ANGI25
Νεοφερμένο μέλος
Η ANGI25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

14-12-21

19:01
Καλησπέρα σας.
Έχω προγραμματίσει για το 2022 να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα κτηνιατρικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσω να ανοίξω δικό μου κτηνιατρείο θα είναι αρκετό το πτυχίο;
Θα μπορέσω να πραγματοποιήσω χειρουργικές επεμβάσεις η χρειάζεται το μετάπτυχιακό γι'αυτό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχω προγραμματίσει για το 2022 να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα κτηνιατρικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσω να ανοίξω δικό μου κτηνιατρείο θα είναι αρκετό το πτυχίο;
Θα μπορέσω να πραγματοποιήσω χειρουργικές επεμβάσεις η χρειάζεται το μετάπτυχιακό γι'αυτό.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

14-12-21

19:34
Ναι ειναι αρκετο το πτυχιο.Καλησπέρα σας.
Μονο το ιατρειο θα περασει απο επιτροπη εγκρισης ως προς πληροτητα και ασφαλεια πχ θωρακιση ακτινων χ.