Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2022 στις 18:37 Ο Panzerkampfwagen: #21 26-11-22 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Σοβαρά τώρα;;;; Σε παρακαλώ ρωτά και μάθε. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ανάγεται στο ότι σαφέστατα λιγότερα άτομα θα δώσουν κατατακτήριες παρά πανελλήνιες (σε απόλυτο αριθμό) αλλά και για λιγότερες θέσεις. Ισοσκελίζεται κάπως. ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 17:58 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #22 29-11-22 17:58 Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις να θέσω και όποιος θέλει και μπορεί παρακαλώ να απαντήσει: ξέρουμε κάποιο καλό φροντιστήριο για κατατακτήριες ιατρικής Πάτρας;;;Επίσης τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται από που θα μπορούσε να τα προμηθευτεί κανείς;;! Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 02:36 Η Dr. Gl. Luminous: #23 30-11-22 02:36 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις να θέσω και όποιος θέλει και μπορεί παρακαλώ να απαντήσει: ξέρουμε κάποιο καλό φροντιστήριο για κατατακτήριες ιατρικής Πάτρας;;;Επίσης τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται από που θα μπορούσε να τα προμηθευτεί κανείς;;! Click για ανάπτυξη... Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 09:05 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #24 30-11-22 09:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Dr. Gl. Luminous: #25 30-11-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Η βιολογία του Άλμπερτς υπάρχει κάπου σε pdf στα ελληνικά Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:14 Ο Panzerkampfwagen: #26 30-11-22 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:28 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #27 30-11-22 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 foxypup Giannis_19 Πέτρος123 snasis roud fama2 ναντια30 BlueMaffin ninaki101 Viktoriaki marpa Msp1 Kathryn Barka medstudy mermaid89 Tommy_civil blackout Elina9021 lent000 Peter Pan13 elevag manozzz Obi-Wan Kenobi stam23 pannnos1992 angies ReniaCobain BillyTheKid Sharpglass xristosgkm Pharmacist11 billys44 panagiotis23 nucomer Scandal soap roulimarouli Myarozi mary poppins ένας τυχαίος ΕΙΡΗΝΗ PanMoonlight Miranda32 KingPoul ggl katia.m Than003 Ryuzaki Pharmacist01 an ordinary tenant featherfuck korlef Dr. Gl. Luminous AnnaRd spring day snowy Steliosgkougkou rempelos42 thenutritionist SoyN George.S eukleidhs1821 menual george777 tasos289 το κοριτσι του μαη EmperorPalpatine tsiobieman PanPan Mammy Nun Ελεν Billys 13 Meow P.Dam. oups Wonderkid constansn Έλενα Παπαμακαριου Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Σοβαρά τώρα;;;; Σε παρακαλώ ρωτά και μάθε. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ανάγεται στο ότι σαφέστατα λιγότερα άτομα θα δώσουν κατατακτήριες παρά πανελλήνιες (σε απόλυτο αριθμό) αλλά και για λιγότερες θέσεις. Ισοσκελίζεται κάπως.
ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 17:58 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #22 29-11-22 17:58 Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις να θέσω και όποιος θέλει και μπορεί παρακαλώ να απαντήσει: ξέρουμε κάποιο καλό φροντιστήριο για κατατακτήριες ιατρικής Πάτρας;;;Επίσης τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται από που θα μπορούσε να τα προμηθευτεί κανείς;;! Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 02:36 Η Dr. Gl. Luminous: #23 30-11-22 02:36 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις να θέσω και όποιος θέλει και μπορεί παρακαλώ να απαντήσει: ξέρουμε κάποιο καλό φροντιστήριο για κατατακτήριες ιατρικής Πάτρας;;;Επίσης τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται από που θα μπορούσε να τα προμηθευτεί κανείς;;! Click για ανάπτυξη... Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 09:05 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #24 30-11-22 09:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Dr. Gl. Luminous: #25 30-11-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Η βιολογία του Άλμπερτς υπάρχει κάπου σε pdf στα ελληνικά Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:14 Ο Panzerkampfwagen: #26 30-11-22 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:28 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #27 30-11-22 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 foxypup Giannis_19 Πέτρος123 snasis roud fama2 ναντια30 BlueMaffin ninaki101 Viktoriaki marpa Msp1 Kathryn Barka medstudy mermaid89 Tommy_civil blackout Elina9021 lent000 Peter Pan13 elevag manozzz Obi-Wan Kenobi stam23 pannnos1992 angies ReniaCobain BillyTheKid Sharpglass xristosgkm Pharmacist11 billys44 panagiotis23 nucomer Scandal soap roulimarouli Myarozi mary poppins ένας τυχαίος ΕΙΡΗΝΗ PanMoonlight Miranda32 KingPoul ggl katia.m Than003 Ryuzaki Pharmacist01 an ordinary tenant featherfuck korlef Dr. Gl. Luminous AnnaRd spring day snowy Steliosgkougkou rempelos42 thenutritionist SoyN George.S eukleidhs1821 menual george777 tasos289 το κοριτσι του μαη EmperorPalpatine tsiobieman PanPan Mammy Nun Ελεν Billys 13 Meow P.Dam. oups Wonderkid constansn Έλενα Παπαμακαριου Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις να θέσω και όποιος θέλει και μπορεί παρακαλώ να απαντήσει: ξέρουμε κάποιο καλό φροντιστήριο για κατατακτήριες ιατρικής Πάτρας;;;Επίσης τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται από που θα μπορούσε να τα προμηθευτεί κανείς;;!
