Anthoula79 Νεοφερμένο μέλος Η Anthoula79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:21 Η Anthoula79: #1 03-09-21 16:21 Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε? Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:46 Η Nikoleta_Giann: #2 03-09-21 16:46 Οι κατατακτήριες είναι πιο δύσκολες νομίζω καθώς εξετάζεται σε μαθήματα της σχολής...θα πρότεινα καλύτερα πανελλήνιες αν και κει έχεις πολύ ανταγωνισμό ειδικά για ιατρική και βιολογικά Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Dimitris9: #3 03-09-21 21:39 Επειδή ησουν θεωρητικη παλιά δε ξερω κατα ποσο θα σου ειναι εύκολο να γραψεις 93++ σε φυσικη χημεια ..και βιολογια .. Μπορει για τη περιπτωση σου να ειναι καλύτερη επιλογη οι κατατακτήριες ..αλλα μη πας καλυτερα σε Ιατρικη Αθηνών η ΑΠΘ.. ισως καλυτερα επαρχεια.. ομως ψαξτο Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:46 Ο Μάρκος Βασίλης: #4 04-09-21 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Anthoula79: Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν σκέφτεσαι περισσότερα από ένα τμήματα και δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο τότε νομίζω έχει περισσότερο νόημα να δώσεις πανελλήνιες - αφού αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου έτσι. Αν τώρα ξέρεις ότι το τμήμα που θες είναι συγκεκριμένο και σε ενδιαφέρει μόνο αυτό - π.χ. Βιολογικό ΕΚΠΑ - τότε δώσε κατατακτήριες καλύτερα, γιατί και πιο συγκεντρωμένο διάβασμα θα κάνεις για τη σχολή που σε ενδιαφέρει και μπορείς - αν υπάρχουν - να αναγνωρίσεις κάποιο κοινό μάθημα κ.λπ. (αν και δε νομίζω να έχετε). Απλά, έχε κατά νου ότι οι κατατακτήριες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν Δεκέμβρη (λογικά) ενώ οι πανελλήνιες γίνονται παραδοσιακά τον Ιούνη, πλέον - εκτός απροόπτου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lemonia03 Τρελας123 EvgheniosOnofrei Schlimazel Αριστείδης Παπ emzou ggl Dionyshs1 korlef Jocaste Dr. Gl. Luminous SlimShady Devilshjoker liana eukleidhs1821 George9989 globglogabgalab Dimitris9 Αναστασία197 milianis nicole1982 Citylights Xristosdimitra VforVendetta tsiobieman giannhs2001 Pharmacist01 Memetchi lnesb Jimmis18 Μάρκος Βασίλης Nikoleta_Giann Eri0611 Sense Christina947 nucomer stefan Nick2325 Arvacon Κλημεντίνη Ryuzaki Johnman97 Nala vkrlf theodoraooo bp.pantazis lelos2003 T C An_uknown_world Georgekk snowy dim_min konnamar Marifei anastasis06 Dunedain calliope constansn VasoGrimes Nick11 Anthoula79 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε?
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:46 Η Nikoleta_Giann: #2 03-09-21 16:46 Οι κατατακτήριες είναι πιο δύσκολες νομίζω καθώς εξετάζεται σε μαθήματα της σχολής...θα πρότεινα καλύτερα πανελλήνιες αν και κει έχεις πολύ ανταγωνισμό ειδικά για ιατρική και βιολογικά Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Dimitris9: #3 03-09-21 21:39 Επειδή ησουν θεωρητικη παλιά δε ξερω κατα ποσο θα σου ειναι εύκολο να γραψεις 93++ σε φυσικη χημεια ..και βιολογια .. Μπορει για τη περιπτωση σου να ειναι καλύτερη επιλογη οι κατατακτήριες ..αλλα μη πας καλυτερα σε Ιατρικη Αθηνών η ΑΠΘ.. ισως καλυτερα επαρχεια.. ομως ψαξτο Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:46 Ο Μάρκος Βασίλης: #4 04-09-21 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Anthoula79: Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν σκέφτεσαι περισσότερα από ένα τμήματα και δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο τότε νομίζω έχει περισσότερο νόημα να δώσεις πανελλήνιες - αφού αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου έτσι. Αν τώρα ξέρεις ότι το τμήμα που θες είναι συγκεκριμένο και σε ενδιαφέρει μόνο αυτό - π.χ. Βιολογικό ΕΚΠΑ - τότε δώσε κατατακτήριες καλύτερα, γιατί και πιο συγκεντρωμένο διάβασμα θα κάνεις για τη σχολή που σε ενδιαφέρει και μπορείς - αν υπάρχουν - να αναγνωρίσεις κάποιο κοινό μάθημα κ.