Κατατακτήριες για αποφοίτους διετούς και υπερδιετούς σχολών

Ismhnhpapa

Νεοφερμένος

Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Γεια σας . Οποίος γνωρίζει θα ήθελα να μου διευκρινήσει σχετικά με το το σημαίνει υπέρ διετούς και διετούς απόφοιτοι ανώτερων σχολών . Δηλαδή κάποιος που τελειώσει ένα είδος ιδιωτικού ΙΕΚ μπορεί να πάρει μέρος στις κατατακτήριες εξετάσεις με επιτυχία ;
0C331E21-BE2A-449D-B433-343F22574BC4.jpeg
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Οποίος γνωρίζει θα ήθελα να μου διευκρινήσει σχετικά με το το σημαίνει υπέρ διετούς και διετούς απόφοιτοι ανώτερων σχολών.
Αναφέρεται στους κατόχους πτυχίων ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων.

Δηλαδή κάποιος που τελειώσει ένα είδος ιδιωτικού ΙΕΚ μπορεί να πάρει μέρος στις κατατακτήριες εξετάσεις με επιτυχία ;
΄Οχι.
Για τους απόφοιτους Δημοσίων ΙΕΚ, δες εδώ:
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,541 μηνύματα.
Υπηρχαν παλαιοτερα καποιες σχολες οπως λεει και η Λενω που ηταν διετεις ή και παραπανω και ηταν ενταγμενες στην τριτοβαθμια. πχ διδασκαλικες ακαδημιες, ΚΑΤΕΕ. Αυτες μπορουν να δωσουν κατατακτηριες.
Για τα ΙΕΚ με πιστοποιηση υπαρχει βεβαια νομος αλλα η εφαρμογη ειναι πολυ αναιμικη.
Μεχρι τωρα ενα πανεπιστημιο εβγαλε προκυρηξη και για μια μονο σχολη του που κινδυνευει να κλεισει. Το Ελμεπα και για την Διοικητηκης Επιστημης και Τεχνολογιας Αγιου Νικολαου Κρητης. Καλη σχολη αλλα δεν πανε . Τωρα αν θα ακολουθησουν και αλλες δορυφορικες απομακρυσμενες σχολες θα δειξει. Στην προκήρυξη του λεει και ποιες ειδικοτητες ΙΕΚ δέχεται ( πολλές ειναι).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top