ωχ, τοτε θα σου πω τη γνώμη μου, γιατι το έχω ψάξει.
Το έψαξα γιατί θελω και εγώ νομική , κι ενω ειμαι ηδη στο ΔΠΘ, δεν τολμαω να δωσω κατατακτήριες Νομικής Κομοτηνη. Πρώτον γιατί είναι 7 μαθήματα σε 3, δεύτερον νιώθω πως έχω περισσότερες πιθανότητες να αποτύχω σε μαθήματα βαριάς νομικής . Αλλο να τα δώσω στο εξάμηνο τους, άλλο να μπω εγώ με αυτά στο α εξάμηνο. Τα ιδια με της κομοτηνης , ειναι και στης αθηνας. Οπότε αποφάσισα πως ή πανελλήνιες ή κατατακτήριες για τη νομικη θεσσαλονίκης όπου τα μαθήματα ειναι πιο κοντα στο αντικείμενο μου.
Οπότε τώρα, ή βρίσκεις έναν δικηγόρο που είναι και καθηγητής ώστε να προετοιμαστείς, ή ξεκινάς μόνη σου ή δινεις πανελλήνιες. Τις πανελλήνιες θα τις προτιμούσες σαν διαδικασία; Δεν ειναι χειρότερες ουτε καλύτερες απο τις κατακτήριες ,οποτε μην σε ξεγελα αυτό, βρες ομως διαδικασία που θα πεις, απαξ και ξεκινήσω, θα παραμείνω εντός.
Επισης, μακριά απο τα φροντ για κατατακτήριες, (παω πασο αν υπαρχει συσταση και δεν το ρισκαρεις), δεν κανουν καθολου καλη δουλεια, και θα χασεις τρελά λεφτα. Οπότε ίσως ένα ακόμη συν για πανελλήνιες, χαχαχα