efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2022 στις 09:51 Η efi25 έγραψε: #1 22-05-22 09:51 Γεια σας, ρωταω για φιλη μου. Μου εχουν πει πως οι κατατακτηριες στο ΕΚΠΑ ειναι πιο δυσκολες επειδη θελει παπαγαλια, αλλα απο την αλλη του Παντειου θελει κριτικη σκεψη. Εγω μπορω να παπαγαλισω και δεκα τομους οποτε ψαχνω ενα τροπο εισαγωγης που να ειναι πιο σιγουρος για μενα. Ισχυει το παραπανω και αν ναι, για ΕΚΠΑ ποια συγγραμματα θα προτεινατε; Ευχαριστω πολυ Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 22 Μαΐου 2022 στις 13:23 Η Schlimazel: #2 22-05-22 13:23 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Γεια σας, ρωταω για φιλη μου. Μου εχουν πει πως οι κατατακτηριες στο ΕΚΠΑ ειναι πιο δυσκολες επειδη θελει παπαγαλια, αλλα απο την αλλη του Παντειου θελει κριτικη σκεψη. Εγω μπορω να παπαγαλισω και δεκα τομους οποτε ψαχνω ενα τροπο εισαγωγης που να ειναι πιο σιγουρος για μενα. Ισχυει το παραπανω και αν ναι, για ΕΚΠΑ ποια συγγραμματα θα προτεινατε; Ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... Την κριτική σκέψη θα τη συναντήσεις παντού, μην πηγαίνεις μόνο με την παπαγαλια, δεν θα καταφέρεις να ανταποκριθείς αν δεν αντιλαμβάνεσαι τι θα διαβάσεις και θα πας να αποδώσεις Επίσης, δεν το έχω ψάξει περί ψυχολογιας οπότε εκεί ας πει άλλος, σε ενημερώνω πάντως πως την κρίση σου θα την ζητήσουν είτε πας εκπα, είτε αλλού, και αυτό είναι και το φυσιολογικο, δηλαδή Καλη συνέχεια shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Μαΐου 2022 στις 11:55 Η shadow έγραψε: #3 24-05-22 11:55 Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2022 στις 12:50 Η efi25 έγραψε: #4 27-06-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έχω ακούσει, εξαρτάται. Εσύ κάνεις κυρίως την προσπάθεια αλλά το φροντιστήριο πάντα βοηθητικό είναι. Σε οργανώνουν κλπ αλλά εσύ κάνεις την προσπάθεια. Θέλω να πω, αν κάνεις φροντιστήριο αλλά δεν ξεσκιστείς δεν έχει νόημα αλλά σίγουρα είναι καλό να τα συνδυάσεις, γιατί δυστυχώς πολλές φορές οι απαντήσεις θέλουν συγκεκριμένη δομή (είναι ο φόβος μου αυτός, να τα γράψω όλα αλλά να θέλουν συγκεκριμένη δομή και να το χάσω από κει- είμαι πολυ φοβική με τις δομές από την έκθεση και τα πτυχία αγγλικών) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickpatras shuuu zoeta_ EllieKal Cristina26 emy1 Schlimazel ggl το κοριτσι του μαη korlef eukleidhs1821 SlimShady buffon85 Specon tsiobieman margik efi25 Dr. Gl. Luminous george777 Dimitris9 calliope jYanniss Ria99 shadow Scandal Giii Kitana Pharmacist01 Alexecon1991 Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, ρωταω για φιλη μου. Μου εχουν πει πως οι κατατακτηριες στο ΕΚΠΑ ειναι πιο δυσκολες επειδη θελει παπαγαλια, αλλα απο την αλλη του Παντειου θελει κριτικη σκεψη. Εγω μπορω να παπαγαλισω και δεκα τομους οποτε ψαχνω ενα τροπο εισαγωγης που να ειναι πιο σιγουρος για μενα. Ισχυει το παραπανω και αν ναι, για ΕΚΠΑ ποια συγγραμματα θα προτεινατε; Ευχαριστω πολυ
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 22 Μαΐου 2022 στις 13:23 Η Schlimazel: #2 22-05-22 13:23 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Γεια σας, ρωταω για φιλη μου. Μου εχουν πει πως οι κατατακτηριες στο ΕΚΠΑ ειναι πιο δυσκολες επειδη θελει παπαγαλια, αλλα απο την αλλη του Παντειου θελει κριτικη σκεψη. Εγω μπορω να παπαγαλισω και δεκα τομους οποτε ψαχνω ενα τροπο εισαγωγης που να ειναι πιο σιγουρος για μενα. Ισχυει το παραπανω και αν ναι, για ΕΚΠΑ ποια συγγραμματα θα προτεινατε; Ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... Την κριτική σκέψη θα τη συναντήσεις παντού, μην πηγαίνεις μόνο με την παπαγαλια, δεν θα καταφέρεις να ανταποκριθείς αν δεν αντιλαμβάνεσαι τι θα διαβάσεις και θα πας να αποδώσεις Επίσης, δεν το έχω ψάξει περί ψυχολογιας οπότε εκεί ας πει άλλος, σε ενημερώνω πάντως πως την κρίση σου θα την ζητήσουν είτε πας εκπα, είτε αλλού, και αυτό είναι και το φυσιολογικο, δηλαδή Καλη συνέχεια shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Μαΐου 2022 στις 11:55 Η