Εγώ θα έλεγα αρχικά να μάθεις αν τυχόν σου έχει η σχολή όριο στον αριθμό των δηλωμένων μαθημάτων.
- Αν όχι, δηλώνεις και την κουτσή Μαρία
- Αν ναι, πρώτα δηλώνεις όλα του έτους σου, δίνεις αυτά και αν έχεις δυνατότητα/χρόνο, δίνεις και 1-2 από χρωστούμενα.
Αλλιώς, ο Σεπτέμβριος είναι για σένα (ΠΑΜ)
Αυτά που λες για αναστολή, μερική φοίτηση κλπ κλπ είναι αρλουμπες. Δεν θα σε ωφελήσουν πουθενά και θα σε πάνε ακόμα πιο πίσω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2024
Εγώ όταν τελείωσα το 5ο εξάμηνο, κατέληξα να χρωστάω
14 μαθήματα (μετά το 2ο, χρωστούσα
11 , όχι πολύ μακριά από αυτά που χρωστάς τώρα εσύ). Αλλά επειδή με έκαιγε να μαζέψω τις πιστωτικές μονάδες για την πτυχιακή τον επόμενο χρόνο (=πέρσι) έκατσα και ασχολήθηκα πολύ βαριά με τα μαθήματα του εξαμήνου μου για να τα περάσω όλα, τα πέρασα (εκτός από 1 γελοίο που το έδιωξα τον Σεπτέμβριο) και επίσης αλλά 2 από τα χρωστούμενα τον Ιούνιο με 1 τον Σεπτέμβριο.
Έτσι, έφτασα 4ο έτος (τελευταίο για εμένα) με
11 χρωστούμενα πάλι. Εκεί, αποφασισμένος ότι δε θα κοπώ σε κανένα από τα μαθήματα (επιλογής) του έτους και ακολουθώντας την ίδια μέθοδο, πέρασα τα μαθήματα του έτους + 4 μαθήματα (σε όλες τις εξεταστικές).
Και είμαι αυτόν τον Σεπτέμβριο με 7 μαθήματα, τα οποία τα έδωσα όλα, ήδη πέρασα τα 2, και με την εικόνα που έδειξα σε αυτήν την εξεταστική, πιστεύω ότι λογικά πάω για ορκωμοσία!
Οπότε, όλα γίνονται, απλώς φτιάξε το πρόγραμμα σου κατάλληλα και δες τις δυνατότητές σου!