Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:05 Ο Chemwizard: #1 19-02-23 11:05 Ρε σεις, αν εισαχθούμε σε δεύτερο τμήμα μέσω κατατακτηρίων, τελικά δικαιούμαστε δωρεάν συγγράμματα μέσω Ευδόξου; Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:10 Ο Effort έγραψε: #2 19-02-23 11:10 Ναι κανονικά. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:14 Ο Chemwizard: #3 19-02-23 11:14 Θενξ,το ελπίζω! Βέβαια στο πρώτο πτυχίο μου τον είχαν κλείσει χαχαχ Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Panzerkampfwagen: #4 19-02-23 13:41 Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:45 Ο Chemwizard: #5 19-02-23 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:26 Ο Scandal έγραψε: #6 19-02-23 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Ο Chemwizard: #7 19-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qpis Uncle Fester roud thomasks charmander Msp1 Panayiota anastasiaaa theotyp medstudy EllieKal athinoula Μιχαήλ AnnaRd Maria_Xagorari t.giat.13 nikch Steve9393 Mammy Nun usgr Scandal alpha.kappa Chemwizard Billprs lepipini George35 Pharmacist01 nucomer SoyN ggl tsiobieman Ελεν Unboxholics hirasawayui denpap1985 Ryuzaki Than003 Giii Dr. Gl. Luminous Wonderkid Alexecon1991 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε σεις, αν εισαχθούμε σε δεύτερο τμήμα μέσω κατατακτηρίων, τελικά δικαιούμαστε δωρεάν συγγράμματα μέσω Ευδόξου;
Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:10 Ο Effort έγραψε: #2 19-02-23 11:10 Ναι κανονικά. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:14 Ο Chemwizard: #3 19-02-23 11:14 Θενξ,το ελπίζω! Βέβαια στο πρώτο πτυχίο μου τον είχαν κλείσει χαχαχ Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Panzerkampfwagen: #4 19-02-23 13:41 Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:45 Ο Chemwizard: #5 19-02-23 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:26 Ο Scandal έγραψε: #6 19-02-23 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Ο Chemwizard: #7 19-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qpis Uncle Fester roud thomasks charmander Msp1 Panayiota anastasiaaa theotyp medstudy EllieKal athinoula Μιχαήλ AnnaRd Maria_Xagorari t.giat.13 nikch Steve9393 Mammy Nun usgr Scandal alpha.kappa Chemwizard Billprs lepipini George35 Pharmacist01 nucomer SoyN ggl tsiobieman Ελεν Unboxholics hirasawayui denpap1985 Ryuzaki Than003 Giii Dr. Gl. Luminous Wonderkid Alexecon1991 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:14 Ο Chemwizard: #3 19-02-23 11:14 Θενξ,το ελπίζω! Βέβαια στο πρώτο πτυχίο μου τον είχαν κλείσει χαχαχ Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Panzerkampfwagen: #4 19-02-23 13:41 Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:45 Ο Chemwizard: #5 19-02-23 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:26 Ο Scandal έγραψε: #6 19-02-23 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Ο Chemwizard: #7 19-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qpis Uncle Fester roud thomasks charmander Msp1 Panayiota anastasiaaa theotyp medstudy EllieKal athinoula Μιχαήλ AnnaRd Maria_Xagorari t.giat.13 nikch Steve9393 Mammy Nun usgr Scandal alpha.kappa Chemwizard Billprs lepipini George35 Pharmacist01 nucomer SoyN ggl tsiobieman Ελεν Unboxholics hirasawayui denpap1985 Ryuzaki Than003 Giii Dr. Gl. Luminous Wonderkid Alexecon1991 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Panzerkampfwagen: #4 19-02-23 13:41 Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:45 Ο Chemwizard: #5 19-02-23 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:26 Ο Scandal έγραψε: #6 19-02-23 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Ο Chemwizard: #7 19-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qpis Uncle Fester roud thomasks charmander Msp1 Panayiota anastasiaaa theotyp medstudy EllieKal athinoula Μιχαήλ AnnaRd Maria_Xagorari t.giat.13 nikch Steve9393 Mammy Nun usgr Scandal alpha.kappa Chemwizard Billprs lepipini George35 Pharmacist01 nucomer SoyN ggl tsiobieman Ελεν Unboxholics hirasawayui denpap1985 Ryuzaki Than003 Giii Dr. Gl. Luminous Wonderkid Alexecon1991 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:45 Ο Chemwizard: #5 19-02-23 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:26 Ο Scandal έγραψε: #6 19-02-23 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Ο Chemwizard: #7 19-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qpis Uncle Fester roud thomasks charmander Msp1 Panayiota anastasiaaa theotyp medstudy EllieKal athinoula Μιχαήλ AnnaRd Maria_Xagorari t.giat.13 nikch Steve9393 Mammy Nun usgr Scandal alpha.kappa Chemwizard Billprs lepipini George35 Pharmacist01 nucomer SoyN ggl tsiobieman Ελεν Unboxholics hirasawayui denpap1985 Ryuzaki Than003 Giii Dr. Gl. Luminous Wonderkid Alexecon1991 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δωρέαν σύγγραμματα πλέον δικαιούσαι μέχρι ΚΑΙ το δεύτερο πτυχίο, ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου σου σε αυτό. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:26 Ο Scandal έγραψε: #6 19-02-23 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Ο Chemwizard: #7 19-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Συμφωνούμε. Ελπίζω να μην θυμούνται ότι στο πρώτο μου τον έκλεισαν επειδή είχα υπερβεί το όριο! Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ...
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Ο Chemwizard: #7 19-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς)
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα ανοίξεις νέο λογαριασμό στον Εύδοξο, για το νέο τμήμα. Εγώ χρώσταγα μια επιστροφή συγγράμματος από λάθος που είχα κάνει, από το προηγούμενο τμήμα και δε με άφηνε να κάνω νέα δήλωση στον νέο λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας, το σηκώσανε χωρίς καν αναμονή και μου διορθώσανε το πρόβλημα άμεσα χωρίς πολλά πολλά ή ερωτήσεις. Το δε βιβλίο δε το επέστρεψα ποτέ... Click για ανάπτυξη... Χ Υ Ν (ωδακριαχαράς)