φιλομαθής8 Νεοφερμένο μέλος Η φιλομαθής8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2022 στις 10:02 Η φιλομαθής8: #1 09-10-22 10:02 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχουν τελειώσει το τμήμα γεωγραφίας στο Χαροκόπειο. Η ιδέα των κατατακτηρίων θεωρείτε πως αξίζει; Έχω δει πως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα και το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλά τεχνολογικά εξοπλισμένο. Έχει μέχρι και γραφείο ευρέσεως εργασίας για τους αποφοίτους. Θα ήθελα τη γνώμη σας Ευχαριστώ πολύ ! Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Guest 302501: #2 09-10-22 11:19 Αρχική Δημοσίευση από φιλομαθής8: Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχουν τελειώσει το τμήμα γεωγραφίας στο Χαροκόπειο. Η ιδέα των κατατακτηρίων θεωρείτε πως αξίζει; Έχω δει πως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα και το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλά τεχνολογικά εξοπλισμένο. Έχει μέχρι και γραφείο ευρέσεως εργασίας για τους αποφοίτους. Θα ήθελα τη γνώμη σας Ευχαριστώ πολύ ! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις τώρα το έμαθα, πάντως έτσι όπως το περιγράφεις καλό ακούγεται φιλομαθής8 Νεοφερμένο μέλος Η φιλομαθής8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2022 στις 12:02 Η φιλομαθής8: #3 09-10-22 12:02 Ναι είναι ενδιαφέρουσα σχολή για αυτό αναρωτιέμαι... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: greekgohan EFAKIT Barka thalia@@ Maria_Xagorari thenutritionist antonis97 iliplus SoyN Scandal eranoulis spiroskrokidis5@gmai calliope kiyoshi Κλημεντίνη eirinipap johnsala rempelos42 Antonius Steve9393 Ryuzaki Αλκης Κ. Χάρις Alexecon1991 User2350 Alin22 constansn korlef Miranda32 nicole1982 Billas Dr. Gl. Luminous P.Dam. Schlimazel GeorgePap2003 Pharmacist01 tsiobieman iropere Meow φιλομαθής8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχουν τελειώσει το τμήμα γεωγραφίας στο Χαροκόπειο. Η ιδέα των κατατακτηρίων θεωρείτε πως αξίζει; Έχω δει πως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα και το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλά τεχνολογικά εξοπλισμένο. Έχει μέχρι και γραφείο ευρέσεως εργασίας για τους αποφοίτους. Θα ήθελα τη γνώμη σας Ευχαριστώ πολύ !
Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Guest 302501: #2 09-10-22 11:19 Αρχική Δημοσίευση από φιλομαθής8: Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχουν τελειώσει το τμήμα γεωγραφίας στο Χαροκόπειο. Η ιδέα των κατατακτηρίων θεωρείτε πως αξίζει; Έχω δει πως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα και το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλά τεχνολογικά εξοπλισμένο. Έχει μέχρι και γραφείο ευρέσεως εργασίας για τους αποφοίτους. Θα ήθελα τη γνώμη σας Ευχαριστώ πολύ ! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις τώρα το έμαθα, πάντως έτσι όπως το περιγράφεις καλό ακούγεται φιλομαθής8 Νεοφερμένο μέλος Η φιλομαθής8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2022 στις 12:02 Η φιλομαθής8: #3 09-10-22 12:02 Ναι είναι ενδιαφέρουσα σχολή για αυτό αναρωτιέμαι... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από φιλομαθής8: Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχουν τελειώσει το τμήμα γεωγραφίας στο Χαροκόπειο. Η ιδέα των κατατακτηρίων θεωρείτε πως αξίζει; Έχω δει πως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα και το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλά τεχνολογικά εξοπλισμένο. Έχει μέχρι και γραφείο ευρέσεως εργασίας για τους αποφοίτους. Θα ήθελα τη γνώμη σας Ευχαριστώ πολύ ! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις τώρα το έμαθα, πάντως έτσι όπως το περιγράφεις καλό ακούγεται
φιλομαθής8 Νεοφερμένο μέλος Η φιλομαθής8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2022 στις 12:02 Η φιλομαθής8: #3 09-10-22 12:02 Ναι είναι ενδιαφέρουσα σχολή για αυτό αναρωτιέμαι...