ANGI25 Νεοφερμένο μέλος Η ANGI25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:01 Η ANGI25 έγραψε: #1 14-12-21 19:01 Καλησπέρα σας. Έχω προγραμματίσει για το 2022 να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα κτηνιατρικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσω να ανοίξω δικό μου κτηνιατρείο θα είναι αρκετό το πτυχίο; Θα μπορέσω να πραγματοποιήσω χειρουργικές επεμβάσεις η χρειάζεται το μετάπτυχιακό γι'αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 14-12-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Angie23: Καλησπέρα σας. Έχω προγραμματίσει για το 2022 να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα κτηνιατρικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσω να ανοίξω δικό μου κτηνιατρείο θα είναι αρκετό το πτυχίο; Θα μπορέσω να πραγματοποιήσω χειρουργικές επεμβάσεις η χρειάζεται το μετάπτυχιακό γι'αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι αρκετο το πτυχιο. Μονο το ιατρειο θα περασει απο επιτροπη εγκρισης ως προς πληροτητα και ασφαλεια πχ θωρακιση ακτινων χ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σας. Έχω προγραμματίσει για το 2022 να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα κτηνιατρικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσω να ανοίξω δικό μου κτηνιατρείο θα είναι αρκετό το πτυχίο; Θα μπορέσω να πραγματοποιήσω χειρουργικές επεμβάσεις η χρειάζεται το μετάπτυχιακό γι'αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 14-12-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Angie23: Καλησπέρα σας. Έχω προγραμματίσει για το 2022 να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα κτηνιατρικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσω να ανοίξω δικό μου κτηνιατρείο θα είναι αρκετό το πτυχίο; Θα μπορέσω να πραγματοποιήσω χειρουργικές επεμβάσεις η χρειάζεται το μετάπτυχιακό γι'αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι αρκετο το πτυχιο. Μονο το ιατρειο θα περασει απο επιτροπη εγκρισης ως προς πληροτητα και ασφαλεια πχ θωρακιση ακτινων χ.
Αρχική Δημοσίευση από Angie23: Καλησπέρα σας. Έχω προγραμματίσει για το 2022 να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα κτηνιατρικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσω να ανοίξω δικό μου κτηνιατρείο θα είναι αρκετό το πτυχίο; Θα μπορέσω να πραγματοποιήσω χειρουργικές επεμβάσεις η χρειάζεται το μετάπτυχιακό γι'αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι αρκετο το πτυχιο. Μονο το ιατρειο θα περασει απο επιτροπη εγκρισης ως προς πληροτητα και ασφαλεια πχ θωρακιση ακτινων χ.