Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κακώς την εννοείς.
Μου'χουν μείνει άλλα δύο μαθήματα και τελειώνω την ύλη.
Και βαριέμαι.:cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακώς την εννοείς.
Μου'χουν μείνει άλλα δύο μαθήματα και τελειώνω την ύλη.
Και βαριέμαι.:cry_x:

ελα βρε 2 ειναι θα τα βγαλεις δεν σε φοβαμαι:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρες , καταθέτω ότι η θερμοδυναμική είναι το πιο ΒΑΡΕΤΟ κομμάτι της φυσικής κατεύθυνσης Β'Λυκείου...

+ του ότι δεν έχω όρεξη να διαβάσω :/:

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα.
Έχω πει επανειλειμμένως το Βενιζέλο (τον παλιό) Ευάγγελο Βενιζέλο.
Τι Λευτεράκη το λέω τι ο Λεπτός Βενιζέλος...
Εκεί το μυαλό μου...
Ευάγγελος for ever.

Άι στο λύκο.

:rofl:
Εκεί το μυαλό μου...
Ευάγγελος for ever.

Άι στο λύκο.

:rofl::rofl::rofl:

Εκεί το μυαλό μου...
Ευάγγελος for ever.

Άι στο λύκο.

Δεν είσαι η μόνη, πάντως αν γράψεις στις εξετάσεις Ευάγγελο αντί για Ελευθέριο Βενιζέλο, ίσως να έχεις πρόβλημα :P Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το επίθετο (Βενιζέλος σκέτο) , για καλό δικό σου :P

Guten Morgen an alle...
τι κανετε;

Δεν είσαι η μόνη, πάντως αν γράψεις στις εξετάσεις Ευάγγελο αντί για Ελευθέριο Βενιζέλο, ίσως να έχεις πρόβλημα :P Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το επίθετο (Βενιζέλος σκέτο) , για καλό δικό σου :P
Το ξέρω ότι θα΄χ δεδομένου ότι ο καθηγητής που μου διδάσκει Ιστορία είναι αριστερός...
Αλλά για ένα λόγο μου μπήκε η ιδέα να γράφω όνομα και επίθετο.:P

Το ξέρω ότι θα΄χ δεδομένου ότι ο καθηγητής που μου διδάσκει Ιστορία είναι αριστερός...
Αλλά για ένα λόγο μου μπήκε η ιδέα να γράφω όνομα και επίθετο.:P
Μάλιστα, πακέτοοο :P Πρόσεχε τις ερωτήσεις κρίσεως ειδικά αν είναι για Βενιζέλους , ΕΑΜ , Ρώσικη επανάσταση , Πολυτεχνείο... :hmm: :P Εκτός αν είναι ανοιχτός σε διαφορετικές γνώμες (hope so)...

A btw έχετε την καλύτερη Ιστορία από κάθε τάξη , όχι σαν εμάς :/:

καλα κανεις

και το κουφο ειναι οτι γραφω: γλωσσα, χημεια, μαθηματικα, ιστορια, φυσικη ( με αυτη τη σειρα που σου τα λεω) και εχω διαβασει χημεια, μαθηματικα, ιστορια και φυσικη μα καθολου γλωσσα :look:

και το κουφο ειναι οτι γραφω: γλωσσα, χημεια, μαθηματικα, ιστορια, φυσικη ( με αυτη τη σειρα που σου τα λεω) και εχω διαβασει χημεια, μαθηματικα, ιστορια και φυσικη μα καθολου γλωσσα :look:

αφου θα γραψεις τελειαααααααα ειμαι σιγουρη:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back