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 02:36 Η Dr. Gl. Luminous: #23 30-11-22 02:36 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις να θέσω και όποιος θέλει και μπορεί παρακαλώ να απαντήσει: ξέρουμε κάποιο καλό φροντιστήριο για κατατακτήριες ιατρικής Πάτρας;;;Επίσης τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται από που θα μπορούσε να τα προμηθευτεί κανείς;;! Click για ανάπτυξη... Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 09:05 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #24 30-11-22 09:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Dr. Gl. Luminous: #25 30-11-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Η βιολογία του Άλμπερτς υπάρχει κάπου σε pdf στα ελληνικά Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:14 Ο Panzerkampfwagen: #26 30-11-22 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:28 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #27 30-11-22 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 foxypup Giannis_19 Πέτρος123 snasis roud fama2 ναντια30 BlueMaffin ninaki101 Viktoriaki marpa Msp1 Kathryn Barka medstudy mermaid89 Tommy_civil blackout Elina9021 lent000 Peter Pan13 elevag manozzz Obi-Wan Kenobi stam23 pannnos1992 angies ReniaCobain BillyTheKid Sharpglass xristosgkm Pharmacist11 billys44 panagiotis23 nucomer Scandal soap roulimarouli Myarozi mary poppins ένας τυχαίος ΕΙΡΗΝΗ PanMoonlight Miranda32 KingPoul ggl katia.m Than003 Ryuzaki Pharmacist01 an ordinary tenant featherfuck korlef Dr. Gl. Luminous AnnaRd spring day snowy Steliosgkougkou rempelos42 thenutritionist SoyN George.S eukleidhs1821 menual george777 tasos289 το κοριτσι του μαη EmperorPalpatine tsiobieman PanPan Mammy Nun Ελεν Billys 13 Meow P.Dam. oups Wonderkid constansn Έλενα Παπαμακαριου Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις να θέσω και όποιος θέλει και μπορεί παρακαλώ να απαντήσει: ξέρουμε κάποιο καλό φροντιστήριο για κατατακτήριες ιατρικής Πάτρας;;;Επίσης τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται από που θα μπορούσε να τα προμηθευτεί κανείς;;! Click για ανάπτυξη... Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ )
ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 09:05 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #24 30-11-22 09:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Dr. Gl. Luminous: #25 30-11-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Η βιολογία του Άλμπερτς υπάρχει κάπου σε pdf στα ελληνικά Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:14 Ο Panzerkampfwagen: #26 30-11-22 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:28 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #27 30-11-22 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 foxypup Giannis_19 Πέτρος123 snasis roud fama2 ναντια30 BlueMaffin ninaki101 Viktoriaki marpa Msp1 Kathryn Barka medstudy mermaid89 Tommy_civil blackout Elina9021 lent000 Peter Pan13 elevag manozzz Obi-Wan Kenobi stam23 pannnos1992 angies ReniaCobain BillyTheKid Sharpglass xristosgkm Pharmacist11 billys44 panagiotis23 nucomer Scandal soap roulimarouli Myarozi mary poppins ένας τυχαίος ΕΙΡΗΝΗ PanMoonlight Miranda32 KingPoul ggl katia.m Than003 Ryuzaki Pharmacist01 an ordinary tenant featherfuck korlef Dr. Gl. Luminous AnnaRd spring day snowy Steliosgkougkou rempelos42 thenutritionist SoyN George.S eukleidhs1821 menual george777 tasos289 το κοριτσι του μαη EmperorPalpatine tsiobieman PanPan Mammy Nun Ελεν Billys 13 Meow P.Dam. oups Wonderkid constansn Έλενα Παπαμακαριου Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Εάν μένεις Πάτρα σου προτείνω να βγάλεις κάρτα για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ( στους μη φοιτητές είναι 30€ εφάπαξ) και να δανείζεσαι τα βιβλία ή να διαβάζεις εκεί. Αλλιώς είτε τα αγοράζεις μεταχειρισμένα από φοιτητές είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι αρκετά ακριβα (βιολογία 120€, βιοχημεία 120€ ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία.
