anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 11:26 Η anastasiaaa: #1 10-07-24 11:26 Θέλω να δώσω για κατατακτήριες από ΙΕΚ για το τμήμα Βρεφονηπιοκόμου, γνωρίζετε τι γίνεται με τα βιβλία ; αν πρέπει να έχεις όλα όσα γράφουν για το κάθε μάθημα ; επειδή είναι πάρα πολλά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 11:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 10-07-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Θέλω να δώσω για κατατακτήριες από ΙΕΚ για το τμήμα Βρεφονηπιοκόμου, γνωρίζετε τι γίνεται με τα βιβλία ; αν πρέπει να έχεις όλα όσα γράφουν για το κάθε μάθημα ; επειδή είναι πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... καλη μου το παδα δεν δεχεται κατατακτηριες... για ιωαννινα και διπαε δεν ξερω. anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:03 Η anastasiaaa: #3 10-07-24 15:03 Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 10-07-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν Click για ανάπτυξη... οκ... καλη επιτυχια να εχεις... προφανως τα βιβλια εχουν την αξια τους αλλα πιο πολυ οι σημειωσεις καθηγητων που κανουν τα μαθηματα. anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:30 Η anastasiaaa: #5 10-07-24 15:30 Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουλίου 2024 Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:26 Η xakounaamatata: #6 15-12-24 16:26 Καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: confused??? Alessandra Eliza ydroxoos ΑλεξανδραΑλεξαν rseven giorgos8907 shuuu blissele Corfu kitty charmander Τρελας123 Giorgkalo xakounaamatata Praxis Evangeloz Walther Hermann Nern peter347 EllieKal panaman Dion G. constansn gegeorgiou90 Νικολινα Dr. Gl. Luminous anastasiaaa Scandal Leo komm EFAKIT Μιχαήλ agg41 Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να δώσω για κατατακτήριες από ΙΕΚ για το τμήμα Βρεφονηπιοκόμου, γνωρίζετε τι γίνεται με τα βιβλία ; αν πρέπει να έχεις όλα όσα γράφουν για το κάθε μάθημα ; επειδή είναι πάρα πολλά.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 11:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 10-07-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Θέλω να δώσω για κατατακτήριες από ΙΕΚ για το τμήμα Βρεφονηπιοκόμου, γνωρίζετε τι γίνεται με τα βιβλία ; αν πρέπει να έχεις όλα όσα γράφουν για το κάθε μάθημα ; επειδή είναι πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... καλη μου το παδα δεν δεχεται κατατακτηριες... για ιωαννινα και διπαε δεν ξερω. anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:03 Η anastasiaaa: #3 10-07-24 15:03 Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 10-07-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν Click για ανάπτυξη... οκ... καλη επιτυχια να εχεις... προφανως τα βιβλια εχουν την αξια τους αλλα πιο πολυ οι σημειωσεις καθηγητων που κανουν τα μαθηματα. anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:30 Η anastasiaaa: #5 10-07-24 15:30 Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουλίου 2024 Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:26 Η xakounaamatata: #6 15-12-24 16:26 Καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: confused??? Alessandra Eliza ydroxoos ΑλεξανδραΑλεξαν rseven giorgos8907 shuuu blissele Corfu kitty charmander Τρελας123 Giorgkalo xakounaamatata Praxis Evangeloz Walther Hermann Nern peter347 EllieKal panaman Dion G. constansn gegeorgiou90 Νικολινα Dr. Gl. Luminous anastasiaaa Scandal Leo komm EFAKIT Μιχαήλ agg41 Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Θέλω να δώσω για κατατακτήριες από ΙΕΚ για το τμήμα Βρεφονηπιοκόμου, γνωρίζετε τι γίνεται με τα βιβλία ; αν πρέπει να έχεις όλα όσα γράφουν για το κάθε μάθημα ; επειδή είναι πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... καλη μου το παδα δεν δεχεται κατατακτηριες... για ιωαννινα και διπαε δεν ξερω.
anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:03 Η anastasiaaa: #3 10-07-24 15:03 Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 10-07-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν Click για ανάπτυξη... οκ... καλη επιτυχια να εχεις... προφανως τα βιβλια εχουν την αξια τους αλλα πιο πολυ οι σημειωσεις καθηγητων που κανουν τα μαθηματα. anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:30 Η anastasiaaa: #5 10-07-24 15:30 Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουλίου 2024 Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:26 Η xakounaamatata: #6 15-12-24 16:26 Καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: confused??? Alessandra Eliza ydroxoos ΑλεξανδραΑλεξαν rseven giorgos8907 shuuu blissele Corfu kitty charmander Τρελας123 Giorgkalo xakounaamatata Praxis Evangeloz Walther Hermann Nern peter347 EllieKal panaman Dion G. constansn gegeorgiou90 Νικολινα Dr. Gl. Luminous anastasiaaa Scandal Leo komm EFAKIT Μιχαήλ agg41 Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 10-07-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν Click για ανάπτυξη... οκ... καλη επιτυχια να εχεις... προφανως τα βιβλια εχουν την αξια τους αλλα πιο πολυ οι σημειωσεις καθηγητων που κανουν τα μαθηματα. anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:30 Η anastasiaaa: #5 10-07-24 15:30 Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουλίου 2024 Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:26 Η xakounaamatata: #6 15-12-24 16:26 Καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: confused??? Alessandra Eliza ydroxoos ΑλεξανδραΑλεξαν rseven giorgos8907 shuuu blissele Corfu kitty charmander Τρελας123 Giorgkalo xakounaamatata Praxis Evangeloz Walther Hermann Nern peter347 EllieKal panaman Dion G. constansn gegeorgiou90 Νικολινα Dr. Gl. Luminous anastasiaaa Scandal Leo komm EFAKIT Μιχαήλ agg41 Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anastasiaaa: Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν Click για ανάπτυξη... οκ... καλη επιτυχια να εχεις... προφανως τα βιβλια εχουν την αξια τους αλλα πιο πολυ οι σημειωσεις καθηγητων που κανουν τα μαθηματα.
anastasiaaa Νεοφερμένο μέλος Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:30 Η anastasiaaa: #5 10-07-24 15:30 Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουλίου 2024 Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:26 Η xakounaamatata: #6 15-12-24 16:26 Καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουλίου 2024 Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία.
xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:26 Η xakounaamatata: #6 15-12-24 16:26 Καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