Κατατακτήριες ή Πανελλαδικές;

Anthoula79

Νεοφερμένος

Η Anthoula79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε?
 

Nikoleta_Giann

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
Οι κατατακτήριες είναι πιο δύσκολες νομίζω καθώς εξετάζεται σε μαθήματα της σχολής...θα πρότεινα καλύτερα πανελλήνιες αν και κει έχεις πολύ ανταγωνισμό ειδικά για ιατρική και βιολογικά
 

Dimitris9

Δραστήριο μέλος

Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.
Επειδή ησουν θεωρητικη παλιά δε ξερω κατα ποσο θα σου ειναι εύκολο να γραψεις 93++ σε φυσικη χημεια ..και βιολογια ..
Μπορει για τη περιπτωση σου να ειναι καλύτερη επιλογη οι κατατακτήριες ..αλλα μη πας καλυτερα σε Ιατρικη Αθηνών η ΑΠΘ.. ισως καλυτερα επαρχεια.. ομως ψαξτο
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε?
Κοίτα, αν σκέφτεσαι περισσότερα από ένα τμήματα και δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο τότε νομίζω έχει περισσότερο νόημα να δώσεις πανελλήνιες - αφού αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου έτσι. Αν τώρα ξέρεις ότι το τμήμα που θες είναι συγκεκριμένο και σε ενδιαφέρει μόνο αυτό - π.χ. Βιολογικό ΕΚΠΑ - τότε δώσε κατατακτήριες καλύτερα, γιατί και πιο συγκεντρωμένο διάβασμα θα κάνεις για τη σχολή που σε ενδιαφέρει και μπορείς - αν υπάρχουν - να αναγνωρίσεις κάποιο κοινό μάθημα κ.λπ. (αν και δε νομίζω να έχετε).

Απλά, έχε κατά νου ότι οι κατατακτήριες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν Δεκέμβρη (λογικά) ενώ οι πανελλήνιες γίνονται παραδοσιακά τον Ιούνη, πλέον - εκτός απροόπτου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top