Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 11 Απριλίου 2021 στις 10:52 Ο Dimitris9: #1 11-04-21 10:52 Καλημερα Γνωρίζεται κατι για τις κατατακτήριες του συγκεκριμένου τμήματος του τμήματος Ιωαννίνων ή Πάτρας; Αν ειναι δύσκολο/εύκολο, ποσα ατομα παίρνουν και γενικά ο,τι πληροφορία εχετε θα ηταν χρήσιμη, σχετικά με τα μαθηματα , το διαβασμα κτλ Εχει δώσει κανεις ; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 11 Απριλίου 2021 στις 14:54 Η Chem2000 έγραψε: #2 11-04-21 14:54 Δεν έχω ακούσει πολλά για τη λογοθεραπεία Ιωαννίνων να σου πω την αλήθεια,επειδή δε στεγάζεται στο πανεπιστήμιο,είναι σε δικό της κτήριο (στο παλιό ΤΕΙ Ηπείρου). Έχει τύχει να μιλήσω με μια-δυο κοπέλες και μου φάνηκαν σχετικά ευχαριστημένες με τη σχολή,δε μου είχαν πει κάποιο παράπονο. konnamar Νεοφερμένο μέλος Η konnamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:26 Η konnamar έγραψε: #3 06-09-21 12:26 Καλησπέρα σας, υπάρχει κανείς που έχει δώσει ή που θα δώσει κατατακτήριες στο τμήμα Λογοθεραπείας Ιωαννίνων; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mixalis! achill_m Ksenia. Ksenia77 jim2015 ANASTASIAZ21 sakismast konnamar globglogabgalab lnesb kostas1233 Nala Αναστασία197 tsiobieman stefan snowy Pharmacist01 constansn katerinavld Αλκης Κ. korlef theonewhoknocks Dimitris9 sweater weather Jimmy20 nicole1982 Dunedain10 MarcoReus Jocaste johnpap123 Dr. Gl. Luminous eukleidhs1821 chochoru Johnman97 ale Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Γνωρίζεται κατι για τις κατατακτήριες του συγκεκριμένου τμήματος του τμήματος Ιωαννίνων ή Πάτρας; Αν ειναι δύσκολο/εύκολο, ποσα ατομα παίρνουν και γενικά ο,τι πληροφορία εχετε θα ηταν χρήσιμη, σχετικά με τα μαθηματα , το διαβασμα κτλ Εχει δώσει κανεις ;
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 11 Απριλίου 2021 στις 14:54 Η Chem2000 έγραψε: #2 11-04-21 14:54 Δεν έχω ακούσει πολλά για τη λογοθεραπεία Ιωαννίνων να σου πω την αλήθεια,επειδή δε στεγάζεται στο πανεπιστήμιο,είναι σε δικό της κτήριο (στο παλιό ΤΕΙ Ηπείρου). Έχει τύχει να μιλήσω με μια-δυο κοπέλες και μου φάνηκαν σχετικά ευχαριστημένες με τη σχολή,δε μου είχαν πει κάποιο παράπονο. konnamar Νεοφερμένο μέλος Η konnamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:26 Η konnamar έγραψε: #3 06-09-21 12:26 Καλησπέρα σας, υπάρχει κανείς που έχει δώσει ή που θα δώσει κατατακτήριες στο τμήμα Λογοθεραπείας Ιωαννίνων; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν έχω ακούσει πολλά για τη λογοθεραπεία Ιωαννίνων να σου πω την αλήθεια,επειδή δε στεγάζεται στο πανεπιστήμιο,είναι σε δικό της κτήριο (στο παλιό ΤΕΙ Ηπείρου). Έχει τύχει να μιλήσω με μια-δυο κοπέλες και μου φάνηκαν σχετικά ευχαριστημένες με τη σχολή,δε μου είχαν πει κάποιο παράπονο.
konnamar Νεοφερμένο μέλος Η konnamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:26 Η konnamar έγραψε: #3 06-09-21 12:26 Καλησπέρα σας, υπάρχει κανείς που έχει δώσει ή που θα δώσει κατατακτήριες στο τμήμα Λογοθεραπείας Ιωαννίνων;
Καλησπέρα σας, υπάρχει κανείς που έχει δώσει ή που θα δώσει κατατακτήριες στο τμήμα Λογοθεραπείας Ιωαννίνων;