Πανελληνιες ΕΠΑΛ ειναι η πιο σιγουρη οδος, εαν ησουν/εισαι καλος μαθητης. Τα θεματα ειναι αστεια.
Εγω, με πανελληνιες ΓΕΛ μπηκα (μετα απο πτυχιο και μεταπτυχιακο) και περνουσα σε ολες εκτος Αθηνων. Θελω να πω, ειναι εφικτο. Και η εκθεση και ολα, ειναι αλλιως με ωριμο μυαλο, ειδικα σε σχεση με τον τροπο εκμαθησης των παιδιων. Αλλα ημουν αριστουχος οταν ημουν μαθητης. Για ελαχιστα δεν ειχα μπει και τοτε, και θυμωμουν ακομη μεχρι και τυπους στην φυσικη. Ετσι τις προτιμησα εγω δηλαδη, ηξερα οτι «το’χω». Αν ησουν πολυ καλος μαθητης, αξιζει και αυτη η προσπαθεια, δεν θα δυσκολευτεις να μπεις σε σειρα, με τη στοχοπροσηλωση που βλεπω οτι εχεις.
Απο την αλλη εννοειται υπαρχει το 4η φορα κατατακτηριες, διαβασμα, μονο καλυτερα θα παει κλπ, αλλα ξες, «χτυπα ξυλο» και φετος να μην περασεις, το ιδιο θα ισχυει και του χρονου «ε 5η φορα επαναληψη, τι να παει λαθος τωρα». Δεν τελειωνει αυτο.
Για αυτο, μην κολλας πολυ στο «εβγαλα 4 φορες την υλη, κριμα ειναι, αφου την εχω». Χαμενη δε θα παει, και πανελληνιες να επιλεξεις να δωσεις εν τελει καποια στιγμη. Το θεμα ειναι να μπεις, κι ας ειναι με υλη που διαβασες τελευταια φορα πριν 8 χρονια.