λπ. (αν και δε νομίζω να έχετε). Απλά, έχε κατά νου ότι οι κατατακτήριες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν Δεκέμβρη (λογικά) ενώ οι πανελλήνιες γίνονται παραδοσιακά τον Ιούνη, πλέον - εκτός απροόπτου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lemonia03 Τρελας123 EvgheniosOnofrei Schlimazel Αριστείδης Παπ emzou ggl Dionyshs1 korlef Jocaste Dr. Gl. Luminous SlimShady Devilshjoker liana eukleidhs1821 George9989 globglogabgalab Dimitris9 Αναστασία197 milianis nicole1982 Citylights Xristosdimitra VforVendetta tsiobieman giannhs2001 Pharmacist01 Memetchi lnesb Jimmis18 Μάρκος Βασίλης Nikoleta_Giann Eri0611 Sense Christina947 nucomer stefan Nick2325 Arvacon Κλημεντίνη Ryuzaki Johnman97 Nala vkrlf theodoraooo bp.pantazis lelos2003 T C An_uknown_world Georgekk snowy dim_min konnamar Marifei anastasis06 Dunedain calliope constansn VasoGrimes Nick11 Anthoula79 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι κατατακτήριες είναι πιο δύσκολες νομίζω καθώς εξετάζεται σε μαθήματα της σχολής...θα πρότεινα καλύτερα πανελλήνιες αν και κει έχεις πολύ ανταγωνισμό ειδικά για ιατρική και βιολογικά
Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Dimitris9: #3 03-09-21 21:39 Επειδή ησουν θεωρητικη παλιά δε ξερω κατα ποσο θα σου ειναι εύκολο να γραψεις 93++ σε φυσικη χημεια ..και βιολογια .. Μπορει για τη περιπτωση σου να ειναι καλύτερη επιλογη οι κατατακτήριες ..αλλα μη πας καλυτερα σε Ιατρικη Αθηνών η ΑΠΘ.. ισως καλυτερα επαρχεια.. ομως ψαξτο Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:46 Ο Μάρκος Βασίλης: #4 04-09-21 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Anthoula79: Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν σκέφτεσαι περισσότερα από ένα τμήματα και δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο τότε νομίζω έχει περισσότερο νόημα να δώσεις πανελλήνιες - αφού αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου έτσι. Αν τώρα ξέρεις ότι το τμήμα που θες είναι συγκεκριμένο και σε ενδιαφέρει μόνο αυτό - π.χ. Βιολογικό ΕΚΠΑ - τότε δώσε κατατακτήριες καλύτερα, γιατί και πιο συγκεντρωμένο διάβασμα θα κάνεις για τη σχολή που σε ενδιαφέρει και μπορείς - αν υπάρχουν - να αναγνωρίσεις κάποιο κοινό μάθημα κ.λπ. (αν και δε νομίζω να έχετε). Απλά, έχε κατά νου ότι οι κατατακτήριες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν Δεκέμβρη (λογικά) ενώ οι πανελλήνιες γίνονται παραδοσιακά τον Ιούνη, πλέον - εκτός απροόπτου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επειδή ησουν θεωρητικη παλιά δε ξερω κατα ποσο θα σου ειναι εύκολο να γραψεις 93++ σε φυσικη χημεια ..και βιολογια .. Μπορει για τη περιπτωση σου να ειναι καλύτερη επιλογη οι κατατακτήριες ..αλλα μη πας καλυτερα σε Ιατρικη Αθηνών η ΑΠΘ.. ισως καλυτερα επαρχεια.. ομως ψαξτο
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:46 Ο Μάρκος Βασίλης: #4 04-09-21 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Anthoula79: Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν σκέφτεσαι περισσότερα από ένα τμήματα και δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο τότε νομίζω έχει περισσότερο νόημα να δώσεις πανελλήνιες - αφού αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου έτσι. Αν τώρα ξέρεις ότι το τμήμα που θες είναι συγκεκριμένο και σε ενδιαφέρει μόνο αυτό - π.χ. Βιολογικό ΕΚΠΑ - τότε δώσε κατατακτήριες καλύτερα, γιατί και πιο συγκεντρωμένο διάβασμα θα κάνεις για τη σχολή που σε ενδιαφέρει και μπορείς - αν υπάρχουν - να αναγνωρίσεις κάποιο κοινό μάθημα κ.λπ. (αν και δε νομίζω να έχετε). Απλά, έχε κατά νου ότι οι κατατακτήριες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν Δεκέμβρη (λογικά) ενώ οι πανελλήνιες γίνονται παραδοσιακά τον Ιούνη, πλέον - εκτός απροόπτου.
Αρχική Δημοσίευση από Anthoula79: Έχω τελειώσει ψυχολογια στο εκπα και θέλω να δώσω για βιολογια η ιατρική κ σκέφτομαι πανελλήνιες η κατακτηριες?και τι φροντιστηρια?τι προτείνετε? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν σκέφτεσαι περισσότερα από ένα τμήματα και δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο τότε νομίζω έχει περισσότερο νόημα να δώσεις πανελλήνιες - αφού αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου έτσι. Αν τώρα ξέρεις ότι το τμήμα που θες είναι συγκεκριμένο και σε ενδιαφέρει μόνο αυτό - π.χ. Βιολογικό ΕΚΠΑ - τότε δώσε κατατακτήριες καλύτερα, γιατί και πιο συγκεντρωμένο διάβασμα θα κάνεις για τη σχολή που σε ενδιαφέρει και μπορείς - αν υπάρχουν - να αναγνωρίσεις κάποιο κοινό μάθημα κ.λπ. (αν και δε νομίζω να έχετε). Απλά, έχε κατά νου ότι οι κατατακτήριες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν Δεκέμβρη (λογικά) ενώ οι πανελλήνιες γίνονται παραδοσιακά τον Ιούνη, πλέον - εκτός απροόπτου.