Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:redface::redface::redface: αναγκαστηκα να της πω για πρωτη φορα ευχαριστω:redface::redface:
μου ειπε και η περσυνη μου συμπαθεια... αντε να δω τι θα δω σημερα

:hehe: ενταξει ακομα και ανθρωποι που δεν συμπαθει πολυ ο ενας τον αλλον..ενα χρονια πολλα το λενε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hehe: ενταξει ακομα και ανθρωποι που δεν συμπαθει πολυ ο ενας τον αλλον..ενα χρονια πολλα το λενε!!

:P:P μπααα:P:P με αυτη με το ζορι καλημερα λεγαμε... Βλεπεις με μισουσε και την μισουσα... αλλα χαρηκα με την περσυνη μου φιλολογο :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P:P μπααα:P:P με αυτη με το ζορι καλημερα λεγαμε... Βλεπεις με μισουσε και την μισουσα... αλλα χαρηκα με την περσυνη μου φιλολογο :redface:

:hehe::P καταλαβα:P

:P:P:P αφου ειναι ξινομουρα τι φταιω εγω; :pfff:
με την αλλη χαθηκαμε... και την αγαπουσα πολυ:/: αλλα εγιναν πολλα και απορεσα....

:P:P:P αφου ειναι ξινομουρα τι φταιω εγω; :pfff:
με την αλλη χαθηκαμε... και την αγαπουσα πολυ:/: αλλα εγιναν πολλα και απορεσα....

εσυ ξερεις:P ειναι ασχημο απο εκει που γνωριζεις καποιον μετα να χανονται:/

εσυ ξερεις:P ειναι ασχημο απο εκει που γνωριζεις καποιον μετα να χανονται:/

Ειναι:/: αλλα βασικα... δεν υπηρχε λογος να χαθουμε,.... μπορω να πω οτι εγω το αποφασισα.... εμμεσα παντα

Ειναι:/: αλλα βασικα... δεν υπηρχε λογος να χαθουμε,.... μπορω να πω οτι εγω το αποφασισα.... εμμεσα παντα

αα μαλιστα..εσυ ξερεις:) :*

ναι θυμαμαι..

Τωρα δοξα τω θεω ειμαι καλα και προσπαθω να τα διορθωσω αυτη τη στιγμη:/: θα δειξει

Τωρα δοξα τω θεω ειμαι καλα και προσπαθω να τα διορθωσω αυτη τη στιγμη:/: θα δειξει

ολα καλα θα σου πανε:)

tourtes_vaftisis_ariston_zaxaroplastio_17.jpg
Χρονια Πολλα ομορφια μ :clapup::clapup::clapup::kissing::kissing::kissing::alljumpy::birthday::birthday::birthday::birthday::happy::-*:-*:-* Παντα γερηη και ολα σου τα ονειρα μια μερα να πραγματικοτητα..germany flag.jpg<-----
Σου ευχομαι να πας....αμα θες κιολας να ζησεις....και να περασεις το υπολοιπο της ζωης σου...για να δουμε θα πας τελικα το Δεκεμβριο:hmm:ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑ
Μεγαλωσες τοσο γρηγορα :'(:'( ....:D:D:D ομορφιαα μ

Βρε κουκλακι μου :'( σε ευχαριστω πολυυυυυ! Dankeschön! Danke! Viele Dank! Τι αλλο να πω;;; Για να ζησω σιγουρα τωρα για τον Δεκεμβρη ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ οπως λεει και η κυρια μου... Μεγαλωνω η ατιμη!

Βρε κουκλακι μου :'( σε ευχαριστω πολυυυυυ! Dankeschön! Danke! Viele Dank! Τι αλλο να πω;;; Για να ζησω σιγουρα τωρα για τον Δεκεμβρη ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ οπως λεει και η κυρια μου... Μεγαλωνω η ατιμη!
Τιποταα...μην ανησυχεις θα πας....το δωρο απο κοντα:D:D:D:D:D

newego_LARGE_t_1101_2117084.JPG

και απο μεναα μια τουρτιτσααα γλυκιααα μουυ
με πολυ πολυ αγαπηηηη:D:clapup::clapup:

Τιποταα...μην ανησυχεις θα πας....το δωρο απο κοντα:D:D:D:D:D
Θα περιμενω! Αν ο Θεος θελει θα παμε:P βασικα αν ο μικρος θελει θα παμε:P
newego_LARGE_t_1101_2117084.JPG

και απο μεναα μια τουρτιτσααα γλυκιααα μουυ
με πολυ πολυ αγαπηηηη:D:clapup::clapup:

Σε χιλιοευχαριστω κι εσενα κοριτσαρα! Μα δεν χρειαζονται ολα αυτα κοριτσια :'(

Τώρα μπορείς να με σκοτώσεις :pfff:

Θα περιμενω! Αν ο Θεος θελει θα παμε:P βασικα αν ο μικρος θελει θα παμε:P

Σε χιλιοευχαριστω κι εσενα κοριτσαρα! Μα δεν χρειαζονται ολα αυτα κοριτσια :'(

χρειαζονταιι..χρειαζονταιι:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back