Itsme
Νεοφερμένο μέλος
Ο Itsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

16-12-22

21:29
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που συγκεντρώνω το 30/60 έχοντας γράψει όμως σίγουρα 0 στο ένα μάθημα, έχω πιθανότητες και βάσει νόμου δικαιούμαι να εισαχθώ στην σχολή;
Θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που συγκεντρώνω το 30/60 έχοντας γράψει όμως σίγουρα 0 στο ένα μάθημα, έχω πιθανότητες και βάσει νόμου δικαιούμαι να εισαχθώ στην σχολή;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.224 μηνύματα.

16-12-22

21:45
Εξαρτάται τη σχολή και πόσα άτομα έδωσαν.Καλησπέρα.
Για που λες;
Itsme
Νεοφερμένο μέλος
Ο Itsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

16-12-22

22:07
Nηπιαγωγων ΔΠΘ
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.224 μηνύματα.

16-12-22

22:10
Εξαρτάται πόσα άτομα έδωσαν. Πόσες θέσεις προβλέπεται να καλυφθούν;Nηπιαγωγων ΔΠΘ
Itsme
Νεοφερμένο μέλος

16-12-22

22:27
20 δώσαμε, 22 περνάνε νομίζω
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

16-12-22

22:28
άραγε σε πιάνει το 30 σύνολο.20 δώσαμε, 22 περνάνε νομίζω
Οπότε αν έχεις τουλάχιστον 15 στα άλλα δύο μαθήματα περνάς τυπικά, ναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...