hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:20 Ο hl_amhxanos: #41 18-01-23 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν χρειάζεται. Click για ανάπτυξη... Όταν από το "χτίζω μαθηματική σκέψη στο λύκειο" μου απαντάς για θεωρία αριθμών τότε κάτι πάει λάθος Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:23 Ο Panzerkampfwagen: #42 18-01-23 20:23 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όταν από το "χτίζω μαθηματική σκέψη στο λύκειο" μου απαντάς για θεωρία αριθμών τότε κάτι πάει λάθος Click για ανάπτυξη... Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:25 Ο Guest 691153: #43 18-01-23 20:25 Παίδες, πλιζ do not fight. Μία ερώτηση έθεσα και έχει γίνει εμπόλεμη ζώνη το θρέντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:27 Ο hl_amhxanos: #44 18-01-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος. Click για ανάπτυξη... 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:29 Ο Panzerkampfwagen: #45 18-01-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:30 Ο hl_amhxanos: #46 18-01-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. Click για ανάπτυξη... Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:35 Ο Panzerkampfwagen: #47 18-01-23 20:35 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μπα δεν χρειάζεται. Click για ανάπτυξη... Όταν από το "χτίζω μαθηματική σκέψη στο λύκειο" μου απαντάς για θεωρία αριθμών τότε κάτι πάει λάθος
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:23 Ο Panzerkampfwagen: #42 18-01-23 20:23 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όταν από το "χτίζω μαθηματική σκέψη στο λύκειο" μου απαντάς για θεωρία αριθμών τότε κάτι πάει λάθος Click για ανάπτυξη... Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:25 Ο Guest 691153: #43 18-01-23 20:25 Παίδες, πλιζ do not fight. Μία ερώτηση έθεσα και έχει γίνει εμπόλεμη ζώνη το θρέντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:27 Ο hl_amhxanos: #44 18-01-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος. Click για ανάπτυξη... 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:29 Ο Panzerkampfwagen: #45 18-01-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:30 Ο hl_amhxanos: #46 18-01-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. Click για ανάπτυξη... Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:35 Ο Panzerkampfwagen: #47 18-01-23 20:35 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όταν από το "χτίζω μαθηματική σκέψη στο λύκειο" μου απαντάς για θεωρία αριθμών τότε κάτι πάει λάθος Click για ανάπτυξη... Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:25 Ο Guest 691153: #43 18-01-23 20:25 Παίδες, πλιζ do not fight. Μία ερώτηση έθεσα και έχει γίνει εμπόλεμη ζώνη το θρέντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:27 Ο hl_amhxanos: #44 18-01-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος. Click για ανάπτυξη... 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:29 Ο Panzerkampfwagen: #45 18-01-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:30 Ο hl_amhxanos: #46 18-01-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. Click για ανάπτυξη... Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:35 Ο Panzerkampfwagen: #47 18-01-23 20:35 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:27 Ο hl_amhxanos: #44 18-01-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος. Click για ανάπτυξη... 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:29 Ο Panzerkampfwagen: #45 18-01-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:30 Ο hl_amhxanos: #46 18-01-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. Click για ανάπτυξη... Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:35 Ο Panzerkampfwagen: #47 18-01-23 20:35 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και όταν εσύ πας έναν επιμελή φοιτητή και τον κάνεις διδάκτορα του γέιλ σίγουρα εγώ δεν έχω κάτι λάθος. Click για ανάπτυξη... 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:29 Ο Panzerkampfwagen: #45 18-01-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:30 Ο hl_amhxanos: #46 18-01-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. Click για ανάπτυξη... Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:35 Ο Panzerkampfwagen: #47 18-01-23 20:35 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: 12-13 ώρες <> επιμελής φοιτητής, συνεχίζω να πιστεύω ότι ο valedictorian σχολών μαθηματικών/φυσικής/πληροφορικής/μηχανικής μπορεί να κάνει MSc σε Ivy league Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:30 Ο hl_amhxanos: #46 18-01-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. Click για ανάπτυξη... Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:35 Ο Panzerkampfwagen: #47 18-01-23 20:35 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Και εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι εαν θες ολοκληρωμένη μαθηματική παιδεία στα λύκεια να τους μαθαίνεις μέχρι και θεωρία δακτυλίων. Click για ανάπτυξη... Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης,
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:35 Ο Panzerkampfwagen: #47 18-01-23 20:35 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "ολοκληρωμένο" οτιδήποτε, μόνος σου εκτροχιάζεις τα θέματα της συζήτησης, Click για ανάπτυξη... Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:37 Ο hl_amhxanos: #48 18-01-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Corfu kitty vglakis16 Ness BillyTheKid Deneimaikala mitskification Dxmitra Maraki2 Joji eirinipap marioushi angies desp1naa Maynard spring day Wonderkid SoyN eukleidhs1821 Panagiotis849 Αναστασία197 tsiobieman Unboxholics ggl Angelo Praxis Scandal xrisamikol Olakalamallon Physicsstudent Than003 rempelos42 oups F1L1PAS Memetchi GeorgePap2003 thenutritionist Pierre Bezukhov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πολύ στο άισκουλ κάθεσαι, πρέπει να πας να βγάλεις με δέκα τη σχολή σου να πας χάρβαρντ. Click για ανάπτυξη... Άσχετο
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 20:41 Ο Micro έγραψε: #49 18-01-23 20:41 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση) Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2023 στις 23:16 Η monaxiko brizolaki: #50 18-01-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση)
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Άσχετο Click για ανάπτυξη... Μην πτοείσαι αμήχανε. Εγώ πιστεύω σε σένα- μπορεί και όχι όμως. Το αφήνω στην κρίση σου (Οχι , ντάξει εκτος θέματος το σχολιάκι και κακεντρεχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κούρασε λίγο η φάση)