Να σαι καλά, κανένας κόπος, αλίμονο. Το έχω περάσει και ξέρω πως είναι
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι είναι τρομερά ενδιαφέρουσα, την έχω ερωτευτεί πάρα πολύ

Ναι καταλαβαίνω απολύτως πως το λες. Όταν έδινες όπως πανελλήνιες έδωσες με το σύστημα της ΕΒΕ ή αυτό που είχε πριν; Πχ εγώ έδωσα το 2014 με το παλιό. Θέλω να σου πω, ότι και πανελλήνιες να δώσεις τώρα, μία η άλλη είναι, γιατί ναι μεν μπορεί σαν διαδικασία να μην διαφέρει, αλλά σίγουρα διαφέρει η λογική των θεμάτων, εξέτασης και φέτος να ξέρεις ότι τους συντελεστές των μαθημάτων θα τους καθορίζουν τα ίδια τα τμήματα, αλλάζει και αυτό, και σίγουρα η ύλη είναι διαφορετική νομίζω. Εάν αισθάνεσαι ότι πάραυτα, ότι είσαι εξοικειωμένη με την διαδικασία των πανελληνίων, τότε πάω πάσο. Απλά και οι κατατακτήριες σαν διαδικασία είναι η ίδια με τις εξεταστικές με το μόνο που αλλάζει είναι η απόκρυψη στοιχείων και ότι πρέπει να γράψεις καλύτερα από τους άλλους.
Όχι, δεν χρειάστηκα βοήθεια, δεν υπάρχει λογική δόμησης μιας απάντησης όπως ισχύει στις πανελλήνιες. Απλά έχοντας διαβάσει σε βάθος τις θεματικές, ή μπορεί να σου πέσουν θέματα ανάπτυξης ή κρίσεως. Δεν ζητάνε κάτι παράλογο ή τρόπο συγκεκριμένο απάντησης, αρκεί να είσαι πολύ το the point και με όλες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν να ξεχωρίσει ο καλύτερος διαβασμένος από κάποιον άλλον μη τόσο το ίδιο. Εάν πχ είσαι καλή στην παραγωγή του λόγου και το χειρίζεσαι καθημερινά (κάτι που κάνω) δεν έχεις πρόβλημα. Γενικά δεν συνάντησα κάποια δυσκολία για να χρειαστώ φροντιστήριο, βέβαια και το συγκεκριμένο τμήμα δεν θεωρώ ότι χρειάζεται, όπως χρειάζονται κάποια άλλα, όπως αυτό που θέλεις να περάσεις εσύ, ή της ψυχολογίας πχ.
Το παν είναι αυτό, να πάρεις μία απόφαση την οποία δεν θα την μετανιώσεις και θα ξέρεις ότι ΕΣΥ πρώτα θα είσαι καλά με τον εαυτό σου, χωρίς να επηρεαστείς από εμένα ή οποιοδήποτε άλλον, απλά σίγουρα να τα ζυγίσεις και να δώσεις με τον τρόπο που δεν σε αγχώνει τόσο και πιστεύεις ότι σου είναι πιο εύκολος και πιο οικείος.

Οι κατατακτήριες είναι σαν την εξεταστική δεν αλλάζει κάτι όπως περιέγραψα και παραπάνω απλά δεν πας για να περάσεις απλά το μάθημα αλλά να γράψεις καλύτερα, όπως και στις πανελλήνιες. Απλά σε επίπεδο δυσκολίας σίγουρα οι κατατακτήριες είναι πιο δύσκολες λόγω επιστημονικού λόγου, σε αντίθεση με τις πανελλήνιες που επειδή οι περισσότεροι που δίνουν είναι μαθητές πιστεύω ότι οι απαιτήσεις δεν είναι οι ίδιες. Θέλεις να μου εξηγήσεις πως το εννοείς απρόοπτες, εάν μπορώ να σε βοηθήσω;
Πότε σκέφτεσαι να δώσεις;
Τίποτα, αν θες να με ρωτήσεις κάτι άλλο εδώ είμαι