shadow έγραψε: #3 24-05-22 11:55 Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2022 στις 12:50 Η efi25 έγραψε: #4 27-06-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έχω ακούσει, εξαρτάται. Εσύ κάνεις κυρίως την προσπάθεια αλλά το φροντιστήριο πάντα βοηθητικό είναι. Σε οργανώνουν κλπ αλλά εσύ κάνεις την προσπάθεια. Θέλω να πω, αν κάνεις φροντιστήριο αλλά δεν ξεσκιστείς δεν έχει νόημα αλλά σίγουρα είναι καλό να τα συνδυάσεις, γιατί δυστυχώς πολλές φορές οι απαντήσεις θέλουν συγκεκριμένη δομή (είναι ο φόβος μου αυτός, να τα γράψω όλα αλλά να θέλουν συγκεκριμένη δομή και να το χάσω από κει- είμαι πολυ φοβική με τις δομές από την έκθεση και τα πτυχία αγγλικών) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickpatras shuuu zoeta_ EllieKal Cristina26 emy1 Schlimazel ggl το κοριτσι του μαη korlef eukleidhs1821 SlimShady buffon85 Specon tsiobieman margik efi25 Dr. Gl. Luminous george777 Dimitris9 calliope jYanniss Ria99 shadow Scandal Giii Kitana Pharmacist01 Alexecon1991 Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από efi25: Γεια σας, ρωταω για φιλη μου. Μου εχουν πει πως οι κατατακτηριες στο ΕΚΠΑ ειναι πιο δυσκολες επειδη θελει παπαγαλια, αλλα απο την αλλη του Παντειου θελει κριτικη σκεψη. Εγω μπορω να παπαγαλισω και δεκα τομους οποτε ψαχνω ενα τροπο εισαγωγης που να ειναι πιο σιγουρος για μενα. Ισχυει το παραπανω και αν ναι, για ΕΚΠΑ ποια συγγραμματα θα προτεινατε; Ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... Την κριτική σκέψη θα τη συναντήσεις παντού, μην πηγαίνεις μόνο με την παπαγαλια, δεν θα καταφέρεις να ανταποκριθείς αν δεν αντιλαμβάνεσαι τι θα διαβάσεις και θα πας να αποδώσεις Επίσης, δεν το έχω ψάξει περί ψυχολογιας οπότε εκεί ας πει άλλος, σε ενημερώνω πάντως πως την κρίση σου θα την ζητήσουν είτε πας εκπα, είτε αλλού, και αυτό είναι και το φυσιολογικο, δηλαδή Καλη συνέχεια
shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Μαΐου 2022 στις 11:55 Η shadow έγραψε: #3 24-05-22 11:55 Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2022 στις 12:50 Η efi25 έγραψε: #4 27-06-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έχω ακούσει, εξαρτάται. Εσύ κάνεις κυρίως την προσπάθεια αλλά το φροντιστήριο πάντα βοηθητικό είναι. Σε οργανώνουν κλπ αλλά εσύ κάνεις την προσπάθεια. Θέλω να πω, αν κάνεις φροντιστήριο αλλά δεν ξεσκιστείς δεν έχει νόημα αλλά σίγουρα είναι καλό να τα συνδυάσεις, γιατί δυστυχώς πολλές φορές οι απαντήσεις θέλουν συγκεκριμένη δομή (είναι ο φόβος μου αυτός, να τα γράψω όλα αλλά να θέλουν συγκεκριμένη δομή και να το χάσω από κει- είμαι πολυ φοβική με τις δομές από την έκθεση και τα πτυχία αγγλικών) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2022 στις 12:50 Η efi25 έγραψε: #4 27-06-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έχω ακούσει, εξαρτάται. Εσύ κάνεις κυρίως την προσπάθεια αλλά το φροντιστήριο πάντα βοηθητικό είναι. Σε οργανώνουν κλπ αλλά εσύ κάνεις την προσπάθεια. Θέλω να πω, αν κάνεις φροντιστήριο αλλά δεν ξεσκιστείς δεν έχει νόημα αλλά σίγουρα είναι καλό να τα συνδυάσεις, γιατί δυστυχώς πολλές φορές οι απαντήσεις θέλουν συγκεκριμένη δομή (είναι ο φόβος μου αυτός, να τα γράψω όλα αλλά να θέλουν συγκεκριμένη δομή και να το χάσω από κει- είμαι πολυ φοβική με τις δομές από την έκθεση και τα πτυχία αγγλικών)
Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ενδιαφερομαι και εγω για οποιον γνωριζει για ΕΚΠΑ. Χωρις φροντιστηριο υπαρχει πιθανοτητα να μπεις; Click για ανάπτυξη... Από αυτά που έχω ακούσει, εξαρτάται. Εσύ κάνεις κυρίως την προσπάθεια αλλά το φροντιστήριο πάντα βοηθητικό είναι. Σε οργανώνουν κλπ αλλά εσύ κάνεις την προσπάθεια. Θέλω να πω, αν κάνεις φροντιστήριο αλλά δεν ξεσκιστείς δεν έχει νόημα αλλά σίγουρα είναι καλό να τα συνδυάσεις, γιατί δυστυχώς πολλές φορές οι απαντήσεις θέλουν συγκεκριμένη δομή (είναι ο φόβος μου αυτός, να τα γράψω όλα αλλά να θέλουν συγκεκριμένη δομή και να το χάσω από κει- είμαι πολυ φοβική με τις δομές από την έκθεση και τα πτυχία αγγλικών)