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 675 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Dr. Gl. Luminous: #25 30-11-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Η βιολογία του Άλμπερτς υπάρχει κάπου σε pdf στα ελληνικά Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:14 Ο Panzerkampfwagen: #26 30-11-22 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:28 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #27 30-11-22 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 foxypup Giannis_19 Πέτρος123 snasis roud fama2 ναντια30 BlueMaffin ninaki101 Viktoriaki marpa Msp1 Kathryn Barka medstudy mermaid89 Tommy_civil blackout Elina9021 lent000 Peter Pan13 elevag manozzz Obi-Wan Kenobi stam23 pannnos1992 angies ReniaCobain BillyTheKid Sharpglass xristosgkm Pharmacist11 billys44 panagiotis23 nucomer Scandal soap roulimarouli Myarozi mary poppins ένας τυχαίος ΕΙΡΗΝΗ PanMoonlight Miranda32 KingPoul ggl katia.m Than003 Ryuzaki Pharmacist01 an ordinary tenant featherfuck korlef Dr. Gl. Luminous AnnaRd spring day snowy Steliosgkougkou rempelos42 thenutritionist SoyN George.S eukleidhs1821 menual george777 tasos289 το κοριτσι του μαη EmperorPalpatine tsiobieman PanPan Mammy Nun Ελεν Billys 13 Meow P.Dam. oups Wonderkid constansn Έλενα Παπαμακαριου Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Η βιολογία του Άλμπερτς υπάρχει κάπου σε pdf στα ελληνικά
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:14 Ο Panzerkampfwagen: #26 30-11-22 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:28 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #27 30-11-22 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 foxypup Giannis_19 Πέτρος123 snasis roud fama2 ναντια30 BlueMaffin ninaki101 Viktoriaki marpa Msp1 Kathryn Barka medstudy mermaid89 Tommy_civil blackout Elina9021 lent000 Peter Pan13 elevag manozzz Obi-Wan Kenobi stam23 pannnos1992 angies ReniaCobain BillyTheKid Sharpglass xristosgkm Pharmacist11 billys44 panagiotis23 nucomer Scandal soap roulimarouli Myarozi mary poppins ένας τυχαίος ΕΙΡΗΝΗ PanMoonlight Miranda32 KingPoul ggl katia.m Than003 Ryuzaki Pharmacist01 an ordinary tenant featherfuck korlef Dr. Gl. Luminous AnnaRd spring day snowy Steliosgkougkou rempelos42 thenutritionist SoyN George.S eukleidhs1821 menual george777 tasos289 το κοριτσι του μαη EmperorPalpatine tsiobieman PanPan Mammy Nun Ελεν Billys 13 Meow P.Dam. oups Wonderkid constansn Έλενα Παπαμακαριου Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όχι δεν ζω Πάτρα αλλά όπως έχω αναφέρει θα δώσω κατατακτήριες για την Ιατρική της Πάτρας γι αυτό ρώτησα για τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα.
ΕΙΡΗΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:28 Η ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: #27 30-11-22 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Απλά αγόρασε τα αλλιώς. Τα 300€ που θα δώσεις σκέψου θα είναι τα πρώτα έξοδα για την προσπάθειά σου. Εαν είσαι σοβαρή ως προς τον σκοπό, αγόρασέ τα. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια?
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 18:33 Ο Panzerkampfwagen: #28 30-11-22 18:33 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς.
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ: Φυσικά και το έχω πάρει στα σοβαρά. Εντάξει με τα βιβλία. Μήπως ξέρεις και από φροντιστήρια? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς.