mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 10:57 Ο mitsss έγραψε: #41 05-10-24 10:57 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Αγαπητέ, άμα συγκεντρώνει ο άλλος1 και 5 βαθμούς σύνολο, πως θα μπει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2024 Ναι θα δώσω κι ότι γίνει γιατί για πανελλαδικες ανέφικτο και 15000 + μορια που θα πρέπει να πιάσω Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι πάνε όλοι αδιάβαστοι;΄Η ότι δε γράφουν γιατί το 1 από τα τρία μαθήματα είναι μάθημα πτυχίου για το Λο.Χρη. Ξέρεις όμως τι;Prove me wrong .Προετοιμάσου και μπες.Γίνε η εξαίρεση στα αποτελέσματα που βλέπεις. mdrs Νεοφερμένο μέλος Η mdrs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 12:36 Η mdrs έγραψε: #42 05-10-24 12:36 Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 15:37 Ο Panzerkampfwagen: #43 05-10-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στη λογιστική με Μαθηματική Ανάλυση Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και Γραμμικές Άλγεβρες. mdrs Νεοφερμένο μέλος Η mdrs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 17:56 Η mdrs έγραψε: #44 05-10-24 17:56 Kι εμένα με τρόμαζαν, αλλά βλέποντας τα από την αδερφή μου, αν καταλάβεις τον τρόπο σκέψης, βγαίνουν mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 18:10 Ο mitsss έγραψε: #45 05-10-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Click για ανάπτυξη... Είχαμε Γκίκα Αρχές Λογιστικής τότε, το είχα περάσει με την πρώτη με 7 και σχεδόν όλοι μου οι φίλοι το πήγαν πτυχίο .Και δεν ήταν τιποτα τσουτσέκια.18474 είχε βάση το 2008.Μια από τις τότε φίλες μου είχε περάσει 21η.Αν αυτός ο άνθρωπος έχει συνταξιοδοτηθεί,τότε θα αρχίσει να περνάει κόσμος με τις κατατακτήριες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi giorgos5002 gegeorgiou90 Mapz shuuu panagiotis23 Corfu kitty AggelikiGr panosT436 charmander Praxis mitsss constansn mdrs Giorgkalo GeorgePap2003 DiKar tsiobieman Scandal jYanniss iminspain ninaki101 txam Ness UnderGroundGr Wonderkid Φινεύς Dr. Gl. Luminous sophiaa allall1 Steliosalm sofia07 ioanna2007 chjan Hecticism Earthquake 123 woasibe kiyoshi jellojina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Αγαπητέ, άμα συγκεντρώνει ο άλλος1 και 5 βαθμούς σύνολο, πως θα μπει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2024 Ναι θα δώσω κι ότι γίνει γιατί για πανελλαδικες ανέφικτο και 15000 + μορια που θα πρέπει να πιάσω Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι πάνε όλοι αδιάβαστοι;΄Η ότι δε γράφουν γιατί το 1 από τα τρία μαθήματα είναι μάθημα πτυχίου για το Λο.Χρη. Ξέρεις όμως τι;Prove me wrong .Προετοιμάσου και μπες.Γίνε η εξαίρεση στα αποτελέσματα που βλέπεις.
mdrs Νεοφερμένο μέλος Η mdrs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 12:36 Η mdrs έγραψε: #42 05-10-24 12:36 Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 15:37 Ο Panzerkampfwagen: #43 05-10-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στη λογιστική με Μαθηματική Ανάλυση Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και Γραμμικές Άλγεβρες. mdrs Νεοφερμένο μέλος Η mdrs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 17:56 Η mdrs έγραψε: #44 05-10-24 17:56 Kι εμένα με τρόμαζαν, αλλά βλέποντας τα από την αδερφή μου, αν καταλάβεις τον τρόπο σκέψης, βγαίνουν mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 18:10 Ο mitsss έγραψε: #45 05-10-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Click για ανάπτυξη... Είχαμε Γκίκα Αρχές Λογιστικής τότε, το είχα περάσει με την πρώτη με 7 και σχεδόν όλοι μου οι φίλοι το πήγαν πτυχίο .Και δεν ήταν τιποτα τσουτσέκια.18474 είχε βάση το 2008.Μια από τις τότε φίλες μου είχε περάσει 21η.Αν αυτός ο άνθρωπος έχει συνταξιοδοτηθεί,τότε θα αρχίσει να περνάει κόσμος με τις κατατακτήριες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi giorgos5002 gegeorgiou90 Mapz shuuu panagiotis23 Corfu kitty AggelikiGr panosT436 charmander Praxis mitsss constansn mdrs Giorgkalo GeorgePap2003 DiKar tsiobieman Scandal jYanniss iminspain ninaki101 txam Ness UnderGroundGr Wonderkid Φινεύς Dr. Gl. Luminous sophiaa allall1 Steliosalm sofia07 ioanna2007 chjan Hecticism Earthquake 123 woasibe kiyoshi jellojina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου?
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 15:37 Ο Panzerkampfwagen: #43 05-10-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στη λογιστική με Μαθηματική Ανάλυση Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και Γραμμικές Άλγεβρες. mdrs Νεοφερμένο μέλος Η mdrs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 17:56 Η mdrs έγραψε: #44 05-10-24 17:56 Kι εμένα με τρόμαζαν, αλλά βλέποντας τα από την αδερφή μου, αν καταλάβεις τον τρόπο σκέψης, βγαίνουν mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 18:10 Ο mitsss έγραψε: #45 05-10-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Click για ανάπτυξη... Είχαμε Γκίκα Αρχές Λογιστικής τότε, το είχα περάσει με την πρώτη με 7 και σχεδόν όλοι μου οι φίλοι το πήγαν πτυχίο .Και δεν ήταν τιποτα τσουτσέκια.18474 είχε βάση το 2008.Μια από τις τότε φίλες μου είχε περάσει 21η.Αν αυτός ο άνθρωπος έχει συνταξιοδοτηθεί,τότε θα αρχίσει να περνάει κόσμος με τις κατατακτήριες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi giorgos5002 gegeorgiou90 Mapz shuuu panagiotis23 Corfu kitty AggelikiGr panosT436 charmander Praxis mitsss constansn mdrs Giorgkalo GeorgePap2003 DiKar tsiobieman Scandal jYanniss iminspain ninaki101 txam Ness UnderGroundGr Wonderkid Φινεύς Dr. Gl. Luminous sophiaa allall1 Steliosalm sofia07 ioanna2007 chjan Hecticism Earthquake 123 woasibe kiyoshi jellojina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στη λογιστική με Μαθηματική Ανάλυση Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και Γραμμικές Άλγεβρες.
mdrs Νεοφερμένο μέλος Η mdrs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 17:56 Η mdrs έγραψε: #44 05-10-24 17:56 Kι εμένα με τρόμαζαν, αλλά βλέποντας τα από την αδερφή μου, αν καταλάβεις τον τρόπο σκέψης, βγαίνουν mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 18:10 Ο mitsss έγραψε: #45 05-10-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Click για ανάπτυξη... Είχαμε Γκίκα Αρχές Λογιστικής τότε, το είχα περάσει με την πρώτη με 7 και σχεδόν όλοι μου οι φίλοι το πήγαν πτυχίο .Και δεν ήταν τιποτα τσουτσέκια.18474 είχε βάση το 2008.Μια από τις τότε φίλες μου είχε περάσει 21η.Αν αυτός ο άνθρωπος έχει συνταξιοδοτηθεί,τότε θα αρχίσει να περνάει κόσμος με τις κατατακτήριες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2024 στις 18:10 Ο mitsss έγραψε: #45 05-10-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Click για ανάπτυξη... Είχαμε Γκίκα Αρχές Λογιστικής τότε, το είχα περάσει με την πρώτη με 7 και σχεδόν όλοι μου οι φίλοι το πήγαν πτυχίο .Και δεν ήταν τιποτα τσουτσέκια.18474 είχε βάση το 2008.Μια από τις τότε φίλες μου είχε περάσει 21η.Αν αυτός ο άνθρωπος έχει συνταξιοδοτηθεί,τότε θα αρχίσει να περνάει κόσμος με τις κατατακτήριες.
Αρχική Δημοσίευση από mdrs: Κοίτα θεωρώ ότι κάποιος που πάει και γράφει μια μονάδα, δηλαδή το όνομα του και τέλος, σίγουρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία. Ακόμα και εγώ που στο λύκειο ημουν σκράπας στα μαθηματικά γιατί δεν είχα από πουθενά βοήθεια και το σχολείο μου ήταν άθλιο και δεν έκανα και φροντιστήριο, έγραφα ένα 9 με 13. Θα μου πεις δεν είναι ίδιου επιπέδου και θα συμφωνήσω. Αλλά η προετοιμασία είναι προετοιμασία και επιφέρει τα ανάλογα αποτελεσματα. Επίσης, ποιο μάθημα από τα 3 είναι πτυχίου? Click για ανάπτυξη... Είχαμε Γκίκα Αρχές Λογιστικής τότε, το είχα περάσει με την πρώτη με 7 και σχεδόν όλοι μου οι φίλοι το πήγαν πτυχίο .Και δεν ήταν τιποτα τσουτσέκια.18474 είχε βάση το 2008.Μια από τις τότε φίλες μου είχε περάσει 21η.Αν αυτός ο άνθρωπος έχει συνταξιοδοτηθεί,τότε θα αρχίσει να περνάει κόσμος με τις κατατακτήριες.