Καφετέρια του iSchool ΙΙ

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 165 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.786 μηνύματα.
Είδα ναι είσαι νυχτερινός τύπος .. μπράβο πού αντέχεις
Ακου να δεις τωρα
Μανατζαρω ενα κοριτσακι για να μπει στα πανεπιστημια ... καλο μυαλο και θελει αρχιτεκτονικα πραματα.
Δεν πιασαμε πολλα μορια αλλα και την κατσαμε και στο δυσκολο γραμμικο σχεδιο που εβαλαν πολυ δυσκολα οποτε πανε τα αρχιτεκτονικα με την εβε τους.
Επομενη επιλογη οι τοπογραφοι ...πολιτικους μηχανικους δεν θελει.
Κατεβασα οτι στατιστικη βρηκα και επινόησα ...το εκαψα με υπολογισμους
και της εφτιαξα σεναριο λουκουμι.
Μπαινουμε 1η επιλογη σερρες (δινει και μπολικα μορια) και μετα χτυπαμε σιγουρη μετεγγραφη εμπ ή παδα... οτι αποφασισει.
Και τι με λεει μετα ολα αυτα ...και συναντησεις και παρουσιασεις.
Καλα αστο βαλε με παδα απο την αρχη ... ε το εκαψα.
Ε τωρα θα παει παραπερα θα πει ,θα της πουν και θα ερθει να μου πει αλλαξα γνωμη ..αλλαξε με...ε τι? πως να το κανω?

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 165 μηνύματα.
Ακου να δεις τωρα
Μανατζαρω ενα κοριτσακι για να μπει στα πανεπιστημια ... καλο μυαλο και θελει αρχιτεκτονικα πραματα.
Δεν πιασαμε πολλα μορια αλλα και την κατσαμε και στο δυσκολο γραμμικο σχεδιο που εβαλαν πολυ δυσκολα οποτε πανε τα αρχιτεκτονικα με την εβε τους.
Επομενη επιλογη οι τοπογραφοι ...πολιτικους μηχανικους δεν θελει.
Κατεβασα οτι στατιστικη βρηκα και επινόησα ...το εκαψα με υπολογισμους
και της εφτιαξα σεναριο λουκουμι.
Μπαινουμε 1η επιλογη σερρες (δινει και μπολικα μορια) και μετα χτυπαμε σιγουρη μετεγγραφη εμπ ή παδα... οτι αποφασισει.
Και τι με λεει μετα ολα αυτα ...και συναντησεις και παρουσιασεις.
Καλα αστο βαλε με παδα απο την αρχη ... ε το εκαψα.
Ε τωρα θα παει παραπερα θα πει ,θα της πουν και θα ερθει να μου πει αλλαξα γνωμη ..αλλαξε με...ε τι? πως να το κανω?
Μα δεν γίνεται να μπει παδα από την αρχή λόγω μορίων … έτσι ? Πάντως όντως παρουσιάσεις , υπολογισμοί , κούραση πολύ . Να της το εξηγήσεις πιο αναλυτικά , ώστε να το καταλάβει και έτσι να βρεθεί μια λύση που συμφωνείτε κ οι δύο .

