~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:14 Η ~Melania~: #15.741 15-07-13 14:14 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ναι. Click για ανάπτυξη... Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πωπω να τα βγάλω τότε. Ποιος ξέρει πόσα κουτσούβελα έχω... Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν είσαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:16 Η Nefeli Graf: #15.742 15-07-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Την Ντοις την αποκλήρωσε η Σοφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:17 Ο Alexl1996: #15.743 15-07-13 14:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η Gate4 έγραψε: #15.744 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δε θα λες πάτωσα. Πες το πιο κόσμια. "Έγραψα ταπίδια". Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γαμώ ρε. Πιες φραπέ. Click για ανάπτυξη... Ήπια γαμώτο σου δεν με πιάνει με τίποτα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γτφ. Και΄γω που νόμιζα ότι όταν είδα αυτή τη σχολή με δούλευε η κυρία που μας έκανε ΣΕΠ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πες μου ότι έχεις μνήμη χρυσόψαρου και΄συ; Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις και συ; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ανέχεσαι να γίνεις γιαγιά; Πάντως μην ακούσω κανά "Θεία" για θα ψεκάσω το παιδάκι τους με Τέζα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα θεά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η _fairygirl_: #15.745 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Η Gate4 έγραψε: #15.746 15-07-13 14:21 Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο akis95 έγραψε: #15.747 15-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Ναι. Click για ανάπτυξη... Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πωπω να τα βγάλω τότε. Ποιος ξέρει πόσα κουτσούβελα έχω... Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν είσαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:16 Η Nefeli Graf: #15.742 15-07-13 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Την Ντοις την αποκλήρωσε η Σοφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:17 Ο Alexl1996: #15.743 15-07-13 14:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η Gate4 έγραψε: #15.744 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δε θα λες πάτωσα. Πες το πιο κόσμια. "Έγραψα ταπίδια". Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γαμώ ρε. Πιες φραπέ. Click για ανάπτυξη... Ήπια γαμώτο σου δεν με πιάνει με τίποτα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γτφ. Και΄γω που νόμιζα ότι όταν είδα αυτή τη σχολή με δούλευε η κυρία που μας έκανε ΣΕΠ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πες μου ότι έχεις μνήμη χρυσόψαρου και΄συ; Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις και συ; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ανέχεσαι να γίνεις γιαγιά; Πάντως μην ακούσω κανά "Θεία" για θα ψεκάσω το παιδάκι τους με Τέζα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα θεά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η _fairygirl_: #15.745 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Η Gate4 έγραψε: #15.746 15-07-13 14:21 Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο akis95 έγραψε: #15.747 15-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Την Ντοις την αποκλήρωσε η Σοφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:17 Ο Alexl1996: #15.743 15-07-13 14:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η Gate4 έγραψε: #15.744 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δε θα λες πάτωσα. Πες το πιο κόσμια. "Έγραψα ταπίδια". Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γαμώ ρε. Πιες φραπέ. Click για ανάπτυξη... Ήπια γαμώτο σου δεν με πιάνει με τίποτα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γτφ. Και΄γω που νόμιζα ότι όταν είδα αυτή τη σχολή με δούλευε η κυρία που μας έκανε ΣΕΠ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πες μου ότι έχεις μνήμη χρυσόψαρου και΄συ; Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις και συ; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ανέχεσαι να γίνεις γιαγιά; Πάντως μην ακούσω κανά "Θεία" για θα ψεκάσω το παιδάκι τους με Τέζα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα θεά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η _fairygirl_: #15.745 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Η Gate4 έγραψε: #15.746 15-07-13 14:21 Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο akis95 έγραψε: #15.747 15-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η Gate4 έγραψε: #15.744 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δε θα λες πάτωσα. Πες το πιο κόσμια. "Έγραψα ταπίδια". Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γαμώ ρε. Πιες φραπέ. Click για ανάπτυξη... Ήπια γαμώτο σου δεν με πιάνει με τίποτα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γτφ. Και΄γω που νόμιζα ότι όταν είδα αυτή τη σχολή με δούλευε η κυρία που μας έκανε ΣΕΠ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πες μου ότι έχεις μνήμη χρυσόψαρου και΄συ; Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις και συ; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ανέχεσαι να γίνεις γιαγιά; Πάντως μην ακούσω κανά "Θεία" για θα ψεκάσω το παιδάκι τους με Τέζα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα θεά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η _fairygirl_: #15.745 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Η Gate4 έγραψε: #15.746 15-07-13 14:21 Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο akis95 έγραψε: #15.747 15-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δε θα λες πάτωσα. Πες το πιο κόσμια. "Έγραψα ταπίδια". Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γαμώ ρε. Πιες φραπέ. Click για ανάπτυξη... Ήπια γαμώτο σου δεν με πιάνει με τίποτα Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γτφ. Και΄γω που νόμιζα ότι όταν είδα αυτή τη σχολή με δούλευε η κυρία που μας έκανε ΣΕΠ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πες μου ότι έχεις μνήμη χρυσόψαρου και΄συ; Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις και συ; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ανέχεσαι να γίνεις γιαγιά; Πάντως μην ακούσω κανά "Θεία" για θα ψεκάσω το παιδάκι τους με Τέζα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα θεά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η _fairygirl_: #15.745 15-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Η Gate4 έγραψε: #15.746 15-07-13 14:21 Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο akis95 έγραψε: #15.747 15-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Η Gate4 έγραψε: #15.746 15-07-13 14:21 Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο akis95 έγραψε: #15.747 15-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:21 Ο akis95 έγραψε: #15.747 15-07-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αγαπητό μου Μέλανυ, Όλα αυτά θα σταλθούν ως δια μαγείας στην ομαδάρχισσά σου. Και αν ξαναδείς κινητό στην κατασκήνωση εμένα γράψε μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:22 Η _fairygirl_: #15.748 15-07-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μελ η ντόιτς ενημερωτικά δεν είναι παιδί σου την απέρριψα Click για ανάπτυξη... Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε; Αρχική Δημοσίευση από akis95: Click για ανάπτυξη... Θα φας τσόκαρο μαν. Την πειράζω. Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η a posse ad esse: #15.749 15-07-13 14:23 Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χελοου, τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η _fairygirl_: #15.750 15-07-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Ο JKaradakov: #15.751 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Μελ σκέψου σε κανά Παλέρμο να γνωρίζεις το ρόλο του Καραντάκου. Θα πέσει γέλιο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Η Μελ ήταν -2 όταν την έκανε και΄συ 2. Click για ανάπτυξη... Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εκείνο το αυτοκινητάκι που λέγαμε...; Click για ανάπτυξη... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Δηλαδή πόσες κοιτάς στα μάτια;Ε; Πώς τολμάς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Παιδιά αφήστε με να εξηγήσω. Ήμουν ωραία και καλά στην κατασκήνωση, όταν μου ήρθε μήνυμα από την Νεφέλη στο κινητό, αν θέλω να πάρω 2 παιδάκια στην τιμή του ενός. Τα 2 παιδάκια ήταν η Ντόιτς κι αυτή, κι εγώ δέχτηκα. Όπως καταλαβαίνετε τα παιδάκια δεν προήλθαν από... τον Ιορδάνη (). Click για ανάπτυξη... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:24 Η Gate4 έγραψε: #15.752 15-07-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είχε μνήμη χρυσόψαρου ε;Έτσι κι'αλλιώς πρώτη πρώτη τη ζαλίζω εγώ.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Χελοου, τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:25 Η a posse ad esse: #15.753 15-07-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αωωωωωωωωωωωωωωω. Η αγάπη μου. Μάρααααααααααααααααααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η _fairygirl_: #15.754 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχαχα ναι Βρήκε άλλους γονείς ;ρ Λέμε μαλακίες ;ρ εσύ; Click για ανάπτυξη... Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις 10 η ώρα στο γιατρό. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα δεν έχουμε 4 χρόνια διαφορά... Με μεταχειρισμένο συμβιβάζεσαι ή το θες αχνιστώ από το εργοστάσιο; Όλες σας κοιτάω στα μάτια. Οι άλλες εναλλακτικές είναι τα άλλα μάτια, που δεν νομίζω να το θες, και τα πόδια. Τα πόδια δεν τα κοιτάω σαν καθυστερημένο. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Δηλαδή τώρα θα πρέπει να τις αναγνωρίζω και τις δύο; Click για ανάπτυξη... Παναγία μου Ιορδάνη. Τα μάτια μου πάθαν λαλα. Δες κατάντια ρε γαμώτο. Να πρέπει να αναγνωρίσει για παιδί κοτζάμ Mod τη χαρά του σπαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η a posse ad esse: #15.755 15-07-13 14:28 καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα ειμαι σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο JKaradakov: #15.756 15-07-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι λέμε μόνο η νεφέλη είναι παιδί σας Click για ανάπτυξη... Α πάλι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:29 Η Deutsch... Lover: #15.757 15-07-13 14:29 Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρακι ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:31 Ο origo έγραψε: #15.758 15-07-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: καλα ειμαι σοφακι! Click για ανάπτυξη... που χαθηκες ρε μαρια??πως τα περνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:36 Η Gate4 έγραψε: #15.759 15-07-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 786 787 788 789 790 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 788 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Α πάλι καλά. Click για ανάπτυξη... Και η ντόιτς ήθελε να ναι παιδί σαν αλλά την απέρριψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Italian dream...: #15.760 15-07-13 14:40 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.