Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα:3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια μου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έπαθες κορούλα;:worry:

εχω τρελαθει... :/: Ρε μπερδευομαι στις ανισωσεις.... Δεν ξερω να τα σκιαγραφω στην ευθεια....

Τι εστί ανίσωση;
:P

ώχ μάνα μου

γεια σας :P :)!

Συνεντευξη Μιχαλολιακου στο Σκαι:D:DΤρεις λαλουν και δυο χορευουν:D:D

Χαχαχα κάτι τέτοιο συνέταιρε. Είναι μία εμπειρία ζωής πάντως , με τον καιρό συνηθίζεις.:D Όταν γεμίζουν τα λεωφορεία και εσύ περιμένεις περιμένεις περιμένεις εξαντλούνται τα αποθέματα υπομονής, ειδικά αν είναι βράδυ, είσαι πτώμα και νυστάζεις.:P

Εδώ το εκνευριστικό είναι ότι βρέχει δυνατά στα ξαφνικά, χωρις κάποιο σημάδι να πρετοιμαστούμε, κατα τα άλλα μια χαρά είναι.:P
Σουρεαλισμός. Όλοι τον ζήσαμε. :P

Πάντα ομπρέλα στη τσάντα. :)

Συνεντευξη Μιχαλολιακου στο Σκαι:D:DΤρεις λαλουν και δυο χορευουν:D:D

Δεν την είδα, αλλά απ' οτι άκουσα ο Μιχαλολιάκος τον στρίμωξε τον δημοσιογράφο που όλο άκυρα τον ρωτούσε.

Δεν την είδα, αλλά απ' οτι άκουσα ο Μιχαλολιάκος τον στρίμωξε τον δημοσιογράφο που όλο άκυρα τον ρωτούσε.

Ο Μιχαλολιάκος στρίμωξε το δημοσιογράφο που όλο άκυρα τον ρωτούσε;:eek:
Χρυσαυγίτης σου έκανε την περιγραφή μάλλον.

Ο Μιχαλολιάκος στρίμωξε το δημοσιογράφο που όλο άκυρα τον ρωτούσε;:eek:
Χρυσαυγίτης σου έκανε την περιγραφή μάλλον.

Οι περισσοτερες ερωτησεις του δημοσιογραφου αφορουσαν το ναζιστικο χαρακτηρα της Χρυσης Αυγης.
Ο Μιχαλολιακος απεφυγε να απαντησει γι αυτα,αλλα εκανε ρεζιλι τον Ευαγγελατο και το Σκαι.
Η συνεντευξη,παντως,ειχε πολυ γελιο:D
Δημοσιογραφος:Η εκπομπη μας λεγεται Ευθεως...
Μιχαλολιακος:Η εκπομπη σας λεγεται Πλαγίως,Υπούλως και Υπογειως...

Τελευταία επεξεργασία:
Γεια σας παιδακιααα!!! Τι κανετε; πως πηγε σημερα;

Γεια σας παιδακιααα!!! Τι κανετε; πως πηγε σημερα;

Γειααα :flowers:
Εμένα προσωπικά δεν πάει :P Έχω μια εβδομάδα να πάω σχολείο γιατί είμαι άρρωστη αλλά αύριο θα μπορέσω μάλλον να πάω στη γιορτή :happy:

Γειααα :flowers:
Εμένα προσωπικά δεν πάει :P Έχω μια εβδομάδα να πάω σχολείο γιατί είμαι άρρωστη αλλά αύριο θα μπορέσω μάλλον να πάω στη γιορτή :happy:

Τυχερη!!! Γιορτη εχετε οχι σαν εμενα....:( Που ειναι οι γιορτες μας;:(:(:(:(

Τρείς και κάτι μέρες καθισιό! Αλλά γράφουμε διαγώνισμα στα Μαθηματικά Κατ. :(

Όσο για την εκπομπή Ευθέως, όσο αντιπαθητικός μου είναι ο ΝΓΜ, τόσο και άλλο τόσο μου είναι ο Μπογδάνος. Πολύ ξερόλας και ειδήμων το παίζει και από το ραδιόφωνο που τύχαινε να τον ακούσω. Την έχει και στο ΣΚΑΪ Player.
https://www.skai.gr/player/TV/?MMID=233621

Είναι τόσο ανίκανος που κάνει τον ΝΓΜ συμπαθή...
Πάντως το αποκορύφωμα ήταν πριν λίγο στην εκπομπή Life. Ρώτησε έναν κτηνοτρόφο απ' το Κιλκίς:
-Θέλετε να μείνει η χώρα στη ζώνη του ευρώ;
-Να φύγουμεεεε!!!!

Δεν είχε και άδικο ο κτηνοτρόφος. Τι νοήμα έχει μια τέτοια ερώτηση, όταν δεν έχεις ευρώ στη τσέπη σου.

Τελευταία επεξεργασία:
Γειά,γειά,γειάααααααα σας:happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back