Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.

25-03-25

16:23
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι Κρήτη και Λάρισα και Αλεξανδρούπολη είναι πιο εύκολες οι κατατακτήριες.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 459 μηνύματα.

25-03-25

23:51
Γενικα στην επαρχια θελω να πιστευω οτι είναι καλύτερα τα παραγματα ή λιγότερο χειρότερα ( απο αποψη αξιοκρατίας) απο Αθηνα
Έχετε εχεση με την Ιατρική Ιωαννινων;
Μια χαρά είναι η αξιοκρατία της Αθήνας. Τι έχει; Για να περάσει κάποιος χρειάζεται να γράψει 17 / 20 σε 3 μαθήματα, ενώ στις πανελλήνιες 19 / 20 σε 4 μαθήματα.
giorgos2000
Νεοφερμένο μέλος
Ο giorgos2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

11-07-25

15:57
Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το φροντιστήριο κι εμένα?Και στα Ιωάννινα έχει απαιτητική ύλη και θέματα αλλά αν πας στο φροντιστήριο που σου είπα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Εννοείται το φροντιστήριο από μόνο του δε κάνει θαύματα, αλλά σε συνδυασμό με τη δική σου προσπάθεια και το φροντ, μπορείς να τα καταφέρεις.
vagtsio
Νεοφερμένο μέλος
Ο vagtsio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

17-08-25

12:25
καλημερα θα μπορούσες να μου στείλεις σε email το φροντιστήριο ωστε να κανω την προετοιμασία;Και στα Ιωάννινα έχει απαιτητική ύλη και θέματα αλλά αν πας στο φροντιστήριο που σου είπα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Εννοείται το φροντιστήριο από μόνο του δε κάνει θαύματα, αλλά σε συνδυασμό με τη δική σου προσπάθεια και το φροντ, μπορείς να τα καταφέρεις.
giorgos2000
Νεοφερμένο μέλος
Ο giorgos2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα σε όλους.. Κάνω προετοιμασία μόνος μου για Ιατρική Ιωαννίνων. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική ικανότητα να πάω σε κάποιο φροντηστήριο οπότε έχω πάρει την ύλη και διαβάζω μόνος μου. Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος έχει παλιά θέματα εξετάσεων στα μαθήματα και μπορεί να βοηθήσει να μου στείλει ή να μου πει που θα μπορούσα να βρω. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Leo komm
- Mammy Nun
- Xryssa
- Corfu kitty
- Dr.Katalyst
- thewitcher
- many of Filip
- 5607
- Huener
- Hased Babis
- Ryuzaki