Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωχ μωρέ ντόιτς εγώ 13 χρονών με το ζόρι έκανα τοστ εσύ τώρα τι τα θες τα ζυμάρια; :hehe:

ηθελα να κανω Κεζεκουχεν :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχά:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα που ειπα τσατσιατελα... Φερε:P
hazelnut_ice_cream-1.jpg
Ορίστε :P

hazelnut_ice_cream-1.jpg
Ορίστε :P

αχχχχχχ:redface::redface::redface: ντανκε Σοφακι:D:D:D
ρε ας μην ειχα πονολαιμο και θα σου ελεγα εγω:redface:

αχχχχχχ:redface::redface::redface: ντανκε Σοφακι:D:D:D
ρε ας μην ειχα πονολαιμο και θα σου ελεγα εγω:redface:
Χαχαχαχα:P
Εγώ φέτος το χειμώνα έφαγα με την ξα μου μέσα σε δυο μέρες δύο μεγάλα παγωτά νιρβάνα και μετά είχα πονόλαιμο καμιά βδομάδα:hehe:

Χαχαχαχα:P
Εγώ φέτος το χειμώνα έφαγα με την ξα μου μέσα σε δυο μέρες δύο μεγάλα παγωτά νιρβάνα και μετά είχα πονόλαιμο καμιά βδομάδα:hehe:

:hehe: :hehe: τετοια κανω και εγω με την ξαδερφη μου:whistle::whistle::whistle: και χειροτερα:whistle::whistle:

:hehe: :hehe: τετοια κανω και εγω με την ξαδερφη μου:whistle::whistle::whistle: και χειροτερα:whistle::whistle:
Αφού πήγαινα φροντ και ήμουν ήσυχη:P φαντάσου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back