Κατατακτηριες για το τμήμα κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής στην Κόρινθο

Pan10

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pan10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,σκεφτομαι να κάνω μια προσπάθεια να δώσω κατατακτηριες για το τμήμα κοινωνικής και εκπαιδευτικης πολιτικης στην Κόρινθο,εχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για εισαγωγή?
Κατά δεύτερον θα ήθελα να ρωτήσω έχω βρει μεσω της σελίδας της σχολής την ενδεικτικη ύλη και τα βιβλία,επειδή ειναι σχετικά ακριβά για αγορά ,υπάρχει περίπτωση να τ δανειστώ από την βιβλιοθήκη της σχολής η κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ κάθε απάντηση δεκτή.

Efstathia

Νεοφερμένο μέλος

Η Efstathia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής & Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πελοποννήσου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα !!!Τι σχολή έχετε τελειώσει και γιατί ενδιάφερεστε για κατατακτήριες στη συγκεκριμένη σχολή ;

korlef

Νεοφερμένο μέλος

Ο korlef αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Καλησπέρα! Ο ανταγωνισμός δεν είναι μεγάλος, τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των υποψηφίων στις κατατακτήριες είναι μικρότερος του αριθμού των θέσεων (είναι περίπου 16-17 θέσεις).
Τα βιβλία ίσως να σας τα δώσουν για να τα φωτοτυπήσετε από τη Βιβλιοθήκη αλλά να τα επιστρέψετε την ίδια μέρα! Τηλεφωνήστε ή περάστε από εκεί και ρωτήστε.
Έχω σε φωτοτυπίες (ελαφρώς υπογραμμισμένες με μολύβι) την ύλη της Ιστορίας (σίγουρα τα πρώτα 3 από τα 4 βιβλία που προτείνονται, ίσως να έχω και από το 4ο βιβλίο).

Pan10

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pan10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα! Ο ανταγωνισμός δεν είναι μεγάλος, τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των υποψηφίων στις κατατακτήριες είναι μικρότερος του αριθμού των θέσεων (είναι περίπου 16-17 θέσεις).
Τα βιβλία ίσως να σας τα δώσουν για να τα φωτοτυπήσετε από τη Βιβλιοθήκη αλλά να τα επιστρέψετε την ίδια μέρα! Τηλεφωνήστε ή περάστε από εκεί και ρωτήστε.
Έχω σε φωτοτυπίες (ελαφρώς υπογραμμισμένες με μολύβι) την ύλη της Ιστορίας (σίγουρα τα πρώτα 3 από τα 4 βιβλία που προτείνονται, ίσως να έχω και από το 4ο βιβλίο).
Έχεις δώσει για την συγκεκριμένη σχολη??από που τις είχες βρει τις σημειώσεις?

korlef

Νεοφερμένο μέλος

Ο korlef αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Ναι, έδωσα το 2022 και ακόμα φοιτώ στο τμήμα! Δεν είναι σημειώσεις αλλά η ύλη των κατατακτηρίων εξετάσεων. Αν θυμάμαι καλά δανείστηκα τα βιβλία από τη Βιβλιοθήκη του άλλου τμήματος που υπάρχει στην Κόρινθο (το ΠΕΔιΣ) αφήνοντάς τους την αστυνομική ταυτότητα για ένα πρωινό μέχρι να τους τα επιστρέψω!

Pan10

Νεοφερμένο μέλος

Ναι, έδωσα το 2022 και ακόμα φοιτώ στο τμήμα! Δεν είναι σημειώσεις αλλά η ύλη των κατατακτηρίων εξετάσεων. Αν θυμάμαι καλά δανείστηκα τα βιβλία από τη Βιβλιοθήκη του άλλου τμήματος που υπάρχει στην Κόρινθο (το ΠΕΔιΣ) αφήνοντάς τους την αστυνομική ταυτότητα για ένα πρωινό μέχρι να τους τα επιστρέψω!
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, την υλη την έχουν αναρτημένη στη προκήρυξη τα βιβλία δυσκολεύομαι να βρω...

korlef

Νεοφερμένο μέλος

Την φωτοτυπίες για την ύλη της Ιστορίας μπορώ να σου τις δώσω (δωρεάν, με ταχυδρομικά τέλη πληρωμένα από τον παραλήπτη). Πρέπει να είναι και από τα 4 βιβλία ή να λείπουν μόνο αυτές από το βιβλίο του Λιάκου (το 4ο βιβλίο). Τις έχω έτοιμες για την ανακύκλωση:
Για τα βιβλία των άλλων μαθημάτων υπάρχουν ιστοσελίδες όπου πωλούνται μεταχειρισμένα βιβλία (δεν ξέρω αν επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ να τις αναφέρω). Ψάξε εκεί, θα τα βρεις σε καλές τιμές και καλή κατάσταση!

Pan10

Νεοφερμένο μέλος

Την φωτοτυπίες για την ύλη της Ιστορίας μπορώ να σου τις δώσω (δωρεάν, με ταχυδρομικά τέλη πληρωμένα από τον παραλήπτη). Πρέπει να είναι και από τα 4 βιβλία ή να λείπουν μόνο αυτές από το βιβλίο του Λιάκου (το 4ο βιβλίο). Τις έχω έτοιμες για την ανακύκλωση:
Για τα βιβλία των άλλων μαθημάτων υπάρχουν ιστοσελίδες όπου πωλούνται μεταχειρισμένα βιβλία (δεν ξέρω αν επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ να τις αναφέρω). Ψάξε εκεί, θα τα βρεις σε καλές τιμές και καλή κατάσταση!
Ωραία σε ευχαριστώ και πάλι,ακόμη μια ερώτηση επειδή δν εχω ξαναδώσει κάτι αντίστοιχο,η εξέταση πως ειναι τα θέλουν αυτολεξεί? Είναι ανάπτυξης?όταν έδωσες εσυ πόσοι συμμετειχαν και πόσους έπαιρναν?

korlef

Νεοφερμένο μέλος

Το 22 που έδωσα και στα 3 μαθήματα ήταν ερωτήσεις ανάπτυξης! Αλλά στο μάθημα της Οικονομικής Επιστήμης η καθηγήτρια συνταξιοδοτήθηκε, αυτός που την αντικατέστησε στα μαθήματα του τμήματος βάζει και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής όμως δεν ξέρω τι βάζει στις κατατακτήριες (αλλά μπορώ να μάθω).
Όχι, δεν τα θέλουν αυτολεξεί.
Όπως έγραψα και πιο πάνω οι θέσεις τα τελευταία χρόνια είναι 15-16 (το 12% των 130 θέσεων περίπου που έχει το τμήμα από τις Πανελλήνιες). Ήμασταν 12 και περάσαμε 11 αν θυμάμαι καλά. Και το 23 πάλι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν μικρότερος από τον αριθμό τω θέσεων! Επίσης, μπορεί κάποιος να περάσει αν σε ένα μάθημα δεν πάρει τη βάση 10 (με άριστα το 20 σε κάθε μάθημα) με την προϋπόθεση να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 30/60 και να έχουν μείνει κενές θέσεις! Σε αυτήν περίπτωση εισάγεται στο πρώτο έτος αντί του δεύτερου (και εγώ με αυτό τον τρόπο πέρασα, στην Οικονομική Επιστήμη είχα γράψει χάλια)!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια