Καλησπέρα ευχαριστώ για το χρόνο σου αρχικά. Πρώτα από όλα το οποιοδήποτε λύκειο από εδώ που μένω είναι γύρω στη μία ώρα μακριά. Δεύτερον, τελείωσα από θεωρητική επομένως δεν μπορώ να δώσω πανελλαδικες από κατεύθυνση οικονομίας. Επίσης, η ύλη των μαθηματικών για τις πανελλαδικες είναι σαν περιεχόμενο τραγικά εξειδικευμενη, είχα προσπαθήσει να δώσω από 4ο πεδίο και τα παράτησα και σκέψου το προσπάθησα και από ιδιωτικό σχολείο. Τρίτον, επέλεξα την λογιστικη γιατί απλά αποφάσισα ότι από την κατεύθυνση των ανθρωπιστικων δεν με ενέπνεε να ασχοληθώ για το υπόλοιπο της ζωής μου καμιά σχολή εκτός από την αγγλική φιλολογία που για να την πιάσω θέλω 15 ώρες διάβασμα την ημέρα, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο κι αυτό είναι κάτι που είναι ανέφικτο με το παιδί. Τέταρτον, έχω τελειώσει το πρώτο έτος στο ιεκ αλλά θέλω να ξεκινήσω προετοιμασία νωρίτερα γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να διαθέσω απεριόριστες ώρες στο διάβασμα, οπότε όσο νωρίτερα ξεκινήσω, τόσο καλύτερη η προετοιμασία μου, μιας και δυνατότητα για βοήθεια από φροντιστήριο δεν υπάρχει (δεν υπάρχει φροντιστήριο για πανεπιστημιακα μαθήματα ούτε στην περιοχή που υπάρχουν σχολεία και η ασύγχρονη διδασκαλία με ένα μωρό παιδί είναι αδύνατη). Τέλος, επαλ υπάρχει μόνο ημερησιο και θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να περιμένω 2 χρόνια να μπορέσω να δώσω πανελλαδικες μαθαίνοντας τα ίδια και παίρνοντας πτυχίο στον ίδιο βαθμό που παίρνω και στο ιεκ, κι αυτό σίγουρα θα με απογοητεύσει και θα τα παρατήσω στη μέση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2024
1ον τελείωσα με 17.8 απολυτήριο
2ον δεν υπάρχει από όσο ξέρω άλλο ΑΕΙ λογιστικης να είναι σχετικά κοντά μου. Πχ η Πάτρα από μένα είναι 2μιση ώρες δρόμος
3ον αυτό είναι περίπλοκο γιατί βρίσκομαι σε διάσταση με τον πρώην μου και δεν έχω ιδέα πως υπολογίζεται αυτό τυπικά και άτυπα. Δεν ξέρω αν με πιάνεις. Πιθανόν βέβαια να ρωτάς για μετεγγραφές, το οποίο με πάει ακόμα έναν χρόνο πίσω κι εγώ είμαι ήδη 24, δεν με παίρνει να χάνω χρονιές