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.786 μηνύματα.
Μα δεν γίνεται να μπει παδα από την αρχή λόγω μορίων … έτσι ? Πάντως όντως παρουσιάσεις , υπολογισμοί , κούραση πολύ . Να της το εξηγήσεις πιο αναλυτικά , ώστε να το καταλάβει και έτσι να βρεθεί μια λύση που συμφωνείτε κ οι δύο .
ε δε με πιανεις ...το εκαψα να της εξηγω...
Ναι το παδα το πιανει ευκολοτερα απο την αρχη αν δεν σαλταρει πολυ.
Λοιπον αν εγω σου προσφερω gala φορεμα gucci εσυ θα πας σε zara ... ? ε οκ και η zara καλη ειναι.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ε δε με πιανεις ...το εκαψα να της εξηγω...
Ναι το παδα το πιανει ευκολοτερα απο την αρχη.
Λοιπον αν εγω σου προσφερω gala φορεμα gucci εσυ θα πας σε zara ... ? ε οκ και η zara καλη ειναι.
Ναι κατάλαβα, εσύ προσπάθησες , πρότεινες λύσεις ότι αποφασίσει η κοπέλα τώρα , ότι θέλει εκείνη θέλει παδα οκ..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Με μεταγραφές κ αυτά δεν πολύ καταλαβαίνω κ τόσο 😅 Εσυ προτείνες μια πολύ λύση κ η κοπέλα αποφάσισε παδα απευθείας που είναι πιο περίπλοκο ..?.?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Με μεταγραφές κ αυτά δεν πολύ καταλαβαίνω κ τόσο 😅 Εσυ προτείνες μια πολύ λύση κ η κοπέλα αποφάσισε παδα απευθείας που είναι πιο περίπλοκο ..?.?
Να καταλάβω προσπαθώ..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Οχι ειναι πιο απλο για την σκεψη της το παδα .. τα κοριτσια με το πιο περιπλοκο μυαλο δεν θελουν περιπλοκα πραματα.
Κανε εικονα
Πας σε καλο αστιατοριο και λες στο σεφ
Σε παρακαλω θελω οτι καλυτερο και εκλεκτοτερο μπορεις να κανεις για μενα..
Σκιζεται ο ανθρωπος παιρνει το καλυτερα υλικα και σου φερνει (μετα απο πολυ κοπο) και μεσα σε ασημενιους δισκους ενα φιλετο ουελικτον με ολα τα καλα γυρω..
Και τι λες
Τιποτα σε αυγα ματια εχεις..?ειναι θεικα....
Ε τι πρεπει να κανει ο σεφ εκεινη την στιγμη????

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι ειναι πιο απλο για την σκεψη της.. δεν θελει περιπλοκα πραματα.
Κανε εικονα
Πας σε καλο αστιατοριο και λες στο σεφ
Σε παρακαλω θελω οτι καλυτερο και εκλεκτοτερο μπορεις να κανεις για μενα..
Σκιζεται ο ανθρωπος παιρνει το καλυτερα υλικα και σου φερνει (μετα απο πολυ κοπο) και μεσα σε ασημενιους δισκους ενα φιλετο ουελικτον με ολα τα καλα γυρω..
Και τι λες
Τιποτα σε αυγα ματια εχεις..?ειναι θεικα....
Ε τι πρεπει να κανει ο σεφ εκεινη την στιγμη????

Είναι λίγο αχαριστία

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Είναι λίγο αχαριστία
Οχι δεν ειναι αχαριστια ...αυτη ειναι η πριγκιπισα των δακτυλιδιων στο κατω κατω ... αλλα πες το απο την αρχη.. οκ ολα καλα..αλλα θα ταλαιπωρηθεί μια ωρα παραπανω δρομο.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι δεν ειναι αχαριστια ...αυτη ειναι η πριγκιπισα των δακτυλιδιων στο κατω κατω ... αλλα πες το απο την αρχη.. οκ ολα καλα..αλλα θα ταλαιπωρηθεί μια ωρα παραπανω δρομο.
Οπότε καταλήξατε στην σχολή που είναι οκ αλλά μια ώρα παραπάνω δρόμος ..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Οπότε καταλήξατε στην σχολή που είναι οκ αλλά μια ώρα παραπάνω δρόμος ..
Ρε συ μια χαρα ειναι και το παδα ιδιο προγραμμα ,ισαριθμοι καθηγητες παλια σχολη ..αλλα λιγοτερη φημη και παραπανω δρομο.
Προσεξε
Δρομος για εμπ
-το παιδι θα παει ποδαρατο να βρει λεοφωρειο 2 χιλιομετρα ανηφοριτσα
-θα παρει το λεωφορειο να την αφησει σταση μπλε μετρο ή να την παει κατεχακη
-να παρει το μετρο να κατεβει κατεχακη και το μεωφορειο εμπ να την βαλει μεσα ( αν δεν πιασει φωτια) τελος
Δρομος Παδα για το δασος.
Εχουμε τα παραπανω αλλα θα κατεβει πολυ πιο μετα... αιγαλεω και μετα ποδαρατο 200μ να παρει λεωφορειο για ελευσινα για να την παει εθνικη οδο και μετα ποδαρατο για σχολη.
Ε..αυτα δεν μετρανε? και αμα τα ξερεις τα υπολογιζεις ...αμα δεν τα ξερεις τα λουζεσαι..
50 κιλα ειναι το κοριτσι δεν εχει περιθωρια να χασει.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

.

