα που μπορούν να αφιερώσουν πολλές ώρες στο διάβασμα και έχω πείσμα και θέληση, αρκεί να έχω και την κατάλληλη καθοδήγηση.