Anthoula79
Νεοφερμένο μέλος
Η Anthoula79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

03-09-21

16:21
Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε?
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.

03-09-21

16:46
Οι κατατακτήριες είναι πιο δύσκολες νομίζω καθώς εξετάζεται σε μαθήματα της σχολής...θα πρότεινα καλύτερα πανελλήνιες αν και κει έχεις πολύ ανταγωνισμό ειδικά για ιατρική και βιολογικά
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

03-09-21

21:39
Επειδή ησουν θεωρητικη παλιά δε ξερω κατα ποσο θα σου ειναι εύκολο να γραψεις 93++ σε φυσικη χημεια ..και βιολογια ..
Μπορει για τη περιπτωση σου να ειναι καλύτερη επιλογη οι κατατακτήριες ..αλλα μη πας καλυτερα σε Ιατρικη Αθηνών η ΑΠΘ.. ισως καλυτερα επαρχεια.. ομως ψαξτο
Μπορει για τη περιπτωση σου να ειναι καλύτερη επιλογη οι κατατακτήριες ..αλλα μη πας καλυτερα σε Ιατρικη Αθηνών η ΑΠΘ.. ισως καλυτερα επαρχεια.. ομως ψαξτο
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.

04-09-21

12:46
Κοίτα, αν σκέφτεσαι περισσότερα από ένα τμήματα και δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο τότε νομίζω έχει περισσότερο νόημα να δώσεις πανελλήνιες - αφού αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου έτσι. Αν τώρα ξέρεις ότι το τμήμα που θες είναι συγκεκριμένο και σε ενδιαφέρει μόνο αυτό - π.χ. Βιολογικό ΕΚΠΑ - τότε δώσε κατατακτήριες καλύτερα, γιατί και πιο συγκεντρωμένο διάβασμα θα κάνεις για τη σχολή που σε ενδιαφέρει και μπορείς - αν υπάρχουν - να αναγνωρίσεις κάποιο κοινό μάθημα κ.λπ. (αν και δε νομίζω να έχετε).Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε?
Απλά, έχε κατά νου ότι οι κατατακτήριες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν Δεκέμβρη (λογικά) ενώ οι πανελλήνιες γίνονται παραδοσιακά τον Ιούνη, πλέον - εκτός απροόπτου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- EvgheniosOnofrei
- Schlimazel
- Αριστείδης Παπ
- emzou
- ggl
- Dionyshs1
- korlef
- Jocaste
- Dr. Gl. Luminous
- SlimShady
- Devilshjoker