eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 00:22 Η eirinip έγραψε: #1 15-04-24 00:22 Ένας φίλος μου θέλει να δώσει κατατακτήριες έχοντας πτυχίο από κολλέγιο. Γίνεται αυτό με το νέο νόμο ή δεν ισχύει ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-04-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Ένας φίλος μου θέλει να δώσει κατατακτήριες έχοντας πτυχίο από κολλέγιο. Γίνεται αυτό με το νέο νόμο ή δεν ισχύει ? Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν υπαρχει τετοιος δρομος..και τα κολλεγια δεν εχουν και τα τυπικα δικαιωματα ιεκ. Στον προσφατο νομο η κυβερνηση τοποθετήθηκε θεατρικως και ψευδως πολυ κατα των κολλεγιων και φυσικα δεν προεβλεψε τετοια διοδο...δηλαδη κολλεγιο προς ιδιωτικο πανεπιστημιο ή δημοσιο . Αλλα δεν υπαρχει κολλημα ..απλα κανει αιτηση στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και μπαινει . Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:00 Η eirinip έγραψε: #3 15-04-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι..δεν υπαρχει τετοιος δρομος..και τα κολλεγια δεν εχουν και τα τυπικα δικαιωματα ιεκ. Στον προσφατο νομο η κυβερνηση τοποθετήθηκε θεατρικως και ψευδως πολυ κατα των κολλεγιων και φυσικα δεν προεβλεψε τετοια διοδο...δηλαδη κολλεγιο προς ιδιωτικο πανεπιστημιο ή δημοσιο . Αλλα δεν υπαρχει κολλημα ..απλα κανει αιτηση στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και μπαινει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-04-24 01:04 Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:05 Η eirinip έγραψε: #5 15-04-24 01:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Dr.Katalyst GiorgosL2001 fabn giotak evi14 Dr. Gl. Luminous Alexecon1991 ένας τυχαίος AggelikiGr P.Dam. Alessandra Eliza SKG ggl george777 thecrazycretan kiyoshi constansn eirinip Φινεύς Kate1914 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας φίλος μου θέλει να δώσει κατατακτήριες έχοντας πτυχίο από κολλέγιο. Γίνεται αυτό με το νέο νόμο ή δεν ισχύει ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-04-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Ένας φίλος μου θέλει να δώσει κατατακτήριες έχοντας πτυχίο από κολλέγιο. Γίνεται αυτό με το νέο νόμο ή δεν ισχύει ? Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν υπαρχει τετοιος δρομος..και τα κολλεγια δεν εχουν και τα τυπικα δικαιωματα ιεκ. Στον προσφατο νομο η κυβερνηση τοποθετήθηκε θεατρικως και ψευδως πολυ κατα των κολλεγιων και φυσικα δεν προεβλεψε τετοια διοδο...δηλαδη κολλεγιο προς ιδιωτικο πανεπιστημιο ή δημοσιο . Αλλα δεν υπαρχει κολλημα ..απλα κανει αιτηση στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και μπαινει . Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:00 Η eirinip έγραψε: #3 15-04-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι..δεν υπαρχει τετοιος δρομος..και τα κολλεγια δεν εχουν και τα τυπικα δικαιωματα ιεκ. Στον προσφατο νομο η κυβερνηση τοποθετήθηκε θεατρικως και ψευδως πολυ κατα των κολλεγιων και φυσικα δεν προεβλεψε τετοια διοδο...δηλαδη κολλεγιο προς ιδιωτικο πανεπιστημιο ή δημοσιο . Αλλα δεν υπαρχει κολλημα ..απλα κανει αιτηση στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και μπαινει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-04-24 01:04 Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:05 Η eirinip έγραψε: #5 15-04-24 01:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Dr.Katalyst GiorgosL2001 fabn giotak evi14 Dr. Gl. Luminous Alexecon1991 ένας τυχαίος AggelikiGr P.Dam. Alessandra Eliza SKG ggl george777 thecrazycretan kiyoshi constansn eirinip Φινεύς Kate1914 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Ένας φίλος μου θέλει να δώσει κατατακτήριες έχοντας πτυχίο από κολλέγιο. Γίνεται αυτό με το νέο νόμο ή δεν ισχύει ? Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν υπαρχει τετοιος δρομος..και τα κολλεγια δεν εχουν και τα τυπικα δικαιωματα ιεκ. Στον προσφατο νομο η κυβερνηση τοποθετήθηκε θεατρικως και ψευδως πολυ κατα των κολλεγιων και φυσικα δεν προεβλεψε τετοια διοδο...δηλαδη κολλεγιο προς ιδιωτικο πανεπιστημιο ή δημοσιο . Αλλα δεν υπαρχει κολλημα ..απλα κανει αιτηση στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και μπαινει .
eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:00 Η eirinip έγραψε: #3 15-04-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι..δεν υπαρχει τετοιος δρομος..και τα κολλεγια δεν εχουν και τα τυπικα δικαιωματα ιεκ. Στον προσφατο νομο η κυβερνηση τοποθετήθηκε θεατρικως και ψευδως πολυ κατα των κολλεγιων και φυσικα δεν προεβλεψε τετοια διοδο...δηλαδη κολλεγιο προς ιδιωτικο πανεπιστημιο ή δημοσιο . Αλλα δεν υπαρχει κολλημα ..απλα κανει αιτηση στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και μπαινει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-04-24 01:04 Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:05 Η eirinip έγραψε: #5 15-04-24 01:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Dr.Katalyst GiorgosL2001 fabn giotak evi14 Dr. Gl. Luminous Alexecon1991 ένας τυχαίος AggelikiGr P.Dam. Alessandra Eliza SKG ggl george777 thecrazycretan kiyoshi constansn eirinip Φινεύς Kate1914 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι..δεν υπαρχει τετοιος δρομος..και τα κολλεγια δεν εχουν και τα τυπικα δικαιωματα ιεκ. Στον προσφατο νομο η κυβερνηση τοποθετήθηκε θεατρικως και ψευδως πολυ κατα των κολλεγιων και φυσικα δεν προεβλεψε τετοια διοδο...δηλαδη κολλεγιο προς ιδιωτικο πανεπιστημιο ή δημοσιο . Αλλα δεν υπαρχει κολλημα ..απλα κανει αιτηση στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και μπαινει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-04-24 01:04 Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:05 Η eirinip έγραψε: #5 15-04-24 01:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από eirinip: Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Δηλαδή δεν γίνεται να δώσει κατατακτήριες για δημόσιο ΑΕΙ με πτυχίο κολλεγίου ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει.
eirinip Νεοφερμένο μέλος Η eirinip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:05 Η eirinip έγραψε: #5 15-04-24 01:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια!
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι καλη μου, λυπαμαι. Ουτε και μεταπτυχιακο εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια!