Κατατακτήριες εξετάσεις για Βιοϊατρικων ΠΑΔΑ

Lora2211

Νεοφερμένο μέλος

Η Lora2211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα σας φοιτώ σε ΙΕΚ βοηθός ραδιολογίας ακτινολογίας και θέλω μέσω κατατακτήριων να μπω στο τμήμα βιοϊατρικων επιστημών. Υπάρχει κάποιος που έχει δώσει πρόσφατα να μου μιλήσει λίγο για την εμπειρία και τη διαδικασία αλλά και από που βρήκε ύλη διαβάσματος ; Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπερα
Εχω την εντυπωση οτι τα ΠαΔΑ δεν δεχτεαι στα βιοιατρικα του επισημα πτυχια ΙΕΚ επιπεδου 5.Δηλαδη καμια σχολη του σε ολο το πανεπιστημιο δεν δεχεται ΙΕΚ στις κατατακτηριες.
Αντιθετα το αναλογο τμημα του ΔΙΠΑΕ στην θεσσαλονικη δεχεται 2 ατομα απο ΙΕΚ και απο μια ειδικοτητα:
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Ι.Ε.Κ. Ν.4186/2013: ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
Οκ εσυ ως ενδιαφερομεη μπορει να το εψαξες καλυτερα.

Η θεση του Διπαε για τις κατατακτηριες

Τελευταία επεξεργασία:
δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για αυτό που λες. Εμάς στο ΙΕΚ μας την προτείνουν τη λύση των κατατακτήριων και κατά το ψάξιμο μου βρήκα ότι παίρνουν 10-15% των θέσεων από κατατακτήριες. Τωρα τι να πω ίσως πραγματικά να μη δέχονται ατομα

δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για αυτό που λες. Εμάς στο ΙΕΚ μας την προτείνουν τη λύση των κατατακτήριων και κατά το ψάξιμο μου βρήκα ότι παίρνουν 10-15% των θέσεων από κατατακτήριες. Τωρα τι να πω ίσως πραγματικά να μη δέχονται ατομα
Ναι αυτο που σας λενε στο ιεκ ειναι μαλλον παραπληροφοριση.
Το ΠαΔΑ πραγματι παιρνει 12% των εισακτεων αλλα ειναι πτυχια ΑΕΙ.
Φετος ανεβασε το ποσοστο το ΠαΔΑ για τα πτυχια αυτα μεχρι και 30% των εισακτεων. ( δεν ξερω γιατι λεει μεχρι 30% ....ενω νεος νομος λεει μεχρι 20% για την αθηνα και 30% επαρχια)
Θα σου ελεγα να παρεις τηλεφωνο την γραμματεια πριν κανεις κινηση.
Ειμαι της αποψης οτι δεν δεχονται , αλλα κοιτα το.

1769207791888.png

Υλη των 3 μαθηματων

Τελευταία επεξεργασία:
Γενικά κάθε τμήμα αναφέρει αν δέχεται από ΙΕΚ και σε τι ποσοστό.

Συνήθως τα εντός Αττικής δέχονται κάπως δυσκολότερα υποψηφίους επιπέδου 5.

Συμβουλή μου επικοινωνήστε με γραμματεία τηλεφωνικώς. Κι αν κάτι θεωρείτε πως το χρειάζεστε γραπτώς, απευθυνθείτε στη γραμματεία με mail μετά το τηλέφωνο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back