Ρε συ μια χαρα ειναι και το παδα ιδιο προγραμμα ,ισαριθμοι καθηγητες παλια σχολη ..αλλα λιγοτερη φημη και παραπανω δρομο.
Προσεξε
Δρομος για εμπ
-το παιδι θα παει ποδαρατο να βρει λεοφωρειο 2 χιλιομετρα ανηφοριτσα
-θα παρει το λεωφορειο να την αφησει σταση μπλε μετρο ή να την παει κατεχακη
-να παρει το μετρο να κατεβει κατεχακη και το μεωφορειο εμπ να την βαλει μεσα ( αν δεν πιασει φωτια) τελος
Δρομος Παδα για το δασος.
Εχουμε τα παραπανω αλλα θα κατεβει πολυ πιο μετα... αιγαλεω και μετα ποδαρατο 200μ να παρει λεωφορειο για ελευσινα για να την παει εθνικη οδο και μετα ποδαρατο για σχολη.
Ε..αυτα δεν μετρανε? και αμα τα ξερεις τα υπολογιζεις ...αμα δεν τα ξερεις τα λουζεσαι..
50 κιλα ειναι το κοριτσι δεν εχει περιθωρια να χασει.
2 χλμ ανηφόρα πρωί πρωί ? Και μετά μάθημα όχι οχι καλύτερα ΕΜΠ , πολύ καλύτερα,,κ φήμη καλή

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

.

2 χλμ ανηφόρα πρωί πρωί ? Και μετά μάθημα όχι οχι καλύτερα ΕΜΠ , πολύ καλύτερα,,κ φήμη καλή
Ε τι να πω εγω τελειωσα... αφου και οι γονεις συμφωνουν..
Ναι αλλα εμενα μου διαμαρτυροταν οτι παιδευοταν να πηγαινει αγια παρασκευη για φροντ για σχεδιο για 4 μηνες
Το να πηγαινει στην αλλη ακρη της αττικης για 8 χρονια????
Οκ εγω εχω αφησει το μηχανογραφικο να σιτεψει και θα το διωξω 16 του μηνα..μπορει καποια φιλη της να το δει αλλιως.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

.

Ε τι να πω εγω τελειωσα... αφου και οι γονεις συμφωνουν..
Ναι αλλα εμενα μου διαμαρτυροταν οτι παιδευοταν να πηγαινει αγια παρασκευη για φροντ για σχεδιο για 4 μηνες
Το να πηγαινει στην αλλη ακρη της αττικης για 8 χρονια????
Οκ εγω εχω αφησει το μηχανογραφικο να σιτεψει και θα το διωξω 16 του μηνα..μπορει καποια φιλη της να το δει αλλιως.
Ναι είναι πολύ κουραστικό… πάντως εσύ βοήθησες κ καλά έκανες ..

.

Τα σκέφτηκες όλα το πέρπατημα , το μέτρο , τι στάσεις όλα μπράβο ,

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

.

Τα σκέφτηκες όλα το πέρπατημα , το μέτρο , τι στάσεις όλα μπράβο ,
Αν ενας ανθρωπος που δεν ξερει σε εμπιστευεται ολα πρεπει να τα εξετασεις.. αυτο το κοριστι δεν ξερει καν που πεφτει η εθνικη οδος.... και το προγραμμα σπουδων εχω μελετησει...Μονο για την αναλυτικη γεωμετρια που ειναι παλουκι δεν εχω βρει λυση.

Τελος και δεν το ξανασυζητώ

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν ενας ανθρωπος που δεν ξερει σε εμπιστευεται ολα πρεπει να τα εξετασεις.. αυτο το κοριστι δεν ξερει καν που πεφτει η εθνικη οδος.... και το προγραμμα σπουδων εχω μελετησει...Μονο για την αναλυτικη γεωμετρια που ειναι παλουκι δεν εχω βρει λυση.

Τελος και δεν το ξανασυζητώ
Είσαι καλόψυχος..μπράβο σου

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια