Εγώ προτείνω να κατασταλάξεις σύντομα σε ένα από τα δύο τμήματα, διότι συνήθως οι ημερομηνίες για κατατακτήριες είναι παρόμοιες και η ύλη αχανής, για τα 3 μόνο μαθήματα της μιας σχολής (ποσω μαλλον, για περισσότερα, εφόσον τα δύο τμήματα είναι διαφορετικού αντικειμένου).
Και να προσθέσω τη γνώμη μου, μεταξύ των δύο η Κτηνιατρική για δεύτερο πτυχίο, είναι με διαφορά καλύτερη επιλογή. Η νοσηλευτική είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα, κλειστό (η κτηνιατρική είναι πιο αυτόνομη) και απίστευτα κακοπληρωμένο. Πολλοί απόφοιτοι στρέφονται σε δεύτερο πτυχίο (λχ βιοϊατρικές επιστήμες), για καλύτερο work-life balance, έστω. Θα σου τα λέει και η μητέρα σου, φαντάζομαι.
Αν είσαι κολλημένη με νοσηλευτική πάντως, σκέψου να ξαναδώσεις πανελλήνιες. Δεν ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στο τμήμα της νοσηλευτικής με κατατακτήριες, (κτηνιατρική είναι σίγουρα μεγάλος) ωστόσο με πανελλήνιες οι βάσεις έχουν φτάσει στο δάπεδο τα τελευταία χρόνια για επαρχιακά παραϊατρικά τμήματα, και η ύλη είναι ασύγκριτα ευκολότερη. Θα σου έλεγα να σκεφτόσουν γενικά την επιλογή των πανελληνίων πάντως, καθώς, αν δεν κάνω λάθος, φέτος δημιουργείται καινούριο τμήμα κτηνιατρικής Ορεστιάδα, και με πανελλήνιες υπάρχει η δυνατότητα μετεγγραφής, εν αντιθέσει των κατατακτήριων.