Marimari Νεοφερμένο μέλος Η Marimari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Μαΐου 2023 στις 17:49 Η Marimari έγραψε: #1 04-05-23 17:49 Γεια σας!! Μήπως έχει δώσει κανείς κατατακτήριες εξετάσεις για το παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης στο ρέθυμνο ? Σκέφτομαι να δώσω φέτος αλλά θα ήθελα να έχω μια εικόνα σχετικά με τη μορφή των θεμάτων που μπαίνουν... ezxx Νεοφερμένο μέλος Η ezxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2024 στις 16:22 Η ezxx έγραψε: #2 03-11-24 16:22 Καλησπέρα, κι εγώ θέλω να δώσω φέτος και δεν έχω καμία ιδέα για το τι θέματα μπαίνουν. Εύχομαι να είναι εύκολα γιατί φροντιστήρια εδώ δεν έχουμε για προετοιμασία κατατακτήριων. nikolname Νεοφερμένο μέλος Η nikolname αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 07:50 Η nikolname: #3 13-12-24 07:50 Γεια σας! Μηπως εδωσε καποιος κατατακτηριες? Αν ναι πως σας φανηκαν τα θεματα? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallia Pan10 StauroulaSAK nikolname ChristMakrid lasi Pharmacist112 ezxx Scandal Corfu kitty iew Mapz agg41 Praxis charmander jYanniss ele123 antonis97 constansn Τρελας123 mitsss maria manou Panos-21 Claire05 christina 858585vu Tommy_civil nikol13 Eleni123- Kostas_Athens thenutritionist SoyN Ryuzaki hirasawayui Alexecon1991 augustine ggl DeWiN Marimari Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!! Μήπως έχει δώσει κανείς κατατακτήριες εξετάσεις για το παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης στο ρέθυμνο ? Σκέφτομαι να δώσω φέτος αλλά θα ήθελα να έχω μια εικόνα σχετικά με τη μορφή των θεμάτων που μπαίνουν...
ezxx Νεοφερμένο μέλος Η ezxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2024 στις 16:22 Η ezxx έγραψε: #2 03-11-24 16:22 Καλησπέρα, κι εγώ θέλω να δώσω φέτος και δεν έχω καμία ιδέα για το τι θέματα μπαίνουν. Εύχομαι να είναι εύκολα γιατί φροντιστήρια εδώ δεν έχουμε για προετοιμασία κατατακτήριων. nikolname Νεοφερμένο μέλος Η nikolname αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 07:50 Η nikolname: #3 13-12-24 07:50 Γεια σας! Μηπως εδωσε καποιος κατατακτηριες? Αν ναι πως σας φανηκαν τα θεματα? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα, κι εγώ θέλω να δώσω φέτος και δεν έχω καμία ιδέα για το τι θέματα μπαίνουν. Εύχομαι να είναι εύκολα γιατί φροντιστήρια εδώ δεν έχουμε για προετοιμασία κατατακτήριων.
nikolname Νεοφερμένο μέλος Η nikolname αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 07:50 Η nikolname: #3 13-12-24 07:50 Γεια σας! Μηπως εδωσε καποιος κατατακτηριες? Αν ναι πως σας φανηκαν τα θεματα?