Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα Μαρία!:kissing:

Σμουτς!:D πωπω αυτη η γιαγια μου ποτε θα μαθει οτι δεν τρωω πρασο -_-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είμαι και τέλεια αλλά το παλεύω. Άντε να καθίσω και λίγο μπας και καταφέρω να τελειώσω τα 3 βιβλία που έχω αρχίσει και δεν έβρισκα χρόνο να τα τελειώσω. :P
Να διαβάσω και λατινικά.:/:
Εσύ;
Μια χαρά είσαι άραξε έχεις διακοπές! Τα λατινικά δες τα μετά το νέο έτος :p
Εγώ πολύ καλά, διαβάζω βγαίνω και προβλέπονται πολύ ωραίες διακοπές :happy:
Σμουτς!:D πωπω αυτη η γιαγια μου ποτε θα μαθει οτι δεν τρωω πρασο -_-
Χαχαχαχα με θύμησες τη δικιά μου γιαγιά που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει 10+ χρόνια ότι δεν τρώω αρακά :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχαχα με θύμησες τη δικιά μου γιαγιά που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει 10+ χρόνια ότι δεν τρώω αρακά :hehe:

:P ε μα:
Γιαγια: Μαριαααα ελα να φας!
Εγω: ερχομαι
-παω εκει-
Εγω: ρε γιαγια πρασο;:(
Γιαγια: ναι παιδι μου σου εβαλα και μπολικο. Χωρις κρεας ξερω οτι δεν τρως κρεας
Εγω::worry::whistle:

χαίρετε :D
τι κάνετε;
σας έλειψα; :P

Γεια σου ρε θωμά! Τι κάνεις;

Πολύ καλά και εγώ :)
Πως πάνε οι διακοπές;

Καλές διακοπές! :happy: :santa:

γειαααααα σααας:D ηρθααανν Χριστουγενναααααα:santa:..αλλα εχουμε και τις πανελληνιες που πρεπει να διαβαζουμε:mad::mad: αλλα οκ τι να κανουμεε..καλες γιορτεες σε ολουυς!!:clapup:

Μια χαρά υποδέχτηκα τα Χριστούγεννα... υπερβολικά άρρωστη, με πυρετό και άσχημο βήχα, τέλεια! :hehe:
Τι κάνετε παίδες; :happy:

Μια χαρά υποδέχτηκα τα Χριστούγεννα... υπερβολικά άρρωστη, με πυρετό και άσχημο βήχα, τέλεια! :hehe:
Τι κάνετε παίδες; :happy:

Αν έρθω για επίσκεψη λες να με κολλήσεις;;;;:redface:
Δεν έχω εξετάσεις να κάνω πια!:hehe:
Και ναι είμαστε με τα λατινικά στο χέρι!:pfff:

Λυνω ασκησεις: Schritt für Schritt ins Grammatikland 2 4ever
Περαστικαααααααααααα Μελλλλλλλ

Αν έρθω για επίσκεψη λες να με κολλήσεις;;;;:redface:
Δεν έχω εξετάσεις να κάνω πια!:hehe:
Και ναι είμαστε με τα λατινικά στο χέρι!:pfff:

Γιατί κάθε φορά που είναι να έρθεις αρρωσταίνω;;; :P
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα έρθεις επίσκεψη, όχι δεν θα σε κολλήσω, υπόσχομαι.:redface: Σου έχω τάξει ταινία στο σπίτι μου, πρέπει να έρθεις, δεν γίνεται αλλιώς :P.
Φέρε και τα λατινικά παρέα:redface:.

Λυνω ασκησεις: Schritt für Schritt ins Grammatikland 2 4ever
Περαστικαααααααααααα Μελλλλλλλ

Ευχαριστώ Μαράκιιιι :hug:.

Γιατί κάθε φορά που είναι να έρθεις αρρωσταίνω;;; :P

Σου κάνω βουντού δεν το κατάλαβες; :shifty:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα έρθεις επίσκεψη, όχι δεν θα σε κολλήσω, υπόσχομαι.:redface: Σου έχω τάξει ταινία στο σπίτι μου, πρέπει να έρθεις, δεν γίνεται αλλιώς :P.
27-28, πες μου ότι θα είσαι Πάτρα!:mastigio
Φέρε και τα λατινικά παρέα:redface:.
Και γραμματική και τα κείμενα έτσι;;;:redface:

Σου κάνω βουντού δεν το κατάλαβες; :shifty:

Το 'ξερα, μάγισσα! :popcorn:

27-28, πες μου ότι θα είσαι Πάτρα!:mastigio

Θα φύγουμε για το χωριό μου την Πέμπτη, αλλά νομίζω θα είμαστε πίσω τότε.:hmm:

Και γραμματική και τα κείμενα έτσι;;;:redface:

Γιεπ.:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back