Είμαι τελειόφοιτη τμήμα Φυτικής Παραγωγής μπήκα με πανελλήνιες το 2010. Σκεφτόμουν μόλις πάρω το πτυχίο και τελειώσω από κεί να δώσω για ΤΕΦΑΑ αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο κατατακτήριες ή πανελλαδικές.
Όσον αφορά τις κατατακτήριες:
1. Τα βιβλία που θα τα βρω τα δίνει η σχολή ή πρέπει να τα αγοράσω (η λειτουργική ανατομική κοστίζει πολύ). Την ύλη την βρήκα στην ιστοσελίδα τους;;;
2. Οι θέσεις των υποψηφίων - πτυχιούχων από ΤΕΙ είναι καθορισμένες κάθε χρονιά ή αυξομειώνονται;;;
3. Για την εισαγωγή μου, απαιτείται διάκριση σε κάποιο άθλημα;;; διότι το επίπεδό μου είναι καθαρά ερασιτεχνικό.
Οι πανελλαδικές θέλουν φροντιστήριο πάλι τουλάχιστον για μαθηματικά και φυσική που χω 3 χρόνια να τα πιάσω. Τα υπόλοιπα μαθήματα βιολογία και χημεία είναι πιο εύκολα γιατί τα έχω και στη σχολή ενώ έκθεση εξασκούμαι κυρίως με εργασίες και είναι εύκολο μάθημα.
1. Για να αποφύγω τα φροντιστήρια (υψηλό κόστος) πως μπορώ να τα δουλέψω μόνη μου, υπάρχουν βοηθήματα κλπ;;;
2. Ποιο μάθημα γενικής παιδείας πρέπει να πάρω για πρόσβαση στη σχολή αυτή;;;
3. Θα ισχύουν τα της 3 τεκνίας και τα κοινωνικά κριτήρια (αδελφός που σπουδάζει σε άλλη πόλη) η όχι;;;
4. Για τις μεταγραφές γνωρίζετε κάτι δηλαδή αν περάσω ΤΕΦΑΑ Σερρών μπορώ να έρθω Αθήνα;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ;;;
Ευχαριστώ πολύ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει για να ξέρω τι να κάνω.