Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ηρεμησεεεεεεεεεε μικρεεεεεεεεε,σεβασμο στους γεροντοτερους!
Εγω στοχευα για παραπανω και η βαθμολογια σιγουρα δεν ηταν των προσδοκιων μου.Αν περιμενω ποτε θα βγουν οι βασεις,τοτε........
Ανταποδιδω την καλημερα σου!

ηρεμος είμαι απλά μην το βλέπεις ετσι!! οκ σε καταλαβαίνω αλλά η θετική σκέψη είναι πάντα να βρίσκεις-βλέπεις τις εναλλακτικές λύσεις!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσο:
Hate_by_little_miss_pink-1.jpg
ριρίκα δηλαδή αυτό ειναι το τέλος;;:(:(:(:(
σε μενα παει αυτο??

κι εγώ την ίδια απορία εχω:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ναι ο νικος αλλαξε avatar!!!!!!!!!!!!:clapup:

τι γινεται ρε παιδια??:worry::worry:

χαχαχα ριρικα τελειο XD

οχι Σοφια,δεν πολυασχολουμαι γιατι δεν κανουμε μεταγραφες,αλλα αν επιμενεις....σου χαλαω εγω χατηρι?Θα σε κανω ΑΕΚ!

καλημερουδιαα!

αφιερωμενο το τραγουδακι : https://www.youtube.com/watch?v=TvpxOANnArc

οχι Σοφια,δεν πολυασχολουμαι γιατι δεν κανουμε μεταγραφες,αλλα αν επιμενεις....σου χαλαω εγω χατηρι?Θα σε κανω ΑΕΚ!
να με κανεις αεκ δεν υπαρχει περιπτωση..
εγω το ειπα για να γελασεις λιγο:P

αντε παμε...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΖΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑΛΩ ΣΟΜΠΑ ΘΕΛΩ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΣ ORIGINAL ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΑ!!!
(καλα το ειπα??:P)
καλημερουδιαα!

αφιερωμενο το τραγουδακι : https://www.youtube.com/watch?v=TvpxOANnArc
καλημεραααα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back