Αλλα πανω απ' ολα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ! Ο καλυτερος καφες ...
Που να με χρυσοπλήρωναν δεν θα έπινα αυτήν την αηδία!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι και αηδια ο ελληνικος καφες?Που να με χρυσοπλήρωναν δεν θα έπινα αυτήν την αηδία!!![]()
Εγω παντως πινω ολα τα ειδη του καφε ,εκτος από το νεςκαφε που με πειραζει στο στομαχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

No. Eίναι ωραίος ρε'σεις.Που να με χρυσοπλήρωναν δεν θα έπινα αυτήν την αηδία!!![]()

Εγώ συνήθως γαλλικό με άρωμα βανίλια ή καραμέλα πίνω τον χειμώνα.
Όταν ζεστάνει ο καιρός freddoccino ή frappuccino caramel (είναι τίγκα στις θερμίδες αλλά τόοσο γαμάτος.

Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρα από αυτό που σωστά λέει η pure seduction να συμπληρώσω πως ο καφές δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον ανθρώπινο οργανισμό, ειδικά αν δεν έχεις μέτρο. Επίσης δεν είναι μόδα για να ντραπείς, μία συνήθεια είναι. Μια προσωπική επιλογή που απλά δεν έκανες.
Το Ινστιτούτο Υγείας στην Αμερική τονίζει ότι ο καφές, τα αναψυκτικά, το τσάι και οτιδήποτε άλλο ρόφημα περιέχει καφείνη συμβάλλει επίσης σημαντικά στη διαδικασία της σωστής ενυδάτωσης του οργανισμού
Φραπέ,νες ή πολύ φραπέ,πολύ νες
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Το ξέρω πως σπάω καρύδια,αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να προσέχω και τι τρώω.

Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως θα ήθελες να μας πείς;Οι φορές που έχω πιει καφέ στη ζωή μου πρέπει να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.Όχι πως έχω κάτι συγκεκριμένο κατά του καφέ.Γενικότερα δεν πίνω καθόλου αναψυκτικά,αλκοόλ ελάχιστο(όταν βγω έξω τη βγάζω με ένα Smirnoff ice ή ένα Breezer γιατί είμαι πολύ βαρύ ποτήρι και γουστάρω.
)Εκτός από νερό,χυμούς(πολλούς),σοκολάτα(στην περίπτωση που πιω πάρα πολλούς χυμούς,έτσι για αλλαγή
),μπύρα(τρεις τέσσερις γουλιές και μετά την πασάρω),δεν πίνω κάτι άλλο.
Το ξέρω πως σπάω καρύδια,αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να προσέχω και τι τρώω.![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ζεύς
Νεοφερμένο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Μια χαρά είναι οι χυμοί!
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

και πάρτε και ένα σύνθημα για πορείες όταν περνάτε μπροστά από καφετέριες:Θα χέσω , θα χέσω μέσα στον espresso...

Devina
Τιμώμενο Μέλος

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

ποιοι ειναι οι πιο παχυντικοι καφεδες??επισης τι περιερχει ο καφες λατε??τον ακουσα σημερα πρωτη φορα......τι ειναι ?![]()
ο ίδιος ο καφές δεν είναι παχυντικός.
παχυντικά είναι τα γαλατάκια και οι κρεμούλες που συνοδεύουν μερικούς καφέδες (capucino, fredocino κλπ...)
Bubble.
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως να ξέρεις οτι ο καφές μπορεί να βλάψει τα νεύρα και το δέρμα(όταν πίνεις πολύ συχνά).
Και επίσης δεν είναι αναγκη να κάνεις ότι οι φίλες σου εαν δε σου αρέσει...
Το διαφορετικό ειναι αυτο που σε κάνει να ξεχωρίζεις...

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου...

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Οι φορές που έχω πιει καφέ στη ζωή μου πρέπει να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.Όχι πως έχω κάτι συγκεκριμένο κατά του καφέ.Γενικότερα δεν πίνω καθόλου αναψυκτικά,αλκοόλ ελάχιστο(όταν βγω έξω τη βγάζω με ένα Smirnoff ice ή ένα Breezer γιατί είμαι πολύ βαρύ ποτήρι και γουστάρω.
)Εκτός από νερό,χυμούς(πολλούς),σοκολάτα(στην περίπτωση που πιω πάρα πολλούς χυμούς,έτσι για αλλαγή
),μπύρα(τρεις τέσσερις γουλιές και μετά την πασάρω),δεν πίνω κάτι άλλο.
Το ξέρω πως σπάω καρύδια,αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να προσέχω και τι τρώω.![]()
Αν με πληρώσεις καλά,προσφέρομαι να σου κάνω ευθανασία & relief you from the suffering that your life is.Θα το κάνω όσο πιο ανώδυνα γίνεται (βέβαια,compared to your martyrdom now,ακόμα και το Auschwitz φαντάζει παιδότοπος).
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

(οκ, μαρεσει λιγο ο ελληνικός,γιατί είμαι και πολύ των παραδόσεων. ΧΑΧΑΧΑΧΑ)
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

ποιοι ειναι οι πιο παχυντικοι καφεδες??επισης τι περιερχει ο καφες λατε??τον ακουσα σημερα πρωτη φορα......τι ειναι ?![]()
Καφέ λάτε είναι ο ζεστός καφές με ζεστό γάλα! Εδώ έχει κάποιους τύπους καφέ!
Gate4
Επιφανές μέλος

fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.